Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 8) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Selen6822 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Vitaminler alıyorum ve yağlı yiyecekler tüketmemeye dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
batuhann_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sağlıklı bir sindirim sistemi için bol bol biber sürerim 0 0 Yorumla
mahmut1212 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl oruçken nasıl sağlıklı beslenebilirim ki ama en iyisi süt ve süt ürünleri et ve et ürünleridir. 0 0 Yorumla
belmanhn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl spor öncesi veyahut sonrası sade türk kahvesi.. ara öğünlerde süt ürünleri 0 0 Yorumla
frk4n61 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Tadı pek güzel olmasada ılık limonlu su iyi geliyot 0 0 Yorumla
nur-erdemben Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Pınar ürünlerini beğeniyorum çok kaliteli Kayısı ve form çayları çok iyi 0 0 Yorumla
karaacekicc Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Valla hiç birşey yapmıyorum da bol Bol sıvı tüketiyorum bak tek bu var 0 0 Yorumla
Kloppbatu10 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Her sabah kefir içerek sindirim sistemim iyi oluyor 0 0 Yorumla
Rammellehanna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı sindirim için yürüyüşe çıkmama gerek bile yok çünkü ders elinden nefes bile alamıyorum🌚 0 0 Yorumla
şahikaekinci Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Espresso içiyorum, canım sütlü espresso istediğinde ise pınar süt kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Şuanbilinmiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum olcez nasi olsa yoramam kendimi 0 0 Yorumla
ŞanelKilot Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben sanırım 2 su bardağı süte gevrek döküp bir de ruj rendeliyorum. Harikaaaağ💄 0 0 Yorumla
EceMehmet Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl laktozsuz süt :)laktozsuz süt :)laktozsuz süt :) 0 0 Yorumla
Tornavida07 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Tüm yiyeceklerin doğal sağlıklı alanında tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Tenebris0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl az yağlı ve baharatlı yiyecekler yiyorum. asitli içeceker çok tüketmem 0 0 Yorumla
ZevklerTanrısı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Lifli besinler tüketiyorum ve probiyotik kullanıyorum 0 0 Yorumla
G-Orwell Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hazmedebildiğim kadar yemeye çalışmak en büyük avantajım olsa gerek. 0 0 Yorumla
Atilla_212 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabikide süt ve süt ürünleri yiyorum ve içiyorum tercihim Pınar kızım olursada adını pınar koyucam 0 0 Yorumla
burakdgrmnci Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl yat Çok yaşa yemeği yiyorum ben ne sağlıklı beslenmesi :( 0 0 Yorumla
Öylesinebirri Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hergun sağlıklı beslenmeye adım atiyorum ve hergun tekrardan pogcalara pastalara gömülüyorum 0 0 Yorumla
Bulantilarr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sağlıklı beslenip bol su içiyorum ve olabildiğince hareketsiz kalmamaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kimyaörtmeni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bol su meyve ve sebze. Ayrıca dışarıdan gıda tüketmiyorum 0 0 Yorumla
Ayse43219 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elimdn gelen herseyi yapmak istememe ragmen elimden birsey gelmiyor o kadar lux hissetmek ve yasamak 0 0 Yorumla
iremhnm00 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Sindirim sistemimin sağlıklı çalışabilmesi için öğün atlamıyorum 0 0 Yorumla
WunteraV Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her yemek yedikten sonra evde spor ya da turlama yapıyorum sitede 0 0 Yorumla
kısacaemin Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl İnanılması ama ne bulursam yiyorum bi zararı olmadı garip bir sindirim sistemim var sanırım 😂 0 0 Yorumla
bayanrehber Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Asit li ve fazla şekerli ve tuzlu şeylerden uzak duruyorum.. 0 0 Yorumla
yeterbe9 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl süt ve süt ürünlerini yeterli miktarda kullanıyorum sporumu da aksatmiyorum 0 0 Yorumla
hanimkiz92 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl sadece bu ürün tek başına mucize değil tabi ama yardımcı olabilir 0 0 Yorumla
melstmz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl suyu unutmama için elimden geleni yapsamda o su içilmeyi hep unutulur jhfevdb 0 0 Yorumla
_İmamKovalayan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bol bol sıvı tüketiyorum zararlı içeceklerden uzak duruyorum. 0 0 Yorumla
çileklishake Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl kudret narı tüketiyorum gayet hızlı yanıt alıyorum baya işe yarıyor 0 0 Yorumla
Raşomon Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Normalde her sabah kalktığımda bol su tüketiyordum. 0 0 Yorumla
16emre78 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Hiçbişey yapmıyorum maşallah sindirim sistemi tıkır tıkır çalışıyor. 0 0 Yorumla
zeynepx37 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yürüyüş yapıyorum pınar denge kullanıyorum yediklerini dikkat ediyorummm 0 0 Yorumla
cemaktürk34 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Salata ve meyve tüketiyorum günde 2.5 TL su içiyorum az biraz da yürüyüş 0 0 Yorumla
khavar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Su, abur cuburdan uzak durmak saglikli spor ve probiotik kullanimi yapiyorum 0 0 Yorumla
gizligirllll78 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bol bol su içmek sebze yemek ve yürüyüş bama iyi geliyor 0 0 Yorumla
babacanksk Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Sindirim falan bilmem canim ister yerim canim ister icerim 0 0 Yorumla
Sılaavc Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bol su içerim sulu yemek yerim probiyotik kullanırım arada 0 0 Yorumla
loremfuz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Asitli ve com fazla şekerli ve çok fazla tuzlu şeylerden kaçıyorum. 0 0 Yorumla
uyegizli24 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl fazla kasmak iyi değil bence. çok dikkat edelim derken sağlıktan oluyoruz 0 0 Yorumla
AlleyynaaÇ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Dengeli ve düzenli beslenmeyi ihmal etmiyorum. Süt ürünleri tüketmeye bayılıyorum 0 0 Yorumla
uyegizli30 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl aslında fazla kasmaya gerek yok bence akışına bırakmak daha iyi 0 0 Yorumla
yoğurtsevenkedi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sağlıklı beslenme İle sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olabilirsiniz 0 0 Yorumla
_IsimsizKadin_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl saglikli takilmiyorum cok sagliksizim sadece su icerim 0 0 Yorumla
Durumsu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bol bol su tüketmek muz yemek bunlar sindirim sistemini geliştirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sağlıklı olmak için pek uğraşmıyorum açıkcası wufjiajxAma bir kaç kilo vermek için diyete girdim elimden geldiğince yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum 0 0 Yorumla
Mertişteaq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Günlük probiyotik takviyelerimi almayı ihmal etmiyorum :) 0 0 Yorumla
1kayserr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Günde 1 bardak süt ve kesinlikle 30-40 dk yürüyüş ve 2 litre su 0 0 Yorumla
İbrhm33 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence yemekten önce su içmek ve yaglı yiyeceklerden az yemek 0 0 Yorumla
Uzaydaki_ay Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Günde 3 litre su içiyorum en az (Ramazan zamanları hariç tabiki de.). 0 0 Yorumla
alonedark35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl bol bol kefir et ürünleri süt ürünleri ama orucum işte valla oruçtada iyice zayıfladık 0 0 Yorumla
Sorularınefendisi_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kendime dikkat ediyorum yemek yemek olsun spor olsun 0 0 Yorumla
limar69 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tabikide her sabah pınar süt içiyorum,,(mesela yani) 0 0 Yorumla
ertu_grul Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Laktozsuz olanlar keşke daha pahalı olmasalar. Kola sütten daha ucuz resmen nasıl bi pahalılık bu 0 0 Yorumla
Kemalalii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Genel olarak sağlıklı besleyince problem olmuyor zaten 0 0 Yorumla
Nurdandmrl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Günde bol bol su tüketip laktozsuz süt içiyorum çünkü sindirimi daha kolay bana daha uygun geliyor r 0 1 Yorumla tatlidlknl25 +1 yıl Bitanem nolur affet beni seni çok seviyorum aşkım özür dilerim ben seni kırmak üzmek ister miyim hiç nolur tek bir şans ver bana seni çok seviyorum lütfen affet beni bitanem ❤️😢 @Nurdandmrl Yorumla
Vişneliviskimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sürekli koşu yapıyorum spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum tuzdan uzak duruyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Vitaminler alıyorum ve yağlı yiyecekler tüketmemeye dikkat ediyorum
Sağlıklı bir sindirim sistemi için bol bol biber sürerim
oruçken nasıl sağlıklı beslenebilirim ki ama en iyisi süt ve süt ürünleri et ve et ürünleridir.
spor öncesi veyahut sonrası sade türk kahvesi.. ara öğünlerde süt ürünleri
Tadı pek güzel olmasada ılık limonlu su iyi geliyot
Pınar ürünlerini beğeniyorum çok kaliteli
Kayısı ve form çayları çok iyi
Valla hiç birşey yapmıyorum da bol Bol sıvı tüketiyorum bak tek bu var
Her sabah kefir içerek sindirim sistemim iyi oluyor
Sağlıklı sindirim için yürüyüşe çıkmama gerek bile yok çünkü ders elinden nefes bile alamıyorum🌚
Espresso içiyorum, canım sütlü espresso istediğinde ise pınar süt kullanıyorum.
Hiçbir şey yapmıyorum olcez nasi olsa yoramam kendimi
Ben sanırım 2 su bardağı süte gevrek döküp bir de ruj rendeliyorum. Harikaaaağ💄
laktozsuz süt :)
Tüm yiyeceklerin doğal sağlıklı alanında tercih ediyorum
az yağlı ve baharatlı yiyecekler yiyorum. asitli içeceker çok tüketmem
Lifli besinler tüketiyorum ve probiyotik kullanıyorum
Hazmedebildiğim kadar yemeye çalışmak en büyük avantajım olsa gerek.
Tabikide süt ve süt ürünleri yiyorum ve içiyorum tercihim Pınar kızım olursada adını pınar koyucam
yat Çok yaşa yemeği yiyorum ben ne sağlıklı beslenmesi :(
Hergun sağlıklı beslenmeye adım atiyorum ve hergun tekrardan pogcalara pastalara gömülüyorum
Sağlıklı beslenip bol su içiyorum ve olabildiğince hareketsiz kalmamaya çalışıyorum
Bol su meyve ve sebze. Ayrıca dışarıdan gıda tüketmiyorum
Elimdn gelen herseyi yapmak istememe ragmen elimden birsey gelmiyor o kadar lux hissetmek ve yasamak
Sindirim sistemimin sağlıklı çalışabilmesi için öğün atlamıyorum
Her yemek yedikten sonra evde spor ya da turlama yapıyorum sitede
İnanılması ama ne bulursam yiyorum bi zararı olmadı garip bir sindirim sistemim var sanırım 😂
Asit li ve fazla şekerli ve tuzlu şeylerden uzak duruyorum..
süt ve süt ürünlerini yeterli miktarda kullanıyorum sporumu da aksatmiyorum
sadece bu ürün tek başına mucize değil tabi ama yardımcı olabilir
suyu unutmama için elimden geleni yapsamda o su içilmeyi hep unutulur jhfevdb
Bol bol sıvı tüketiyorum zararlı içeceklerden uzak duruyorum.
kudret narı tüketiyorum gayet hızlı yanıt alıyorum baya işe yarıyor
Normalde her sabah kalktığımda bol su tüketiyordum.
Hiçbişey yapmıyorum maşallah sindirim sistemi tıkır tıkır çalışıyor.
Yürüyüş yapıyorum pınar denge kullanıyorum yediklerini dikkat ediyorummm
Salata ve meyve tüketiyorum günde 2.5 TL su içiyorum az biraz da yürüyüş
Su, abur cuburdan uzak durmak saglikli spor ve probiotik kullanimi yapiyorum
Bol bol su içmek sebze yemek ve yürüyüş bama iyi geliyor
Sindirim falan bilmem canim ister yerim canim ister icerim
Bol su içerim sulu yemek yerim probiyotik kullanırım arada
Asitli ve com fazla şekerli ve çok fazla tuzlu şeylerden kaçıyorum.
fazla kasmak iyi değil bence. çok dikkat edelim derken sağlıktan oluyoruz
Dengeli ve düzenli beslenmeyi ihmal etmiyorum. Süt ürünleri tüketmeye bayılıyorum
aslında fazla kasmaya gerek yok bence akışına bırakmak daha iyi
Hiç birşey yapmiyorum vallaha ayip olmasin ama 😌💅🏻
Sağlıklı beslenme İle sağlıklı bir sindirim sistemine sahip olabilirsiniz
saglikli takilmiyorum cok sagliksizim sadece su icerim
Bol bol su tüketmek muz yemek bunlar sindirim sistemini geliştirir
Sağlıklı olmak için pek uğraşmıyorum açıkcası wufjiajx
Ama bir kaç kilo vermek için diyete girdim elimden geldiğince yağ ve karbonhidrat az tüketiyorum
Günlük probiyotik takviyelerimi almayı ihmal etmiyorum :)
Günde 1 bardak süt ve kesinlikle 30-40 dk yürüyüş ve 2 litre su
Bence yemekten önce su içmek ve yaglı yiyeceklerden az yemek
Günde 3 litre su içiyorum en az (Ramazan zamanları hariç tabiki de.).
bol bol kefir et ürünleri süt ürünleri ama orucum işte valla oruçtada iyice zayıfladık
Kendime dikkat ediyorum yemek yemek olsun spor olsun
Tabikide her sabah pınar süt içiyorum,,
(mesela yani)
Laktozsuz olanlar keşke daha pahalı olmasalar. Kola sütten daha ucuz resmen nasıl bi pahalılık bu
Genel olarak sağlıklı besleyince problem olmuyor zaten
Günde bol bol su tüketip laktozsuz süt içiyorum çünkü sindirimi daha kolay bana daha uygun geliyor r
Bitanem nolur affet beni seni çok seviyorum aşkım özür dilerim ben seni kırmak üzmek ister miyim hiç nolur tek bir şans ver bana seni çok seviyorum lütfen affet beni bitanem ❤️😢 @Nurdandmrl
Sürekli koşu yapıyorum spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum tuzdan uzak duruyorum