Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 7) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
Menekse011 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bol protein ağırlıklı beslenme benim vücuduma daha iyi geliyo 0 0 Yorumla
Semihle Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Organik, posalı, sindirimi kolay ürünler tüketiyorum. 0 0 Yorumla
logaritma123 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Aldığımız gıdaların hiç biri sağlıklı değil ki sağlıklı beslenelim 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Benbirysniüyee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sağlıklı besleniyorum 🙂 başka pek bir şeye gerek yok 🙂 0 0 Yorumla
MarysJanee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Meyve sebze tüketiyorum. Bol su içmeye yeni başladım 0 0 Yorumla
sadece20 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sütten nefret ederim o yüzden yoğurt ve peynir tüketiyorum 💪🏻 0 0 Yorumla
buspa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben bu konudan çok muzdaribim o yüzden laktozsuz süt ve yoğurt kullanıyorum @Pınar Süt 0 0 Yorumla
Sdf1f1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bol su bol salata ve tabiki yarım yağlı bir bardak süt 0 0 Yorumla
sankff Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıklı beslenme ve spor r r r r r r r r r r r r r r r 0 0 Yorumla
bayrak35tar Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Dengeli besleniyorum çok fazla yemiyorum yürüyüşe çıkıyorum 0 0 Yorumla
Psikojimbozuk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bitki çayı içiyorum su içiyorum yemek az yiyorum bu kadar. 0 0 Yorumla
Bilgilenmekiyidir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dengeli beslenmeye çalışıyorum. Vitamini bol besinler tüketiyorum. 0 0 Yorumla
FancyyGirl Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Süt pek tüketmem fakat bazen aldığımda Pınar dengeyi tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Ahmettsss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hiç bişi yapmıyorum ama çok su içiyorum yaptığım doğrumu değil mi tartışılır 0 0 Yorumla
bizibilenbiliyor Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl kefir içiyorum. Kefirden sonra inanılmaz düzeldi sindirim sistemim 0 0 Yorumla
YeniEvren Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Saglıklı besleniyorum protein ağırlıklı. Ve spor tabıkı 0 0 Yorumla
sweet_princess Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bol bol su tüketiyorum ve gereksiz öğünlerde kaçınıyorum 0 0 Yorumla
Anonymous-Dark Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çok önemli bir kural var oda yediğine içtiğine dikkat etmek 0 0 Yorumla
xxnisanurq Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Düzenli su içiyorum gece yatmadan önce limon suyu içiyorum. 0 0 Yorumla
tolgaileaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Az yemek yemeliyiz ve beslenme kurallarına dikkat ederek maden suyu içmeye 0 0 Yorumla
Eskiparliament Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sağlıklı besleniyorum. Yediğime içtiğime ve sporuma dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Ballikizzz12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Napıyoruumm, düzenli spor ve sağlıklı besleniyorum. 0 0 Yorumla
yenimihesap Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Hiçbir şey fakat önerileri alırım çünkü artık bir şeyleri değiştirmek istiyorum. ) 0 0 Yorumla
CaOs1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Benim gizli recetemHic birseyi kafaya takmican Ve ben asla ilac kullanmam 0 0 Yorumla
samedreiss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl dengeli beslenmek spor yüzmek basketbol vb sebze yemek 0 0 Yorumla
Nazlileylaa Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle pınarın süt ürünlerini denemekte fayda var 0 0 Yorumla
korkmzdunya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Laktoz intoleransım olmadığı halde kolay sindirim için laktozsuz süt tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
olurgibi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ürünlerinizi kullanıyorum cok lezzetliler bunu nasıl başarıyorsunuz 0 0 Yorumla
Dünyadan_Uzak Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sebze ve salata çok tüketirim ve bol su ile yürüyüş 0 0 Yorumla
l0stparadise Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl baharatlı yemek yiyin kırmızı pul biber her türlü çözer 0 0 Yorumla
Asuramaru Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bolbol su ve dengeli beslenme yani en azindan deniyorum 0 0 Yorumla
readeratwork Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yapılacak çok şey var ama en iyisi az yemek, mideye zulmetmemek. 0 0 Yorumla
ukorkmaz Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl sağlıklı beslenmek için ürün satın alıyorum pahalı bile olsa 0 0 Yorumla
Duru_uvv Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pınar denge ile gerçekten mideyi yormadan sindiriyoruz ve bu bence en güzeli. 0 0 Yorumla
TürkizCasanova Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bol bol rakı içiyorum balık yiyorum meze tüketiyorum 0 0 Yorumla
sweetiepie Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl süt içiyorum sağlıklı besleniyorum meyve yiyorum abur cubur çok tüketmemeye dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Özlemmeloz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sütün de kefirin de laktozsuz olanını tercih ediyorum 💪 0 0 Yorumla
LeydiKatarina Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Her gü olmasada 2 günde veya 3 günde bir süt içiyorum ve düzenli spor yapıyorum 0 0 Yorumla
Son1kadeh Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Laktoz olmadığı için gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
tamamhaklisin1991 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl pınar tam yağlı normali tercih ediyorum diğer sütlerin tadı değişik geliyor nedensiz 0 0 Yorumla
çukurspor6 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Süt ürünleri tüketiyorum özellikle kefir çok sağlıklı 0 0 Yorumla
Mustafakemal07 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pınar aktamil ile düzenli sağlıklı mutlu yaşam sürüyoz 0 0 Yorumla
_celenlii_ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Mümkün olduğunda 4 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum. (Un, Tuz, Şeker, Hamur) 0 0 Yorumla
tahasaracc Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum can boğazdan gelir ver coşkuyu 0 0 Yorumla
playboy4224 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Probiyotik yoğurt yiyorum hazmı çok kolaylaştırıyor ve kefir güzel besin kaynağı 0 0 Yorumla
antepfistiklibaklava Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl bol bol su içiyorum. bol bol protein ağırlıklı besleniyorum. 0 0 Yorumla
didos_______58 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kefir tüketiyorum. Sevmeyenler için de yabanmersinlisi ha ri ka👌🏻 0 0 Yorumla
Nunhnm Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sanırım uzun zamandır hicbir şey yapmıyorum. Ve bir uzun zaman daha bisey yapamayacağım. 0 0 Yorumla
herbokualmışsınız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bol bol su içip paketli gıdalardan uzak duruyorum aynı zamanda rafine şekerede noo 0 0 Yorumla
yemreo1 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Laktozsuz ve glutensiz hayata başvurulmalıdır, sağlıklı bi yaşam için 0 0 Yorumla
Hayatinanlami112 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ben sut ürünleri kullanıyorum salata yiyorum bol bol meyve sebze tuketiyorum 0 0 Yorumla
Poyxrazxx Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Su içiyorum. Bitki çayları içiyorum. Süt içmiyorum Kafa yapıyor 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
KaptanMR Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Su kapanma gunlerinde bile duzenli olafak yurumeye calisiyorum 0 0 Yorumla
wowmen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yediklerime dikkat ediyorum. probiyotik almaya dikkat ediyorum. tabikide 0 0 Yorumla
Ahura_Mazda Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pınar ürünleri evimden hiç eksik olmuyor sindirim sistemimde gayet sağlıklı. Çok teşekkürler Pınar. 0 0 Yorumla
Mainsuwowkmdbshsj Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bol bol su tüketiyorumSpor yapıyorum Protein agırliklj besleniyorum 0 0 Yorumla
Bhgfrd Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Probiyotik beslenmek onemli oyle yapmaya calisiyorum 0 0 Yorumla
üzülmektenbıktım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum.. Bu pandemide akıl sağlığım dışında hiçbir şey beni ilgilendirmiyor.. 0 0 Yorumla
Kaktüsıce24 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sütü çok sevdim fakat süt icince insanın ağzı bı tuhaf bı kuruluk oluşturmuyor mu? 0 0 Yorumla
yeşilajutaj Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Günlük 1 kase yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Bol protein ağırlıklı beslenme benim vücuduma daha iyi geliyo
Organik, posalı, sindirimi kolay ürünler tüketiyorum.
Aldığımız gıdaların hiç biri sağlıklı değil ki sağlıklı beslenelim 🤦🏻♀️
Sağlıklı besleniyorum 🙂 başka pek bir şeye gerek yok 🙂
Meyve sebze tüketiyorum. Bol su içmeye yeni başladım
Sütten nefret ederim o yüzden yoğurt ve peynir tüketiyorum 💪🏻
Ben bu konudan çok muzdaribim o yüzden laktozsuz süt ve yoğurt kullanıyorum @Pınar Süt
Bol su bol salata ve tabiki yarım yağlı bir bardak süt
Sağlıklı beslenme ve spor r r r r r r r r r r r r r r r
Dengeli besleniyorum çok fazla yemiyorum yürüyüşe çıkıyorum
Bitki çayı içiyorum su içiyorum yemek az yiyorum bu kadar.
Dengeli beslenmeye çalışıyorum. Vitamini bol besinler tüketiyorum.
Süt pek tüketmem fakat bazen aldığımda Pınar dengeyi tercih ediyorum.
Hiç bişi yapmıyorum ama çok su içiyorum yaptığım doğrumu değil mi tartışılır
kefir içiyorum. Kefirden sonra inanılmaz düzeldi sindirim sistemim
Saglıklı besleniyorum protein ağırlıklı. Ve spor tabıkı
Bol bol su tüketiyorum ve gereksiz öğünlerde kaçınıyorum
Çok önemli bir kural var oda yediğine içtiğine dikkat etmek
Düzenli su içiyorum gece yatmadan önce limon suyu içiyorum.
Az yemek yemeliyiz ve beslenme kurallarına dikkat ederek maden suyu içmeye
Sağlıklı besleniyorum. Yediğime içtiğime ve sporuma dikkat ediyorum
Napıyoruumm, düzenli spor ve sağlıklı besleniyorum.
Hiçbir şey fakat önerileri alırım çünkü artık bir şeyleri değiştirmek istiyorum. )
Benim gizli recetem
Hic birseyi kafaya takmican
Ve ben asla ilac kullanmam
dengeli beslenmek spor yüzmek basketbol vb sebze yemek
Kesinlikle pınarın süt ürünlerini denemekte fayda var
Laktoz intoleransım olmadığı halde kolay sindirim için laktozsuz süt tercih ediyorum.
ürünlerinizi kullanıyorum cok lezzetliler bunu nasıl başarıyorsunuz
sebze ve salata çok tüketirim ve bol su ile yürüyüş
baharatlı yemek yiyin kırmızı pul biber her türlü çözer
Bolbol su ve dengeli beslenme yani en azindan deniyorum
Yapılacak çok şey var ama en iyisi az yemek, mideye zulmetmemek.
sağlıklı beslenmek için ürün satın alıyorum pahalı bile olsa
Pınar denge ile gerçekten mideyi yormadan sindiriyoruz ve bu bence en güzeli.
Bol bol rakı içiyorum balık yiyorum meze tüketiyorum
süt içiyorum sağlıklı besleniyorum meyve yiyorum abur cubur çok tüketmemeye dikkat ediyorum
Sütün de kefirin de laktozsuz olanını tercih ediyorum 💪
Her gü olmasada 2 günde veya 3 günde bir süt içiyorum ve düzenli spor yapıyorum
Laktoz olmadığı için gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum
pınar tam yağlı normali tercih ediyorum diğer sütlerin tadı değişik geliyor nedensiz
Süt ürünleri tüketiyorum özellikle kefir çok sağlıklı
Pınar aktamil ile düzenli sağlıklı mutlu yaşam sürüyoz
Mümkün olduğunda 4 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum. (Un, Tuz, Şeker, Hamur)
Hiç bir şey yapmıyorum can boğazdan gelir ver coşkuyu
Probiyotik yoğurt yiyorum hazmı çok kolaylaştırıyor ve kefir güzel besin kaynağı
bol bol su içiyorum. bol bol protein ağırlıklı besleniyorum.
Kefir tüketiyorum. Sevmeyenler için de yabanmersinlisi ha ri ka👌🏻
Sanırım uzun zamandır hicbir şey yapmıyorum. Ve bir uzun zaman daha bisey yapamayacağım.
Bol bol su içip paketli gıdalardan uzak duruyorum aynı zamanda rafine şekerede noo
Laktozsuz ve glutensiz hayata başvurulmalıdır, sağlıklı bi yaşam için
Ben sut ürünleri kullanıyorum salata yiyorum bol bol meyve sebze tuketiyorum
Su içiyorum. Bitki çayları içiyorum. Süt içmiyorum Kafa yapıyor 🤣🤣🤣
Su kapanma gunlerinde bile duzenli olafak yurumeye calisiyorum
Yediklerime dikkat ediyorum. probiyotik almaya dikkat ediyorum. tabikide
Pınar ürünleri evimden hiç eksik olmuyor sindirim sistemimde gayet sağlıklı. Çok teşekkürler Pınar.
Bol bol su tüketiyorum
Spor yapıyorum
Protein agırliklj besleniyorum
Probiyotik beslenmek onemli oyle yapmaya calisiyorum
Hiçbir şey yapmıyorum.. Bu pandemide akıl sağlığım dışında hiçbir şey beni ilgilendirmiyor..
Sütü çok sevdim fakat süt icince insanın ağzı bı tuhaf bı kuruluk oluşturmuyor mu?
Günlük 1 kase yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum