Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 6) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
deemirss Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl öncelikle bismillahirrahmanirrahim diyorum oturarak su içiyorum sindirimim için iyi midir bilmem ama ahiretimiz güzel olsun bari 0 0 Yorumla
Özkan4334 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Süt, yoğurt, ayran, tereyağı ve margarini görmeye dayanamam (Nedenini bilmiyorum). Ama peynir, kefir, dondurma gibi şeyleri yiyorum. 0 0 Yorumla
Fernando12 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Covid-19 çıktığından beri beri sağlık yönünde hiçbir şeye dikkat etmiyorum. Beslenme düzenim ve uykum 0.. 0 0 Yorumla
Rookieee1421 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl yönünden zengin besinlerle beslenmek, bol sıvı tüketmek, gün içinde egzersize zaman ayırmak sağlıklı sindirim sistemine sahip olmak 0 0 Yorumla
LaFemmeauGoûtduVin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Protein ağırlıklı beslendiğim için bunu vücudumun kolayca atabilmesi açısından bol bol su ve detoks suları içiyorum. 0 0 Yorumla
SadeceZuu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bol su :) aşırı katı ve acı besinlerden uzak duruyorum. Saglikli besinler yiyorum. Abur cubur yemem. Sebze meyve baklagil severim 0 0 Yorumla
Offcidden Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Düzenli su içiyorum öğün saattlerim bellidir aşırı yağlı yiyecekler yemeden kaçınırım her gün az da olsa sporumu yapıyorum 0 0 Yorumla
Etemkrts Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İlk önce spor yapmalı sonra zihnen kendimizi iyi tutmalıyız bardaklar ikinci beyindir çünkü ve bir de az yağlı ve mümkün olduğunca lifli yemeliyiz 0 0 Yorumla
Senkimsinarkadaş Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kefir, süt ürünleri gibi besinler tüketiyorum. Spor yapıyorum. Çok sorun olmuyor. Fazla özen göstermiyorum yani 0 0 Yorumla
thedemre Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çölyak hasyasıyım Glutensiz besleniyorum gluten mide bağırsak sistemine ağır zararlar veriyor normalde de. 0 0 Yorumla
siirtlikullanıcı56 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Her sabah keçi boynuzu pekmezi içerim , günlük protein kaynağı yiyeceklerimi muhakka alırım , gece yatmadan da mutlaka bir kase yoğurt yerim 0 0 Yorumla
nedennickyokki Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bol bol su içiyorum. Gerçekten hem sağlıklı hemde vücudumuz nemli kaldığı için daha güzel olabiliyoruz :) 0 0 Yorumla
bbc1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Az yağlı seyler yemeye çalışıyorum yinede yağlıysa yeşilliği eksik etmemeye özen göstermeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
Zehra_Yılmaz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Keşke daha önce dikkat etseydim şuanda zaten sindirimi kötü etkileyecek şeyler yemem yasak iyileşince daha dikkatli olacağım artık 0 0 Yorumla
JokeeR67 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl dengeli ve sağlıklı besleniyorum aynı zamanda tuvaleti de ihmal etmiyorum böylelikle sindirimle alakalı bir sorun yaşamıyorum 0 0 Yorumla
kerembtk Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Probiyotikli yiyecek içecekler tüketiyoruz, bundan dolayı sağlıklı bir sindirim sistemine inanıyoruz. 0 0 Yorumla
benkısacattt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Muhakkak deneyeceğim çok uzun süredir süt ve süt ürünlerinin rahatsızlık verdiğini hissedip tüketimini bırakmıştım 0 0 Yorumla
DemirSerhat63 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Aldınan yiyeciklere dikkat edilmedi ve uyumadan süt kullanılmalı tabi herkes sütü sevmez kullanmaya bilir ama mideye ve akciğer toparlar 0 0 Yorumla
Kanaryole Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Pınarla büyüdüm :) Pınarla büyüdüm :) https://www.youtube.com/embed/mvEuIFTgPVc 0 0 Yorumla
Ahmetyakut Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Valla süt kadarda sütü verende güzelde maslesf büyük ya da küçük bas hayvan eti yani. Bide meyveler çok önemli 😂👍 0 0 Yorumla
Nezaket135 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Spor yapmaya bol yeşillik tüketmeye bitki çayı içmeye stressiz olmaya çalışıyorum (ne kadar olabilirdik artık😏) 0 0 Yorumla
daisyfairy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbir şey. Yaşamak zor geliyor bir de kalkıp sağlıklı olmak için uğraşamam. Ne kadar erken ölürsem o kadar iyi. 0 0 Yorumla
dolunay84 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kesinlikle yogurt yiyorum, karbonhidrat ve protein dengesine cok dikkat ediyorum.. corekotu tohumuda yiyorum yogurtla 0 0 Yorumla
haleninsorulari Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl her sabah limonlu su içerim ve günlük 1 saat egzersizimi yaparım. akşam 6-7 den sonra yemek yemem bol su🥰 0 0 Yorumla
falcıabinizgeldiii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kahve içiyorum, yoga, meditasyon yapıyorum evren e pozitif bakıyorum doğa ile iç içe kalma ya çalışıyorum... 0 0 Yorumla
ÇikoTay Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl doğal besleniyorum :) marketten aldığımız ürünler gibi içinde katkı maddesi veya yoğurdun içinde peçete yok. 0 0 Yorumla
BeyazTuz Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl laktozsuz süt kesinlikle en kaliteli bence herkesin kullanması lazım, toleransı düşük bağırsak emilini hızlandırır. bağırsak bakteri sayısını arttırır 0 0 Yorumla
erkekler_de_sorsun Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl sütte kesinlikle inek sütünü tercih ediyorum. hemen organik bir pazara koşup inek sütü alıp kaynatıyorum. yoğurdu da ondan yapıyorum. 0 0 Yorumla
azraleyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl günlük süt ihtiyacımı her zaman karşılayarak ve ek egzersizlerle sindirim sistemimi sağlıklı tutuyorum 0 0 Yorumla
gamzearslanhrbl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aloe içecek kullanıp spor ve bağırsak masajı düzenli beslenme ve telkinler yapıyorum ben. Zaten Beslenme kocuyum. 0 0 Yorumla
Iamokeyy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Açıkçası şu sıralar çok bir şey yapamıyorum çünkü okuyorum. Normal zamanda su ve spor hayatımın vazgeçilmezi 0 0 Yorumla
pptyax Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl günde en az litre su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmamaya çalışıyorum böylece yediklerim sindiriliyor ve uykum gelmiyor 0 0 Yorumla
Bay-Akrep Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bol bol sıvı tüketmek dışardan yememek özellikle margarinli yemeklerden asitli içeceklerden uzak durmalı. 0 0 Yorumla
Cakici3535 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Şişkinlik dışında, Faydaları nelerdir bilmiyorum ama,Laktozsuz sütü sürekli içmeye çalışıyorum tabikide. 0 0 Yorumla
mert3467 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Fazla yemek yemeyeceksin sofradan doymadan kalkaçaksin diye düşünüyorum midenizi düşünün biraz yaaa yazık degilmi 0 0 Yorumla
Meraklipezevenk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hıcbısey yapmıyorum sahsen sindirim sistemim gayet sağlıklı belkide fark etmeden bişeyler yapıyorum dur 0 0 Yorumla
kullaniciismiyoook Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yeşil çay ve süt içiyorum mısır gevrekleri tüketiyorum 1 0 Yorumla
likeatanlaracevapvar Takip Et Xper 3 Yaş: 105 +1 yıl Her gece sahurda içiyorum. Ve inanılmaz tok tutuyor. 1 0 Yorumla
blackkız34 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl makarna pilav undan uzak durunca herşey sağlıklı zaten 1 1 Yorumla blackkız34 +1 yıl yani tabi başka şeylerde var Yorumla
ssuratsız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bolca su içiyorum onun dışında pek ilgilenmiyorum kendimle 1 0 Yorumla
Gizem4634 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl günde bol su içip en az süt tüketmek sindirim sistemimize çok iyi gelecektir 1 0 Yorumla
Evvahe Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ağır yemeklerden kaçınıyorum, düzenli yürüyüş yapıyorum, pazartesi-perşembe oruç tutuyorum. 1 0 Yorumla
Rzapma Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Hiçbişey yapmıyorum maşallah sindirim sistemi tıkır tıkır çalışıyorU 1 0 Yorumla
bernaa90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Güzel faydalı içerik olmuş. Süt içmeye devam yaş kaç olursa olsun :) 1 1 Yorumla BaşkomiserNevzat34 +1 yıl @bernaa90 bi zamanlar sadece küçükler içsin diye bir algı vardı 🙂 Yorumla
delirüzgar_61 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl İşim gereği sadece araba sürmek ve bolca yürümek yemek fırsat bulursam yerim yoksa su bile içmem 1 1 Yorumla delirüzgar_61 +1 yıl Ben Türk'üm hemde memleketine sevdalı bir bireyim Türk markası olmayanlar ürü leri tercih etmem pınar ürünleri benim için en çok tükettiğim ürünlerdir keççap mayonez konserve özelliklede balık konservesi bayılırım Yorumla
OnlyWolfCan Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Spor yapıyorum ve kondisyon yapıyorum. Bunun yanında pınar süt ve yoğurt tüketiyorum. 1 0 Yorumla
loremiy Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl En başta spor yaparak aşırısı sryleden ve soslu şeylerden uzak durmaya çalışıyorum arkadaşım. 1 0 Yorumla
KhloeWalker Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol su içiyorum onun dışında pek de bir sey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Fanikız Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bol su içiyorum. Doyduğumu hissettiğim zaman yemeyi bırakırım. 1 0 Yorumla
001Adanalı Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bol bol su içiyorum, kendim için yaptığım en fazla bu. 🤦🏻♀️😂 1 0 Yorumla
carlito44 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl kaliteli marka. denemek lazım ama, bende hazır alacamksam bu markanın organik sütünü alıyorum.. 0 0 Yorumla
MeriçBerk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her sabah kesinlikle süt içerim ve ekmek yemem sabahları 0 0 Yorumla
XHighgardenx Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bol bol yoğurt yiyorum başka pek bisey yapmamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
33Ssena123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl yağ tüketmemeye dikkat ederim genelde sebze filan yerim süt vs 0 0 Yorumla
Anammm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Spor yapıyorum gevrek yiyorum çoğunlukla et yerim hamur işleri yemdm 2 litre su içiyorum 0 0 Yorumla
Ayselinayer Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bol su dengeli ve sağlıklı beslenme ve tabiki de spor 🏃♀️ 0 0 Yorumla
yigitkmutn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Hiç bisey yapmıyorum açıkçası okadar salmışım kendimu 0 0 Yorumla
Halil55t Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Vallahi hiç Bir şey yapmıyorum gayet güzel bir metopolizmaya sahibim şükür hemen eritiyorum 😂 0 0 Yorumla
BayDoğu Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Elimden geldiğince hareket ediyorum vakit buldukça egzersiz yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
öncelikle bismillahirrahmanirrahim diyorum oturarak su içiyorum sindirimim için iyi midir bilmem ama ahiretimiz güzel olsun bari
Süt, yoğurt, ayran, tereyağı ve margarini görmeye dayanamam (Nedenini bilmiyorum). Ama peynir, kefir, dondurma gibi şeyleri yiyorum.
Covid-19 çıktığından beri beri sağlık yönünde hiçbir şeye dikkat etmiyorum. Beslenme düzenim ve uykum 0..
yönünden zengin besinlerle beslenmek, bol sıvı tüketmek, gün içinde egzersize zaman ayırmak sağlıklı sindirim sistemine sahip olmak
Protein ağırlıklı beslendiğim için bunu vücudumun kolayca atabilmesi açısından bol bol su ve detoks suları içiyorum.
Bol su :) aşırı katı ve acı besinlerden uzak duruyorum. Saglikli besinler yiyorum. Abur cubur yemem. Sebze meyve baklagil severim
Düzenli su içiyorum öğün saattlerim bellidir aşırı yağlı yiyecekler yemeden kaçınırım her gün az da olsa sporumu yapıyorum
İlk önce spor yapmalı sonra zihnen kendimizi iyi tutmalıyız bardaklar ikinci beyindir çünkü ve bir de az yağlı ve mümkün olduğunca lifli yemeliyiz
Kefir, süt ürünleri gibi besinler tüketiyorum. Spor yapıyorum. Çok sorun olmuyor. Fazla özen göstermiyorum yani
spor sağlık ve koşu
spor ve diyet şart
Çölyak hasyasıyım Glutensiz besleniyorum gluten mide bağırsak sistemine ağır zararlar veriyor normalde de.
Her sabah keçi boynuzu pekmezi içerim , günlük protein kaynağı yiyeceklerimi muhakka alırım , gece yatmadan da mutlaka bir kase yoğurt yerim
Bol bol su içiyorum. Gerçekten hem sağlıklı hemde vücudumuz nemli kaldığı için daha güzel olabiliyoruz :)
Az yağlı seyler yemeye çalışıyorum yinede yağlıysa yeşilliği eksik etmemeye özen göstermeye çalışıyorum
Keşke daha önce dikkat etseydim şuanda zaten sindirimi kötü etkileyecek şeyler yemem yasak iyileşince daha dikkatli olacağım artık
dengeli ve sağlıklı besleniyorum aynı zamanda tuvaleti de ihmal etmiyorum böylelikle sindirimle alakalı bir sorun yaşamıyorum
Probiyotikli yiyecek içecekler tüketiyoruz, bundan dolayı sağlıklı bir sindirim sistemine inanıyoruz.
Muhakkak deneyeceğim çok uzun süredir süt ve süt ürünlerinin rahatsızlık verdiğini hissedip tüketimini bırakmıştım
Aldınan yiyeciklere dikkat edilmedi ve uyumadan süt kullanılmalı tabi herkes sütü sevmez kullanmaya bilir ama mideye ve akciğer toparlar
Pınarla büyüdüm :) Pınarla büyüdüm :)
https://www.youtube.com/embed/mvEuIFTgPVcValla süt kadarda sütü verende güzelde maslesf büyük ya da küçük bas hayvan eti yani. Bide meyveler çok önemli 😂👍
Spor yapmaya bol yeşillik tüketmeye bitki çayı içmeye stressiz olmaya çalışıyorum (ne kadar olabilirdik artık😏)
Hiçbir şey. Yaşamak zor geliyor bir de kalkıp sağlıklı olmak için uğraşamam. Ne kadar erken ölürsem o kadar iyi.
Kesinlikle yogurt yiyorum, karbonhidrat ve protein dengesine cok dikkat ediyorum.. corekotu tohumuda yiyorum yogurtla
her sabah limonlu su içerim ve günlük 1 saat egzersizimi yaparım. akşam 6-7 den sonra yemek yemem bol su🥰
Kahve içiyorum, yoga, meditasyon yapıyorum evren e pozitif bakıyorum doğa ile iç içe kalma ya çalışıyorum...
doğal besleniyorum :) marketten aldığımız ürünler gibi içinde katkı maddesi veya yoğurdun içinde peçete yok.
laktozsuz süt kesinlikle en kaliteli bence herkesin kullanması lazım, toleransı düşük bağırsak emilini hızlandırır. bağırsak bakteri sayısını arttırır
sütte kesinlikle inek sütünü tercih ediyorum. hemen organik bir pazara koşup inek sütü alıp kaynatıyorum. yoğurdu da ondan yapıyorum.
günlük süt ihtiyacımı her zaman karşılayarak ve ek egzersizlerle sindirim sistemimi sağlıklı tutuyorum
Aloe içecek kullanıp spor ve bağırsak masajı düzenli beslenme ve telkinler yapıyorum ben. Zaten Beslenme kocuyum.
Açıkçası şu sıralar çok bir şey yapamıyorum çünkü okuyorum. Normal zamanda su ve spor hayatımın vazgeçilmezi
günde en az litre su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmamaya çalışıyorum böylece yediklerim sindiriliyor ve uykum gelmiyor
Bol bol sıvı tüketmek dışardan yememek özellikle margarinli yemeklerden asitli içeceklerden uzak durmalı.
Şişkinlik dışında, Faydaları nelerdir bilmiyorum ama,
Laktozsuz sütü sürekli içmeye çalışıyorum tabikide.
Fazla yemek yemeyeceksin sofradan doymadan kalkaçaksin diye düşünüyorum midenizi düşünün biraz yaaa yazık degilmi
Hıcbısey yapmıyorum sahsen sindirim sistemim gayet sağlıklı belkide fark etmeden bişeyler yapıyorum dur
Yeşil çay ve süt içiyorum mısır gevrekleri tüketiyorum
Her gece sahurda içiyorum. Ve inanılmaz tok tutuyor.
makarna pilav undan uzak durunca herşey sağlıklı zaten
yani tabi başka şeylerde var
Bolca su içiyorum onun dışında pek ilgilenmiyorum kendimle
günde bol su içip en az süt tüketmek sindirim sistemimize çok iyi gelecektir
Ağır yemeklerden kaçınıyorum, düzenli yürüyüş yapıyorum, pazartesi-perşembe oruç tutuyorum.
Hiçbişey yapmıyorum maşallah sindirim sistemi tıkır tıkır çalışıyorU
Güzel faydalı içerik olmuş. Süt içmeye devam yaş kaç olursa olsun :)
@bernaa90 bi zamanlar sadece küçükler içsin diye bir algı vardı 🙂
İşim gereği sadece araba sürmek ve bolca yürümek yemek fırsat bulursam yerim yoksa su bile içmem
Ben Türk'üm hemde memleketine sevdalı bir bireyim Türk markası olmayanlar ürü leri tercih etmem pınar ürünleri benim için en çok tükettiğim ürünlerdir keççap mayonez konserve özelliklede balık konservesi bayılırım
Spor yapıyorum ve kondisyon yapıyorum. Bunun yanında pınar süt ve yoğurt tüketiyorum.
En başta spor yaparak aşırısı sryleden ve soslu şeylerden uzak durmaya çalışıyorum arkadaşım.
Bol bol su içiyorum onun dışında pek de bir sey yapmıyorum
Bol su içiyorum.
Doyduğumu hissettiğim zaman yemeyi bırakırım.
Bol bol su içiyorum, kendim için yaptığım en fazla bu. 🤦🏻♀️😂
kaliteli marka. denemek lazım ama, bende hazır alacamksam bu markanın organik sütünü alıyorum..
Her sabah kesinlikle süt içerim ve ekmek yemem sabahları
Bol bol yoğurt yiyorum başka pek bisey yapmamayı tercih ediyorum
yağ tüketmemeye dikkat ederim genelde sebze filan yerim süt vs
Spor yapıyorum gevrek yiyorum çoğunlukla et yerim hamur işleri yemdm 2 litre su içiyorum
Bol su dengeli ve sağlıklı beslenme ve tabiki de spor 🏃♀️
Hiç bisey yapmıyorum açıkçası okadar salmışım kendimu
Vallahi hiç Bir şey yapmıyorum gayet güzel bir metopolizmaya sahibim şükür hemen eritiyorum 😂
Elimden geldiğince hareket ediyorum vakit buldukça egzersiz yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum.