Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Bol bol su içiyorum. Gerçekten hem sağlıklı hemde vücudumuz nemli kaldığı için daha güzel olabiliyoruz :)
Az yağlı seyler yemeye çalışıyorum yinede yağlıysa yeşilliği eksik etmemeye özen göstermeye çalışıyorum
Keşke daha önce dikkat etseydim şuanda zaten sindirimi kötü etkileyecek şeyler yemem yasak iyileşince daha dikkatli olacağım artık
dengeli ve sağlıklı besleniyorum aynı zamanda tuvaleti de ihmal etmiyorum böylelikle sindirimle alakalı bir sorun yaşamıyorum
Probiyotikli yiyecek içecekler tüketiyoruz, bundan dolayı sağlıklı bir sindirim sistemine inanıyoruz.
Muhakkak deneyeceğim çok uzun süredir süt ve süt ürünlerinin rahatsızlık verdiğini hissedip tüketimini bırakmıştım
Aldınan yiyeciklere dikkat edilmedi ve uyumadan süt kullanılmalı tabi herkes sütü sevmez kullanmaya bilir ama mideye ve akciğer toparlar
Pınarla büyüdüm :) Pınarla büyüdüm :)
https://www.youtube.com/embed/mvEuIFTgPVcValla süt kadarda sütü verende güzelde maslesf büyük ya da küçük bas hayvan eti yani. Bide meyveler çok önemli 😂👍
Spor yapmaya bol yeşillik tüketmeye bitki çayı içmeye stressiz olmaya çalışıyorum (ne kadar olabilirdik artık😏)
Hiçbir şey. Yaşamak zor geliyor bir de kalkıp sağlıklı olmak için uğraşamam. Ne kadar erken ölürsem o kadar iyi.
Kesinlikle yogurt yiyorum, karbonhidrat ve protein dengesine cok dikkat ediyorum.. corekotu tohumuda yiyorum yogurtla
her sabah limonlu su içerim ve günlük 1 saat egzersizimi yaparım. akşam 6-7 den sonra yemek yemem bol su🥰
Kahve içiyorum, yoga, meditasyon yapıyorum evren e pozitif bakıyorum doğa ile iç içe kalma ya çalışıyorum...
doğal besleniyorum :) marketten aldığımız ürünler gibi içinde katkı maddesi veya yoğurdun içinde peçete yok.
laktozsuz süt kesinlikle en kaliteli bence herkesin kullanması lazım, toleransı düşük bağırsak emilini hızlandırır. bağırsak bakteri sayısını arttırır
sütte kesinlikle inek sütünü tercih ediyorum. hemen organik bir pazara koşup inek sütü alıp kaynatıyorum. yoğurdu da ondan yapıyorum.
günlük süt ihtiyacımı her zaman karşılayarak ve ek egzersizlerle sindirim sistemimi sağlıklı tutuyorum
Aloe içecek kullanıp spor ve bağırsak masajı düzenli beslenme ve telkinler yapıyorum ben. Zaten Beslenme kocuyum.
Açıkçası şu sıralar çok bir şey yapamıyorum çünkü okuyorum. Normal zamanda su ve spor hayatımın vazgeçilmezi
günde en az litre su içiyorum ve yemekten sonra hemen uzanmamaya çalışıyorum böylece yediklerim sindiriliyor ve uykum gelmiyor
Bol bol sıvı tüketmek dışardan yememek özellikle margarinli yemeklerden asitli içeceklerden uzak durmalı.
Şişkinlik dışında, Faydaları nelerdir bilmiyorum ama,
Laktozsuz sütü sürekli içmeye çalışıyorum tabikide.
Fazla yemek yemeyeceksin sofradan doymadan kalkaçaksin diye düşünüyorum midenizi düşünün biraz yaaa yazık degilmi
Hıcbısey yapmıyorum sahsen sindirim sistemim gayet sağlıklı belkide fark etmeden bişeyler yapıyorum dur
Yeşil çay ve süt içiyorum mısır gevrekleri tüketiyorum
Her gece sahurda içiyorum. Ve inanılmaz tok tutuyor.
makarna pilav undan uzak durunca herşey sağlıklı zaten
yani tabi başka şeylerde var
Bolca su içiyorum onun dışında pek ilgilenmiyorum kendimle
günde bol su içip en az süt tüketmek sindirim sistemimize çok iyi gelecektir
Ağır yemeklerden kaçınıyorum, düzenli yürüyüş yapıyorum, pazartesi-perşembe oruç tutuyorum.
Hiçbişey yapmıyorum maşallah sindirim sistemi tıkır tıkır çalışıyorU
Güzel faydalı içerik olmuş. Süt içmeye devam yaş kaç olursa olsun :)
@bernaa90 bi zamanlar sadece küçükler içsin diye bir algı vardı 🙂
İşim gereği sadece araba sürmek ve bolca yürümek yemek fırsat bulursam yerim yoksa su bile içmem
Ben Türk'üm hemde memleketine sevdalı bir bireyim Türk markası olmayanlar ürü leri tercih etmem pınar ürünleri benim için en çok tükettiğim ürünlerdir keççap mayonez konserve özelliklede balık konservesi bayılırım
Spor yapıyorum ve kondisyon yapıyorum. Bunun yanında pınar süt ve yoğurt tüketiyorum.
En başta spor yaparak aşırısı sryleden ve soslu şeylerden uzak durmaya çalışıyorum arkadaşım.
Bol bol su içiyorum onun dışında pek de bir sey yapmıyorum
Bol su içiyorum.
Doyduğumu hissettiğim zaman yemeyi bırakırım.
Bol bol su içiyorum, kendim için yaptığım en fazla bu. 🤦🏻♀️😂
yediklerime dikkat ediyorum
Hareket ediyorum ama spor değil
Pınar süt içiyorum daha ne olsun
kaliteli marka. denemek lazım ama, bende hazır alacamksam bu markanın organik sütünü alıyorum..
Her sabah kesinlikle süt içerim ve ekmek yemem sabahları
Bol bol yoğurt yiyorum başka pek bisey yapmamayı tercih ediyorum
yağ tüketmemeye dikkat ederim genelde sebze filan yerim süt vs
Spor yapıyorum gevrek yiyorum çoğunlukla et yerim hamur işleri yemdm 2 litre su içiyorum
Bol su dengeli ve sağlıklı beslenme ve tabiki de spor 🏃♀️
Hiç bisey yapmıyorum açıkçası okadar salmışım kendimu
Vallahi hiç Bir şey yapmıyorum gayet güzel bir metopolizmaya sahibim şükür hemen eritiyorum 😂
Elimden geldiğince hareket ediyorum vakit buldukça egzersiz yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum.
Bol protein ağırlıklı beslenme benim vücuduma daha iyi geliyo
Organik, posalı, sindirimi kolay ürünler tüketiyorum.
Aldığımız gıdaların hiç biri sağlıklı değil ki sağlıklı beslenelim 🤦🏻♀️
Sağlıklı besleniyorum 🙂 başka pek bir şeye gerek yok 🙂
Meyve sebze tüketiyorum. Bol su içmeye yeni başladım
Sütten nefret ederim o yüzden yoğurt ve peynir tüketiyorum 💪🏻
Ben bu konudan çok muzdaribim o yüzden laktozsuz süt ve yoğurt kullanıyorum @Pınar Süt
Bol su bol salata ve tabiki yarım yağlı bir bardak süt
Sağlıklı beslenme ve spor r r r r r r r r r r r r r r r