Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Su tüketiyorum. Ama çok da sağlıklı beslenmiyorumm. Yemek yemeden full aburcuburla geçirdiğim günler oluyor maalesef
Vallahi hiçbir şey yapmıyorum ben gönderiyorum midem o işi hallediyor
Ula sonunda Süt, siteye sponsor oldu ya la.
Süt bebeleri süt içsin büyüsün diye.
Gerçekten #PınarSüt Türkiye'deki (benim fikrime göre) en kaliteli en lezzetli süt..
Yalnız kutu süt işini azaltıp Günlük Süt işini artırmalı
Pınar süt selam banada sponsor ol reflüm tuttukca minik sütlerinden içerim hep iyi ki varsın bana iyi geliyorsun💕💕
@PınarSüt
Ben Pınar Denge laktozsuz sütünü içiyorum çok memnunum herkes tavsiye ediyorum mutlaka kullanın
10.000 adım sağlıklı beslenme ve tabii ki Pınar Denge benim tatlı krizlerimi bile önlüyor enfes lezzet :)
Sütte kesinlikle Pınar Denge'yi tercih ediyorum. Hem tadı, hem de faydalarıyla diğer sütlerden benim için 10 adım daha önde diyebilirim. Tadı harika
Süt içmek bence çok güzel çocukluğumdan beri süt ve süt ürünleri tüketirim.
Çok zam geldi artık alamıyorum yoksa sevdıgım bir üründü
Sağlıklı ve dengeli beslenme, karbonhidrat ve protein dengesine dikkat, şeker uzun süredir hayatımda değil zaten, günlük 10000 adım, eğer yürüyüş yapamadıysam evde egzersiz
Her gün mutlaka 200 ML Pınar Denge sütü alıp içiyorum. Ya sabah kahvaltılarında ya da akşamüstü içiyorum. Ayrıca beni tok tutuyor.
Lifli yiyecekler tüketiyorum ve pınar denge laktozsu süt içiyorum😌
Dengeli ve düzenli beslenip probiyotiklerden faydalanıyorum aynı zamanda bağışıklığımda güçleniyor.
daha sağlıklı bir sindirim sistemi için düzgün aralıklarda su içiyorum spor yapıyorun ve yediklerimin içeriğine dikkat ediyorum bu yüzden de laktossuz süt içmek gerçekten çok güzel
Yediklerime dikkat ediyorum bisiklet hayatımın bir parçası gibi yasaklardan dolayı şimdilik evdeyim ama kacamak buldukça süremeye çalışıyorum ve bana iyi geliyor
Bol su tüketiyorum, fazla tatlı şeyler tüketmiyorum, sevmiyorum zaten.
Çocuklarımızın sağlıklı beslenebilmesi için her zaman Pınar süt almalıyız Pınar Süt'ün Ben ofisine gittim üretim yerine gittim gayet sağlıklı hijyenik olarak süt üretiyorlar teşekkürler Pınar Süt
laktozsuz olması ayrı bi özellik bir cok faydasi da var
Bol su tüketip, Kendimi sıkmadan geldiği gibi işimi görüyorum. Düzeni bozmuyorum
Stres her şeye zarar olduğu gibi sindirime de zarar veriyor. Stresten uzak durmak tabi ki çok zor. Ben yapım itibariyle hiç bir şeyi kafama takmıyorum. Çok şükür sağlığımda da sıkıntım yok.
Pinar süt iciyoruz ailece her aksam sabah süt iceriz pasta tatli her seyde pinat sut kullaniyoruz bakim aaa bitmis paramizda yok keske biri pınar sut yollasaa ☹🙏
Bol su tüketip spor yapıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Tabiki her akşam yatmadan önce Pınar süt içiyorum !
güzel anlatılmış fakat ne bulursam götürüyorum. sanırım 5 kilo daha yük binecek üstüme. kısaca sağlıksız besleniyorum sanırım veya dengesiz de denebilir
Ben günde 2 bardak aç karnına zerdeçal 1 aç karnına sarımsak 2 kase yulaf ezmesi 2 bardak adacayı sabah akşam 7 zeytinv1 incir yiyorum şekerden ve sigaradan da uzağım
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak su uyandıktan 2 saat sonra kahvaltı ve gün içinde sirkeli veya limonlu su tüketmek bri de her gün en az 7-8 bin adım atmak
Marketlerde satılan Hazır süt yoğurt vb hiç bı ürünü almıyorum. Evde kendim yapiyorum
Mutlaka yoğurt süt ve peynirimi düzenli olarak tüketirim. Günlük sporumu yapınca vücudum da rahatlar. Bol bol da su içerim yediklerime dikkat ederek tabii ki :)
Sindirim sistemi çok önemli ya. Bol sıvı tüketiyorum ve lifli gıdalar yemeye çalışıyorum
Bol bol su tüketiyorum arada süt içmeye özen gösteriyorum ve sık sık dağ bisikleti sürüyorum. Ormanlık alanlarda yürüyüş yapmayı da çok severim. Hayat doğayla iç içe olunca daha güzel.
Sağlığım zerre kadar umurumda değil. Neden böyle anlayamıyorum. Her türlü hayattan koptum ben...
süt birçok zehirli toksini dışarı atar ve benu kimse bilmez
Selamlar,
Hiçbir şey yapmıyorum aslında. Hatta iftardan sonra mide fesadı geçiriyorum. Hatırlıyorum da süt ile yumurta ve peynir yemiştim. Ah! Ne kadar kötü gündü :D
Tam buğday ekmeği yiyorum şeker tuz tatlıyı kestim bol su içiyorum 21 martta rejime başladım o günden beri günlük 15 bin adım ortalaması ile yürüyüşüm var 115 kg ile başladım bugün 99kgye düştüm
2017 yilinda safra kesesinden ameliyattan itibaren herseyi lif’li yemem zorunda kaldim, sindirim sistemim icin yoksa cok zorlaniyordum ve agri cekiyordum.
Makarna, ekmek olsun hepsi lif’li
Geçmiş olsun hanımfendi
Kahvaltımı düzgün yapıyorum ağır şeylerden kaçıyorum. Asitli içeceklerden uzak duruyorum
Bol su içiyorum spor yapıyorum
inek gibi yeşillik yerim
günde 3L Su İçerim
Ağırlık Kaldırırım
kötü alışkanlığım yok
Su iciyorum ve ev yemekleri yiyorum ve hizli yemek yemiyorum
Pandemi yüzden sağlıksız beslenme oluştu sporada gidemiyorum
Sanırım bu konudaki en iyi özelliklerimden biri süt ve süt ürünlerine olan düşkünlüğüm. Boyumdan da anlaşılır zaten🙂
sütte kesinlikle pınar denge tercih ediyorum ben🍼🥛
Pınar laktosuz süt içtiğimden beri çok iyiyim açıkcası
Günlük öğünlerime dikkat ediyorum bitki çayları içiyorum ve diyet yapıyorum
ben günde 3 litre su içip en az 1 saat hareket ediyorum koşu yürüyüş vs
Süt aslında çok güzel mideyide rahatlatıyor su ve süt
Yaşım geçtikçe hassasiyetim artıyor yaşlandığımı hissettim çok üzücü
bol su, spor ve sebze agirlikli yemekler
öncelikle bismillahirrahmanirrahim diyorum oturarak su içiyorum sindirimim için iyi midir bilmem ama ahiretimiz güzel olsun bari
Süt, yoğurt, ayran, tereyağı ve margarini görmeye dayanamam (Nedenini bilmiyorum). Ama peynir, kefir, dondurma gibi şeyleri yiyorum.
Covid-19 çıktığından beri beri sağlık yönünde hiçbir şeye dikkat etmiyorum. Beslenme düzenim ve uykum 0..
yönünden zengin besinlerle beslenmek, bol sıvı tüketmek, gün içinde egzersize zaman ayırmak sağlıklı sindirim sistemine sahip olmak
Protein ağırlıklı beslendiğim için bunu vücudumun kolayca atabilmesi açısından bol bol su ve detoks suları içiyorum.
Bol su :) aşırı katı ve acı besinlerden uzak duruyorum. Saglikli besinler yiyorum. Abur cubur yemem. Sebze meyve baklagil severim
Düzenli su içiyorum öğün saattlerim bellidir aşırı yağlı yiyecekler yemeden kaçınırım her gün az da olsa sporumu yapıyorum
İlk önce spor yapmalı sonra zihnen kendimizi iyi tutmalıyız bardaklar ikinci beyindir çünkü ve bir de az yağlı ve mümkün olduğunca lifli yemeliyiz
Kefir, süt ürünleri gibi besinler tüketiyorum. Spor yapıyorum. Çok sorun olmuyor. Fazla özen göstermiyorum yani
spor sağlık ve koşu
spor ve diyet şart
Çölyak hasyasıyım Glutensiz besleniyorum gluten mide bağırsak sistemine ağır zararlar veriyor normalde de.
Her sabah keçi boynuzu pekmezi içerim , günlük protein kaynağı yiyeceklerimi muhakka alırım , gece yatmadan da mutlaka bir kase yoğurt yerim