Yeme & İçme Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? (Sayfa 3) Pınar Süt Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3837 Sağlıklı bir sindirim sistemi için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 75 kişi beğendi
TheLeon Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Pınar sütü için pınar yoğurdu yiyin pınar içim fit için. 1 0 Yorumla
sefakarademirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl diyet yapıyorum ve sağlıklı ve dengeli besleniyorum 1 0 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ne kadar sağlıksız şey varsa onu yiyorum tutamıyorum ki midemi.😑 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bolca su içmek iyidir, sütte sindirime ağır gelir ayrıca. :) 1 0 Yorumla
Byn_Batuk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sanırım hiç bir şey yapmıyorum. Özür dilerim sindirim sistemim. 1 0 Yorumla
Gökçe10 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Her gün mutlaka 200 ML Pınar Denge sütü alıp içiyorum. Ya sabah kahvaltılarında ya da akşamüstü içiyorum. Ayrıca beni tok tutuyor. 1 0 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çay içiyorum sürekli. Beslenmem dengesiz ama kilom dengeli 0 0 Yorumla
EsrarengizMatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Bol su ve hareket. Kesinlikle sindirim sistemi için mükemmeller. 0 0 Yorumla
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 75% +1 yıl Sağlığımız için faydalı bir ürün. Marketten alıp deneyeceğim 0 0 Yorumla
akcayasin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 3 beyaz uzak durup meyve sebze yiyip formda kalmak süt içmek bol bol gıda takviyesi vitamin almak 0 0 Yorumla
_EmreBerber__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Hiçbir şey ektomorf oldum için sindirimim mükemmel skdkdkfk 0 0 Yorumla
feriskus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl laktoz intoleransım var ve süt aşığıyım o yüzden pınar denge'yi kullanıyorum çok memnunum 0 0 Yorumla
A-long-nickname Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bol su ve lif içeren besinler tüketmeye çalışıyorum. 0 0 Yorumla
İzmirli35gokhan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Pınarın yağlı sütü daha iyi geliyor bana ve bol bol su içiyorum 0 0 Yorumla
Şştbayım Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Arada kefir içerim ama hazır olcak çünkü annem bı ara yapmıştı tadini beğenmedim 0 0 Yorumla
Kalaklak45 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl güzel ve faydalı bi bilgilendirme olmuş süt içerken pınarı tercih edeceğim 0 0 Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bol bol su içiyorum ve spor yapmaya özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
sadececengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Yoğurt, turşu gibi probiyotikler. Meyve sebze ağırlıklı beslenme 0 0 Yorumla
_emird10 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Kola noodle cips çekirdek kızartma gibi yiyecekleri bayılarak yiyorum 😊 0 0 Yorumla
Kbamybama Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Pınar süt alıyorum ve içine bal döküp her gece yatmadan içiyorum. 0 0 Yorumla
Mrstatlı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum. Canım ne çekerse onu yiyorum. 0 0 Yorumla
VolkiTolkiVolkan Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı bir yaşam için her zaman Pınar süt içerim. :) 0 0 Yorumla
SatanistMatanist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Zıplayıp 40 takla atlıyorum, süt içmeye falan gerek duymuyorum. 0 0 Yorumla
PembeKarTanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Az yiyorum. Yemekle sıvı gıda tüketmiyorum. Spor yapıyorum 0 0 Yorumla
dilantsn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Pınar süt içerim, sindirim sistemime yardımcı olurum 0 0 Yorumla
Sunaha Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Yiyip yiyip yatmak gerek ama ben böyle yapamıyorum 😶 0 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bol bol su icmek ve probiyotik yiyecekler cok iyi gelir spor vede düzenli uyku 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Kefiri tercih ederim. Bağışıklık sistemi için birebir 0 0 Yorumla
SGregor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Sağlıklı ve düzenli beslendikten sonra her şey yolunda, teşekkürler 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dengeli beslenmeye ve üşütmemeye dikkat ediyorum ve taze besinler tüketmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
yagizefesis Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı kaliteli organik yiyecekler yoyorum besleniyorum 0 0 Yorumla
EnBüyükİskender12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl dengesiz besleniyorum önume ne gelse yiyorum ve hergun belli saatlerde yemiyorum 0 0 Yorumla
prettymonster Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Yoğurt bu dünyanın en güzel nimetlerinden birisi değil mi ama? 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum yani genel olarak sebze meyve ağırlıklı 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben sağlıklı bir sindirim sistemi için birşey yapmaktan da ilelebet nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
Hidrofobik Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Laktozsuz sütü Gold kahveye coffee mate yerine katıyorum. Çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
olgundüşünce Takip Et Xper 4 Yaş: 56 , eic 93% +1 yıl İnanılmaz yararlı bilgiler çok teşekkürler bir sorunumu sayenizde geçeceğim sanırım 0 0 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bol bol su içiyorum. Sindirimime en güzel etkiyi su yapıyor. 0 0 Yorumla
f_ucuks Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Sık sık meyve yemeye çalışıyorum. Yemekle çok aram yok maalesef. 0 0 Yorumla
Poseidon1919 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yoğurt ve elma yemek iyi geliyor. Sabahları bazen çorba içiyorum 0 0 Yorumla
TedMosbycik Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Çocukluğumdan beri süt içerim ve bu omür boyu devam edecek gibi 0 0 Yorumla
Yalanadoydum Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Malesef süt içmiyorum ne yalayım sevmiyorum sevemiyorum bir türlü 0 0 Yorumla
Royal_class0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sindirim sistemi hücreler için kefir icilmeli sabahları ac karna akşamları yatmadan önce 0 0 Yorumla
Züüüüüüüüüüüü Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Mümkün olduğunca hafif yiyecek ve içecek tercih ediyorum 0 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sütü çok içemiyorum ve sevmiyorum ama güzel paylaşım🤗 0 0 Yorumla
Perisuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bol bol kefir içiyorum baya iyi olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
lalemiys Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Pınar süt içiyorum. Kefir, yoğurt. Bol C, D vitamin takviyesi. 0 0 Yorumla
ObradovicBaba Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her akşam yatmadan önce süt içerim ve her gün bol miktarda su tüketirim. :) 0 0 Yorumla
LoveObscene Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Her sabah kahvaltidan once 1 adet elma yemekte fayda var. Yararini 2 ay icinde gorursunuz. 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 357 cevap paylaştı. gerek yemek konusunda gerek spor konusunda elimden geldiğince dengeli şekilde yazmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
ironly Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Gerçekten sindirim sistemini güçlendirmek için çok faydalı bilgiler aktarmışsınız 0 0 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Probiyotik içeren besinler tüketiyorum. Doğal süt, peynir, yoğurt ve lifli gıdalar falan. 0 0 Yorumla
_ToxiCs_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Pınar ürünlerini gerçekten beğeniyorum.. Genellikle laktoksuz ürünler kullanmaya çalışırım. 0 0 Yorumla
bilisimcihatun Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Uyanır uyanmaz yarım litre su içiyorum. Kesinlikle boş mideyle ilk karşılaşan su olmalı. 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl dengeli düzenli besleniyorum sporcu da olduğum için 0 0 Yorumla
Newmoon01 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Laktozsuz süt içmeyi severim probiyotik yoğurt kefir ayran hepsini severek içerim çokta sağlıklı 0 0 Yorumla
_AnTiDoTeS_ Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Limon ve zeytinyağı her sabah ve spor hem dinç hem fit oluyorum 0 0 Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Pınar Denge Laktozsuz Süt ve Yoğurt’u tercih ediyorum. 👍🏻 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pınar süt içiyorum sindirim olarak beni rahatlatıyor 0 0 Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Yemeğinize dikkat edicen şeker tuz yağ vs ler den uzak durcan bol bol yürüyüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
791Cevap
Pınar sütü için pınar yoğurdu yiyin pınar içim fit için.
diyet yapıyorum ve sağlıklı ve dengeli besleniyorum
Ne kadar sağlıksız şey varsa onu yiyorum tutamıyorum ki midemi.😑
Bolca su içmek iyidir, sütte sindirime ağır gelir ayrıca. :)
Sanırım hiç bir şey yapmıyorum. Özür dilerim sindirim sistemim.
Her gün mutlaka 200 ML Pınar Denge sütü alıp içiyorum. Ya sabah kahvaltılarında ya da akşamüstü içiyorum. Ayrıca beni tok tutuyor.
Çay içiyorum sürekli. Beslenmem dengesiz ama kilom dengeli
Bol su ve hareket. Kesinlikle sindirim sistemi için mükemmeller.
Sağlığımız için faydalı bir ürün. Marketten alıp deneyeceğim
3 beyaz uzak durup meyve sebze yiyip formda kalmak süt içmek bol bol gıda takviyesi vitamin almak
Hiçbir şey ektomorf oldum için sindirimim mükemmel skdkdkfk
laktoz intoleransım var ve süt aşığıyım o yüzden pınar denge'yi kullanıyorum çok memnunum
Bol su ve lif içeren besinler tüketmeye çalışıyorum.
Pınarın yağlı sütü daha iyi geliyor bana ve bol bol su içiyorum
Arada kefir içerim ama hazır olcak çünkü annem bı ara yapmıştı tadini beğenmedim
güzel ve faydalı bi bilgilendirme olmuş süt içerken pınarı tercih edeceğim
Bol bol su içiyorum ve spor yapmaya özen gösteriyorum
Yoğurt, turşu gibi probiyotikler. Meyve sebze ağırlıklı beslenme
Kola noodle cips çekirdek kızartma gibi yiyecekleri bayılarak yiyorum 😊
Pınar süt alıyorum ve içine bal döküp her gece yatmadan içiyorum.
Hiçbir şey yapmıyorum. Canım ne çekerse onu yiyorum.
Sağlıklı bir yaşam için her zaman Pınar süt içerim. :)
Zıplayıp 40 takla atlıyorum, süt içmeye falan gerek duymuyorum.
Az yiyorum. Yemekle sıvı gıda tüketmiyorum. Spor yapıyorum
Pınar süt içerim, sindirim sistemime yardımcı olurum
Yiyip yiyip yatmak gerek ama ben böyle yapamıyorum 😶
Bol bol su icmek ve probiyotik yiyecekler cok iyi gelir spor vede düzenli uyku
Kefiri tercih ederim. Bağışıklık sistemi için birebir
Sağlıklı ve düzenli beslendikten sonra her şey yolunda, teşekkürler
Dengeli beslenmeye ve üşütmemeye dikkat ediyorum ve taze besinler tüketmeye çalışıyorum
Sağlıklı kaliteli organik yiyecekler yoyorum besleniyorum
dengesiz besleniyorum önume ne gelse yiyorum ve hergun belli saatlerde yemiyorum
Yoğurt bu dünyanın en güzel nimetlerinden birisi değil mi ama?
Lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum yani genel olarak sebze meyve ağırlıklı
Ben sağlıklı bir sindirim sistemi için birşey yapmaktan da ilelebet nefret ediyorum.
Laktozsuz sütü Gold kahveye coffee mate yerine katıyorum. Çok güzel oluyor.
İnanılmaz yararlı bilgiler çok teşekkürler bir sorunumu sayenizde geçeceğim sanırım
Bol bol su içiyorum. Sindirimime en güzel etkiyi su yapıyor.
Sık sık meyve yemeye çalışıyorum. Yemekle çok aram yok maalesef.
Yoğurt ve elma yemek iyi geliyor. Sabahları bazen çorba içiyorum
Çocukluğumdan beri süt içerim ve bu omür boyu devam edecek gibi
Malesef süt içmiyorum ne yalayım sevmiyorum sevemiyorum bir türlü
Sindirim sistemi hücreler için kefir icilmeli sabahları ac karna akşamları yatmadan önce
Mümkün olduğunca hafif yiyecek ve içecek tercih ediyorum
Sütü çok içemiyorum ve sevmiyorum ama güzel paylaşım🤗
Bol bol kefir içiyorum baya iyi olduğunu düşünüyorum
Pınar süt içiyorum. Kefir, yoğurt. Bol C, D vitamin takviyesi.
Her akşam yatmadan önce süt içerim ve her gün bol miktarda su tüketirim. :)
Her sabah kahvaltidan once 1 adet elma yemekte fayda var. Yararini 2 ay icinde gorursunuz.
gerek yemek konusunda gerek spor konusunda elimden geldiğince dengeli şekilde yazmaya çalışıyorum.
Gerçekten sindirim sistemini güçlendirmek için çok faydalı bilgiler aktarmışsınız
Probiyotik içeren besinler tüketiyorum. Doğal süt, peynir, yoğurt ve lifli gıdalar falan.
Pınar ürünlerini gerçekten beğeniyorum.. Genellikle laktoksuz ürünler kullanmaya çalışırım.
Uyanır uyanmaz yarım litre su içiyorum. Kesinlikle boş mideyle ilk karşılaşan su olmalı.
dengeli düzenli besleniyorum sporcu da olduğum için
Laktozsuz süt içmeyi severim probiyotik yoğurt kefir ayran hepsini severek içerim çokta sağlıklı
Limon ve zeytinyağı her sabah ve spor hem dinç hem fit oluyorum
Pınar Denge Laktozsuz Süt ve Yoğurt’u tercih ediyorum. 👍🏻
Pınar süt içiyorum sindirim olarak beni rahatlatıyor
Yemeğinize dikkat edicen şeker tuz yağ vs ler den uzak durcan bol bol yürüyüş