Yeni gözbebeğim bunu sipariş ettim. Herkes çok memnun olduğunu söylüyor. Şimdiye kadar klasik kızartma tenceresi kullanıyordum ama kestaneyi bile efsane yaptığını görünce almaya karar verdim.Artan yağ fiyatıyla kendini kendini ödersin güzellik😂
Kızartma yaparken fritöz mü kullanıyorsunuz yoksa klasik usül kızartma tenceresi mi?
Patates kızartmasını hepimiz çok severiz bence şimdi hetçap mayonez olsada bir güzel yesek..
Fritöz hiç kullanmadım ama gerek duyacağımıda hiç sanmıyorum. Yağları tekrar tekrar kullanamam bu oldukça sağlıksız. Pişirirken oldukça lezzetli fakat insan sağlığına riskli.
Ben tavada bile patates kızartmasını artık bıraktım , çoğunlukla yaptığım fırında patates oluyor. Patatesleri dilim dilim doğradıktan sonra baharatlarını ve tuzunu ekleyip fırına yolluyorum çokta lezzetli oluyor hemde kızartmaya göre oldukça sağlıklı tavsiye ederim. ❤
Öncelikle güle güle kullan Bu ürün az yağ ile daha sağlıklı patates kızartması yapmak için çok makul görünse de fakat deneyenlerin aynı lezzeti yakalayamadıklarıni patateslerin lezzetli olmadığına dair duyumlar almıştım. Bu tefal fritöz oldukça pahalı bir ürün Sadece arada sırada bir patates kızartmak için bir ürüne bu kadar para ödemek ne kadar mantıklı biliyorum. Ayrıca mutfakta yer kaplayacak Benim de bir hevesle aldığım philips katı meyve sıkacağı geldi aklıma. Şimdi dolap rafında hiç kullanılmadan duruyor. Kızartma tenceresi temizliği daha kolay bulaşık makinesine atıp yıkanabiliyor
Tava veya kızartma tenceresi ile kızartıyoruz ama ilerde kendi evime gecersem fritöz alabilirim tava ile kızgın yağa patates atmak çok sakıncalı hep yakıyorum bütün vücudumu
Normal tencerede kızartırım patates falan kızartacağım zaman ama şimdi artık o işi de rafa kaldırdım. Tepsiye patatesleri kızartmalık bir şekilde kestikten sonra dizip, fırına atıyorum. 30 dakika da nar gibi oluyor. Böyle çok daha iyi oluyor.. Fritöz yok ve alma gereksiniminde de bulunmadım hiç. Canım sıkıldıkça, canım patates isteyince fırında pişirme yöntemine geçtim.
Tefal'in ürünleri çok güzel. Aldın mı kaliteli bir şey alacaksın. Yağı da ziyan etmezsin dediğin gibi. Güle güle kullan..
En İyi Görüş