Marketteyken alışveriş yaptığım sırada bir şeyler atıştırmayı çok seviyorum. Şu an korona yüzünden yapamazsam da eskiden çok yapardım. Sonuçta boş ambalajı kasadan geçiriyorum ve ödüyorum. Sizde alışveriş yaparken atıştırmayı sever misiniz yoksa çekiniz misiniz?
Markette alacaklarımı ödemeden yediğim için eşim kızıyor. Siz bunu yapmaya çekinir misiniz?
Çekinmekten ziyade iş başında bir şeyler atıştırmak benlik bir şey değil. Sahilde yürürken elinde kahve olması ya da patates gibi atıştırmalıklar çok normalde , bir yere yetişmeye çalışırken , alışveriş yaparken yaptığım şeye odaklanırım yendiğim şeyin keyfini çıkaramam.
Çekinirim tabii öyle yapan bir arkadaşım vardı kızıyordum ona. Bir kez çok susamıştım markete girip içtim suyu direk valla sonra kasada ödeme yaptım hemen. Oda adaya gitmiştim baya sıcak oralar bilen bilir. :-)
İçeceklerde yapmışlığım oldu ama yiyecekte yaptığım hiç olmadı, sonuç itibariyle bir obur değilim ve alacağım bir şeyi anında yemem gerekmez, kıtlıktan da çıkmadığıma göre, bu son derece gereksiz olacaktır.
ben çok severim hem yer hem dolaşırım bu konuda eşi mide alıştırdım oda bir şeyler alır yer biz biraz fazla abartıyoruz içeride gördüğümüz çocuklara da ikram ediyoruz
Ben istesem de yapamam öyle.. Çok susamışımdır o şekilde alır içerim. Sadece su meselesinde böyle olur. Çekinme değilde uygun bir durum değil. Eşinde ondan kızmıştır. He tabi çok canın çeker orası ayrı..
çok yaptım öyle suyu içtim yarım şişe kasadan geçirdim açlıktan ölecektim bi kere aç gitmiştim markete tansiyonum düştü resmen keki açıp yedim alışveriş yaparken ardından kasadan ambalajı diğer ürünlerle birlikte kasadan geçirip ödedim 😀
Corona olmasada o markette dizilen ürünlere dokunurken her zaman hijyenik olunamıyor. Açıkçası alış veriş esnasında dokunduğunuz sepet kolu da dahil buna. Bu arada temizlik takıntısı olan biri değilim ama ben yapmazdım. Size afiyetler 😀
Böyle şeyler iyi bir hareket olarak görülmez, Onaylanmaz, ve size kötü bir imaj katar. İnsanlar senin niyetinin iyi ya da kötü olduğunu bilmez bunu anlamaz. Bunu daha iyi anlamak istiyorsanız market sahibi ile empati kurmanız yeterlidir...
Acımdan öleceksem çekinmem. Aksi taktirde ayak üsü bir şey yemek üstelik de henüz parasını ödememişim... çirkin. Herkes yaparsa yaptığını bir sürü karnını doyurmak için gelen müşterilet olur. Istediğini alır, yer, kağıdı da bir yerlere ya da yerlerine saklar. 5 dk. beklersen acından ölmessin merak etme. Bu tarz varoş ve apaçi hareketlerde bulunmayın. Kendinizi de yanınızdaki insanı de rezil ettiğinizle kalırsınız.
Atıştırmam lakin benim kıza küçükken engel olmazdım yerdi kasada boş poti okuturdum ama benim çok susayıp su içmişliğim var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Göze hoş gözükmüyor.çalışanlar görünce nasıl davranması gerektiğini kestiremez şimdi ne bilsinler ödeyeceğini belki bitirip saklayacaksın. ben su içerim bunu anlarlar çünkü acil bir şey ama yiyecek biraz keyfe kaçıyor.
ben öyle yemeyi tercih etmiyorum sonuçta bir yere kaçmıyor ya.. bu çekindiğimden dolayı değil yani bana hoş gelmiyor sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasaya kadar sabredemiyor musun ne kadar itici geldin şimdi şu hareketinle bana hervşeyin bir yolu yordamı var görgüsüz musun nesin eşim olsaydın senin yerine ben utanirdim kocan haklı kıtlıktan mi çıktın zorun ne
Susadıysam su içerim ya da çocuğum varsa oyalansin diye ufak bi abur cubur verebilirim onun dışında sacma geliyo yani paketi geçirmeyen insan gordum ben ve alıp ben geçirdim parasını verdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocuk musun? ödedikten sonra yesen açlıktan ölmezsin herhalde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok artık 2 3 dk sabredemiycek kadar aç gözlü müsün? Parasını ver öyle zıkkımlan sana yapılsa hoş mu?