Günaydın 🤓🤓🤓 Sebze dolması ne güzel nimet dimi? Şahsen ben çook severim. Ama şöyle bir şey var, özellikle biberdolması için, bazısı sadece içini yiyip kabuğunu yemiyor. Ben kabuklu yerim ama çevremde kabuksuz yiyenler de bir hayli var. 🤤🤤🤤Siz biber dolmasını kabuklu mu yersiniz kabuksuz mu?
Sizce biber dolması kabuklu mu yenmeli kabuksuz mu?
Eskiden babam biber dolmasının kabuğunu yemezdi. Artık alıştı yiyor. Yememek bence çok saçma. O zaman hiç biberin içine doldurmadan baharatlı pilavı pişirip yiyelim ne gerek var dolmanın içine doldurmaya :D Kesinlikle kabuklu yenir :)
Kabuklu yenmediğini bile şu an öğrendim aklımda tek bir soru var madem kabuklu yemiyorsunuz ne diye biber alıyorsunuz ya kilosu 10 lira pilav yap daha iyi
aa bu konuda tek olduğumu sanırdım demek benden başka da varmış kabuğunu seçen :D Ben biber sevmediğim için kabuğunu yemem hatta kabuğu da ziyan olmasın diye dolma yemem hiç.
Herkesin ağız tadı bir değil. Dolayısıyla "Şöyle yenir, böyle yenir." Diyemem lakin bana göre; kabuğu dediğin biber, biber dolmasının tadı, tuzudur. Adı üstünde, biber dolması. Ben biberiyle yerim.