efendim ben dr oetker den muayene icin randevu almak istiyorum cunku ben pudinglerinizin hastasiyim kurtulamiyorum bu hastaliktan bir randevu verirseniz bu hastalik icin ne yapmam lazim yardim yard dr detker 🙈
Osmanlı saray mutfaginin özel recetelerinden olan Safran ve zerdeçaldan tadını alan gülsuyu ile demlenen safranın aramosi ile lezzetlendirilen enfes ZERDE derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
Çok uzatmaya gerek yok sütlaç ve kazandibine bayılıyorum.
Keşkül
Tatlıyla pek aram yok ama çok canım isterse dondurma tercih ediyorum türk tatlıları çok ağır oluyor
Supangle ye bayılıyorum.. hergün yesem yine de bıkmam
Vay be sitede ilk kez Dr. Otker i gördüm.
Tatlı olsun fark etmez
Hepsi de cok guzel yaa, hepsinin de yeri ayri ajaha tavuk gogsu de cok guzel bir tatli, var mi dr. oetker in? Yoksa olmasini isterdim
Kazandibi değişmez tatlım. Dr. Oetker in Kazandibi tatlısını denedim ve çok memnun kaldım.
Tatlısın bir hayat düşünemiyorum.
Sütlaç çok güzel
Aşure tatlısının bin bir çeşit besini içindirmesinden dolayı hem farklı hem de çok lezzetli buluyorum:)
Bazen kendime gidip bir yerde çikolatalı pasta ısmarlıyorum. Bütün mutluluğum o pastanın içinde oluyor sanki. Garip fazla anlam yüklüyorum
Çam fıstıklı Un helvası tabiki. Yapılması çok zor. Ama bu şekilde pakete girerse kolaylaşır diye düşünüyorum.
şöyle bir bakınca olmayan tek şey künefe gibi
mikemmel bir donuk künefe yaparsın diyorum dr. oetker.
Geleneksel deyince ben de daha klasik tatlılar beklemiştim.
Bu görseldekileri uzun zamandır yemiyorum maalesef.
güllaç çok güzel oluyor yaa 😁😁
Hazır tatlıları sevmesemde bekar olunca bazen kaçamak niyetine yaparım. Dr. Oetker de hem pratik hem lezzetli.
Sultan sarması kesinlikle herkes bir defa denemeli, ayrıca ürünlerinizde şekeri minimum kullanırsanız daha mutlu oluruz.
Vay uyanıklar 20 tane beğenim vardı hepsini geri çekmişler 😂
efendim ben dr oetker den muayene icin randevu almak istiyorum cunku ben pudinglerinizin hastasiyim kurtulamiyorum bu hastaliktan bir randevu verirseniz bu hastalik icin ne yapmam lazim yardim yard dr detker 🙈
Keisnlikle bu markanın kazandibisine bayılıyorum hergün her öğün yemek istiyorum gerçekten🤭😋
Kazandibi, künefe, aşure, sütlaç, ekmek kadayıfı... Ya ben hepsini çok seviyorum kiiiiiiiiii ayırmam
Kesinlikle künefe. Şu an mı;
Evet düşünmeden eveett.
Hiç denemedim evde kendim malzemelerle yapmayı her zaman tercih ediyorum
Sütlü tatlı rahatsız etmesine rağmen Güllaç severim.
İrmik helvası favorim. Yanında da maraş dondurma. Müthişş
Supangle 🤗 aşureye bayılırım ama hazır paket olarak değil 😊
Baklava gelsin ama fıstıklı. siz hazır koyun pakete biz serbetini dökelim nasıl?
Hmmm pastacı olmak isteyen birisi olarak, diyebilirim ki tulumbaa harika olurdu
Supangle en sevdiğim tatlılar arasında ve inanılmaz lezzetli.
tavukgöğsü tabii ki aklıma gelince bile ağzım sulandı
Benim ilk aklima gelen künefe cok iyi olurdu aslinda 😊 Bence sutlac olmali en cok sevilen ve yapımı kolay oldugu icin sutlac olmali 👍
Osmanlı saray mutfaginin özel recetelerinden olan Safran ve zerdeçaldan tadını alan gülsuyu ile demlenen safranın aramosi ile lezzetlendirilen enfes ZERDE derim
Sütlaç en sevdiğim tatlıdır ama bence eklenmesi gereken tatlı
ZERDE ❤️😊
Sütlaç iyidir ya severim diğer şerbetli tatlılarla hiç o kadar aram olmadı.
Sütlü Nuriye
Nedeni yok
Çünkü
Sütlü Nuriye❤️
irmik helvasıdır. nettir. aksi idda edilmemelidir...
Harika muazzam bir şey bu dr. otker.. Anlamiyorum daha once nerelerdeydin sen..
baklava çok severim birde irmik helvasina bayılırım
Helva diyorum. Bu ürününü de denedim. Bence gayet başarılı
Lokma kesinlikle. Bence lokmaların fiyatlarıın da tavan yaptığı bir dönemde böyle bişey baya satar
Künefe, baklava, sütlaç. Aslında çoğu tatlıyı seviyorum :)
Baklava, sütlaç nedense çok seviyorum istemsizce bulursam baya yiyorum
Aşure ye bayılıyorum ama hem malzemesi fazla hemde uğraş istiyor. Hazır aşure isterdim sanırım.
Dr. Oetker special olsun. her yerde vardır bu speciallar neden Dr. Oetker de olmasın why not?
Sütlaç olabilir künefe de olabilir. Bizim mutfağımızın tatlılarının hepsi güzel hepsi
Ooo şimdi olacaktı bir dondurmalı kadayıf var yaaa üfffff...
Fıstıklı baklava güllaç kazandibi ne blym hepsini yerim işte
Ben kazandibi sevdiceğim ise supangleye bayılır 😊❤
İlk aklıma gelen baklava tabii ki. Ama Dr. Outker paketlerinden ise irmik helvası ve kazandibi olsun
👍
Yalvarırım cennet çamurunu yapın. Kolay kolay bulamıyorum ve bayılıyorum
Kazandibine kalbimi veririm o tadı kıvamı ahh canim çektii
Türk tarlısı derken aklıma Aşure ve Baklava gelir🤤
Aşure babacım ötesi yok diğerleri sütlü tatlı baklavada yok seçenekte en babası aşure
Kazan dibi, tavuk gogusu, sutlac ve puding en sevdigim sutlu tatlilar
Kazandibi, irmik helvası, asure, tel kadayıf üzeri muhallebili olursa efsane olur
Supacikolata 😋 çünkü tek istegim cikolata cikolata cikolata 😹
Telefonum sagolsun yanlis yazmisim supangle olacakti 😊
Aşure 🍲🍲🍲 hala kısa diyor ya daha ne diyelim aşure işte aşureeeee
Doğal olmayan hiç bir gıda sağlığa bir şey vermez zarardan başka!
Sütlaç ve Keşkül'e bayılırım. Dr. Oetker sayesinde ben bile rahatça evde yapabiliyorum.
Kalorisinden haberim olmasa bir sütlaç fena olmazdı.
Kapakta aşure gördüm nasıl canım istedi. Neden yilda bir kere yapiliyor ki sanki
Cevizli pekmezli sucuk.. Hadi bunu da çıkarın ve görelim.. 😄💪
Ev baklavası tabiki eşdeger bir lezzet benim gözümde henüz yok.