Gunaydın❤ Sana göre fırın yemekleri mi, tencere yemekleri mi daha lezzetli? Bana göre firin yemekleri daha hafif, lezzetli ve fırın yemeklerini daha çok seviyorum. Herkesin damak zevkine göre değişen bir durum.
Tencere yemekleri daha güzel ❤
Fırın yemekleri aşktır😋❤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fırın yemekleri mi, tencere yemekleri mi daha lezzeti?
Fırının en büyük avantajı pişen yemeğe her yerden eşit miktarda ısı vererek pişirmek yemeğin daha lezzetli olmasını sağlıyor olabilir. Ama tabi her yemeği fırında pişirmek mümkün değildir. Sulu köfte, çorba, türlü, ıspanak, pırasa, patlıcan ve kabak yemekleri gibi yemekleri fırında pişirmeniz mümkün değil. Bazen de fırında pişirdiğimiz yiyecekler ocakta güzel pişiyor. Mesela kek ve börek bunun en iyi örnekleridir. Tava böreği inanılmaz güzel bir şeydir. Fırında da, tencerede de yemeğiniz eksik olmasın...
Fırın yemekleri daha güzel oluyor. Ben bazen tepsiye tavuk, patates, patlıcan, biber ve soğanı dizerim. Üzerini alüminyum folyo ile kapatıp fırına veya yazlık evimizdeki odun ateşinde ocağa sürerim. Biraz geç pişiyor ama o lezzete değer... Çok güzel oluyor 😋
Fırın ve tencere olarak karşılıklı düşünüyorum. Birisi tencere birisi fırın! Büyük olanın vereceği yemek de daha fazla mutluluk veriyor diye düşünüyorum. Fırın yemekleri, favorimdir. Yemek yemeyi de çok severim. 😊