Yeme & İçme Fırın yemeklerini mi daha çok seviyorsunuz, tencere yemeklerini mi? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Fırın yemeklerini mi daha çok seviyorsunuz, tencere yemeklerini mi? Hangisi tercihiniz oluyor? Fırın yemeklerini mi daha çok seviyorsunuz, tencere yemeklerini mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fırın yemeklerini daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Değişiyor o an ki keyfime göre. ama fırın 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fırın yemeklerini çok seviyorumGörselde ki yemeğe benzer bir yemek yapıyorum fırında, leziz oluyor 😋 0 0 Yorumla
junchao Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Fırın ile yapılan yemekler tencereyi ezer geçer üste katlar RKO çeker. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Fırın Yemeklerini Tabiki de Daha Çok Seviyorum Tencere yemeği ile Fazla İlgim yok 0 0 Yorumla
Alarçınroyem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Yemeğine göre değişir... mesela patates yemeği tencere ayrı ama fırında apayrı pişer 😉 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sürekli fırın yemekleri yiyemem ama arada çok güzel oluyor. Fakat fırın yemekleri ayrı bir lezzet. 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Annem iyi yemek yapar dolmayı bıle bıştıkten sonra fırında dinlendirir fırın lezetlı olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl para olsa yemek secilmez ama para yok fırın yemegi nedir sözlükten cıkaralı cok oldu 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Fırın, yemeklere ekstra bir lezzet veriyor ya 0 0 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Ben yemek yapmayim da biri yapsin o zaman farketmez ikisi de güzel 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Firin daha bi afilli gibi sanki sunumu falan 0 0 Yorumla
Omerfrkkucuk3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence fırın yemekleri daha lezzetli oluyor. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Fırın tavuk severim ama tencere yemekleri favorim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Fırın 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. fırın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Fırın yemeklerini daha çok seviyorum.
Değişiyor o an ki keyfime göre. ama fırın
Fırın yemeklerini çok seviyorum
Görselde ki yemeğe benzer bir yemek yapıyorum fırında, leziz oluyor 😋
Fırın ile yapılan yemekler tencereyi ezer geçer üste katlar RKO çeker.
Fırın Yemeklerini Tabiki de Daha Çok Seviyorum Tencere yemeği ile Fazla İlgim yok
Yemeğine göre değişir... mesela patates yemeği tencere ayrı ama fırında apayrı pişer 😉
Sürekli fırın yemekleri yiyemem ama arada çok güzel oluyor. Fakat fırın yemekleri ayrı bir lezzet.
Annem iyi yemek yapar dolmayı bıle bıştıkten sonra fırında dinlendirir fırın lezetlı olur
para olsa yemek secilmez ama para yok fırın yemegi nedir sözlükten cıkaralı cok oldu
Fırın, yemeklere ekstra bir lezzet veriyor ya
Ben yemek yapmayim da biri yapsin o zaman farketmez ikisi de güzel
İkisi bı arada olsun oburum ben
Ben bi fark goremiyorum. Hepsini yerim
Fırınn😍 ahh acıktımm
Firin daha bi afilli gibi sanki sunumu falan
Yemeğine göre değişir.
Fırın güzel
Bence fırın yemekleri daha lezzetli oluyor.
Fırın yemeklerini seviyorum
İkiside olur ne bulursam kısmet
Fırın yemekleri güzel oluyor ya
Fırın tavuk severim ama tencere yemekleri favorim
ızgara seçeneği niye yok :)
Fırın daha iyi oluyor
Fırın
Fırın yemekleri daha lezzetli
Fırınn
Fark etmiyor lezzeti olsun kafi
Tencere.😂
firin