Selam, eskiden çok olmasada bu aralar çok duyduğum bir kelime var "tatlı krizi" diye genelde bayan arkadaşlarımız kullanıyor, erkekelrden çok nadir duyuyorum. Böyle oturup düşündüm tatlı bir ihtiyaç mıdır? Diye bana pek ihtiyaç gibi gelemedi yani yemeyince krize girip aklimdan çıkaramıyorum falan değil. Anlık öyle duygular geliyor o kadar. Sonra tatlı krizi abartılıyor mu? Diye düşündüm evet oda biraz abartı geldi bana yani. Ama tatlı yemekten baya keyif alıyorum.
Tatlı yemek ihtiyaç mıdır, tatlı krızi abartılıyor mu sizce?
Tatlı çok yiyenlerin şekeri aniden yükselir ve düşer düştüğü zaman da vücut tekrar yükseltmek için şekere ihtiyaç duyar. Ya da alışkanlık yapar tatlı yemek bir süre yemezsen alışırsın canın o kadar istemez.
Tatlı yemeyi çok severim. Yemek mi tatlı mı dersen tabi ki tatlı derim. Çok sevdiğimden hep.
Ama tatlı yemek tamamen ihtiyaçtır, hep tatlı krizim olur da demiyorum. Ara da bir karşı konulamaz şekilde canım tatlı ister ve bunu bir parça çikolata ile bastırırım. Yani hep bir krizdir denilemez ve hep bir kriz durumu da yok.
Tatlı yemek benim için çok mutluluk verici birşey. Çok ama çok severim. Kan sekerim düştüğü zamanlar da özellikle çok iyi oluyor. Onun dışında regl dönemlerinde bir kadının en temel ihtiyacı oluyor diyebilirim. Tüm tatlıları da çok seviyorum. Baklava, saray burması, ekler vs. hepsini çok severim:)
Ben bunu simariklik olarak görüyordum abartiyorlar saniyordum. Ama başıma geldi gerçekten duramiyor insan bende öyle oldum yoksa eğer hiç usenmiyorum kalkıp yapıyorum alay etmeyin dizinde başınıza gelmesin 😊
bende mide rahatsizligi var cok su icerken kusuyorum.. dun bir keks yedim sizlerden uzak olsun sabaha kadar part part karnim su gitti illahlah derdirtti o keks bana uzun sure tatli yemeyeceyim.
Bazen, ama genelde abartılmıyor. Ya da ben taylıyı çok sevdiğimden bilmiyorım. Tatlı varsa akan sular durur tatlı varsa hrr maçta bin gol olur tatlı varsa neyse sustum hahaha