Lahmacun ve çiğ köfte gereğinden fazla abartılıyor. Özellikle lahmacun gereksiz yani ne doyuyorsun ne de tad alıyorsun içinde sostan başka bir şey yok ama sorunca kıyma var diyorlar 💆
Bu ülkede et ne yazık ki bir lüks. Lüks olduğu ve ulaşımı çok sınırlı olduğu için et ve et yemekleri oldukça kıymetli. Tadı etten daha güzel yemekler de var ama insana ulaşilmaz daha çekici geliyor her zaman. Kavuşamazsan aşk oluyor.
Çiğ köfte ve lahmacun efsodur efso canım çekti şimdi bir lahmacun olacaktı ki arasına yeşilliği dolduracan üstüne bol bol limon sıkacaksın sonra onu böyle dürüm yapacan yağı akacak sonra ham ham
Gerçek etli çiğ köfte olsa gerçekten abartılabilir çünkü hakikaten sevenine çok leziz. Lahmacun iyi yapılırsa abartıyı hak ediyor. Benim için abartılı yiyecekler, sarma, mantı vs
Kesinlikle lahmacunun aşırı abartıldığını düşünüyorum. Burada bile anket yapıyorlar, "lahmacun mu pizza mı" diye soru soruyorlar ve şaka gibi çoğu kişi lahmacunu seçiyor. Hayır yani pizza nerde lahmacun nerde. Lahmacunu çok abartıyorlar
Benimki kocaman oldu ya çekirdekteyken neredeyse hiç büyümesi bir anda çok hızlı bir şekilde büyüdü. Artık bahçeye ekilecek kadar büyüdüğünde aşılama işine bakıcax😂
Şu an evde saksı içinde ve üç dört gün güneş gördü diye hemen yaprakları kurudu şu an dobarlanma aşamasında evde şımarık kolej avokadosu olarak bakılıyor kendisine
Hayır az bile abartılıyor her gün olsalar her gün yeri.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gelenekselci biri olduğum için lahmacun ve çiğköfteyi abartıldığını düşünmüyorum ayrıca bu yemeklerin orjinalini yerseniz az bile söylemişiz dersiniz. restoranlarda yedikleriniz orijinal değil.