Yemek yemeyi hemen hemen herkes çok seviyor evet. Ama ben bu konuda sıyrılıyorum biraz. Yapmayı seviyorum da yemesini pek sevmiyorum çünkü çok minnak bir midem var😬 Bir iki ısırık, çatal, kaşık işte herneyse beni kesiyor tıkıyor. Ama tabiki sevdiğim yemekler büssürü ohoo saysam kelime haznem buraya yetmez. Ruhumun eşi de balıkla hazırlanan spagetti😋Mmmm balığın çeşidi farketmez spagetti ile buluştuğu an beni kimse durdurmasın zaten🥰Hatta bugün yapsam mı ne🤔Ton balık var onla yapayım evet. Sizin ruh eşiniz hangi yemek peki?
Balıklı spagetti mi? Balık yemek istemiyorum artık çünkü balıklar açıkta koka koka satılıyor ve bayat oluyor. Bu yüzdende balık balık gibi gelmiyor ayrıca pis kokan denizden tutulan balıklarda deniz gibi kokuyorlar 🤢
Katık döner e bayılırım, ruh eşim gibi tabi 1 tane markaya bayılırım. Diğerleri hiç yapamıyor. Kuru ve sossuz yapıyorlar, az malzeme koyuyorlar.
Markasına göre değişiyor, bizim burada çoban katık var şehir merkezinde ve hem Çok güzel kokuyor hemde tadı müthiş birşey. Diğer markalarınki genelde iğrenç oluyor. Ama çoban katık gayet güzel, bol soslu birşey. Asıl senin nasıl miden o kokuşmuş pis balıkları alıyor? Hem bayat hemde deniz gibi lağım kokuyorlar 🤢
Neredeyse kaç aydır burger yemiyorum listenin başına onu ekleyebilirim sanırım. Genele yayarsam "pizza, makarna, zeytinyağlı yaprak sarması, kuru fasulye ve pilav, kokoreç, şevketi bostan, döner..." liste uzar gider genelde fazlasıyla yemek ayırdığım için listemin enlerini ruh eşi statüsünde böyle sıraladım.
Dolma içini hazırla ama et yerine Sucuk koy.. ve lahana biber dolma patlıcan yerine patatesi kulan pişir ve bak tadına.. demedi deme reis dene gör filmi..
En çok sevdiğim yemek lahana sarması tabiiki.. Bunun yani sıra zeytin yağlı bütün yemekler ve enginar yemek istiyorum bu aralar. Karnıyarık yapicam bu gün ve canim patlıcan ile ilgili ne olursa olsun yemek istiyorum.