Aşk İlişkileri Memleketinin meşhur yemeği? colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benden başlayalım Analı kızlı köfte , kiraz yaprağı sarması 😬 Güncellemeler+1 yıl Ben bilmem ki mekanları Memleketinin meşhur yemeği? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Ankara simidi 1 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Kebap içli köfte analı kızlı adanaya has değil mi 1 1 Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hayır analı kızlı malataya'nin
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pancar çorbası mısır ekmeği ısırgan çorbası max karadeniz aq 2 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tantuni 1 22 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Kiraz yapragi sarması hic yemedim Yorumla colorfulpeople +1 yıl Doğrudur Yorumla Bulutsencer +1 yıl Hanki şehrin yrmegi Yorumla colorfulpeople +1 yıl Malatya 🤫 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Aaaa bugun malatyadayim Yorumla colorfulpeople +1 yıl Ye o zaman 😂 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Nerde varki akşam zırh kebap diye bi mekana gittik orada varmiki Yorumla Bulutsencer +1 yıl Mesaj kutun kapalimi Yorumla colorfulpeople +1 yıl Ben bilmem ki ev yemekleri yapan mekanlar yapabilir Yorumla Bulutsencer +1 yıl Mesaj kutun acikmi Yorumla colorfulpeople +1 yıl Hayır kapalı Yorumla Bulutsencer +1 yıl Uzuldum Yorumla colorfulpeople +1 yıl Neden ki Yorumla Bulutsencer +1 yıl İlk defa aynı şehirde biriyle denk geldim yazmak istedim. yazamiyorum Yorumla colorfulpeople +1 yıl Yok ben Malatya da değilim ki sadece memleketim Malatya Yorumla Bulutsencer +1 yıl Bende malatyali degilimki mersin Yorumla colorfulpeople +1 yıl Orada ne işin var 😂 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Ozelden yazabilirmisin Yorumla Bulutsencer +1 yıl Ne bu? Yorumla colorfulpeople +1 yıl Nasıl ne Yorumla Bulutsencer +1 yıl Yazarmisin Yorumla Bulutsencer +1 yıl Mesajla Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Yağlama, mantı 2 3 Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Sucuk pastırma yokmu Yorumla ftmlz +1 yıl Var Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Bilmişim :) Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Elbasan tava 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çiğ köfte 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yuvalama 1 2 Yorumla Cengihan___ +1 yıl O ne lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemek Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Çiğköfte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ankara simidi
Kebap içli köfte analı kızlı adanaya has değil mi
Hayır analı kızlı malataya'nin
Pancar çorbası mısır ekmeği ısırgan çorbası max karadeniz aq
Calla batırık
Malatyalı mısın
Tantuni
Kiraz yapragi sarması hic yemedim
Doğrudur