Allah aşkına güzel yaptığınız, denenmiş, pratik, lezzetli bir kırmızı mercimek çorbası tarifi var mı bildiğiniz? Resimli, videolu mercimek çorbası tarifi anlatımı varsa süper olur...

Yanlış tarif.😊 Bu yaptığın lezzetli olmaz. Su ile sebzelerin kaynaşması özleşmesi gerekir. Buda bildiğin su. 😊
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!kıymayı çıkart o zaman listeden ne seviyorsan onları ekle.. verdiğim tarifide es geçme.. gerçekten leziz oluyor..
Börek için malzemene yetecek kadar patates soy haşla ez tencere de soğan salça kavur patatesi ekle 10 dk karıştır kapa kol böreği gibi yapacaksan yufkayı süt yağ karışımı ile eşit ıslat üzerine 2 3 kaşık patates serp sarma gibi sar tepsinin kenarından dolana kadar yerleştir süt yağ karışımın kalırsa içine 1 yumurta kır 1 cy kaşığı pekmez ekle çırp böreğin üzerine sür çörek otu dök bir de ayran yap tamamdır
Soyup içine atıyorsun kanka internet den tariflere bak malzemeler tamamsa çok kolay yağını tuzunu tam bilmiyorum ben araştırırsan görürsün. Mercimek çorbası soğuyunca katılaşır bu arada sakın dökme sulandır kaynat.
mesela sadakatlıyımdır güvenilirimdir sevdigim insana son derece bagli olurum ve deger veririm distan soguk gorunsemde muhabbet ettiginde gayet guzel muhabbet ederler benle girdigim ortamda sessiz sakinligimle ve agir basliligimla , boy posla falan dikkat cekerim gibi.. ego falan yapmak icin yapmadım yanlis anlasilmasin senin iyi yonlerin?
Neysem oyumdur bam bam bam hic evirip çevirmem dogru neyse soylerim. Sorumluluklarimi her daim yerine getirmeye çalisirim... şimdilik bunlar var🤗dewami sonra..
Belki eklemiceksin ama instagramda kullanici adim oguzhan__turkgenc şayet eklersen yine konuşabiliriz malum burda bida görüşmek çok zor...
En İyi Kız Görüşleri