Seri köz getirin! Nargile kaç saat içilir?

Ben 1 saat aralıksız içiyorum. :D Siz?
#TutkununKırmızıTonu <3

#TutkununKırmızıTonu <3

Araliksiz 1 saat, ciddi baş agrisi ve mide bulantisi yapabilir. Göğsünü de daraltabilir. Hic tavsiye etmem. Yarim saati gecmemesini oneririm. Ki "kro" isidir aslen... cevreyi cok rahatsiz ediyor cunku.
Tütünden tütüne değişir içinden içene de değişir kimisi sakin sakin çeker 2 saat gider kimisi uzun uzun seri içer 30 dakikada yanar 😂
Niyeyse fazla içemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyor 😕
kafede ne kadar oturursam o süre boyunca içebilirim
Cevap
50Cevap
Yazık ciğerlerine ya cidden üzüldüm bak senin adına. sigaradan beter bu benim arkadaşım ta 1 saate yakın bir sürede içmişti..
Ne kadar içersen ciğerin o kadar yanar
Mapa ne kadar büyük bilemiyorum ama içindeki tütün içmene bağlıdır 20 max 25 dk sonra kurur sonuçta üstünde köz var sadece çektiğini içtiğini fazlası ciğerine kömür olarak gider
Böyle bir şeyi severek nasıl içebiliyorlar kokusuna bile tahammülüm yok ayrıca çok kekoca geliyor bana.
Hiç...
İğrenç. Hortumunun içindeki pisliği görseniz o anda içiniz dışınıza gelir, tavsiye ederim bakın ve terkedin.
1 saat içerim aralıksız valla ama sevdiğim bir aromaysa mesela karpuz, üzüm bol nane, mango severim ama anasonu sevmem
Nargile içmiyorum. Ama 1 saat 1.5 saat içen ciğersiz tanıdıklarım da mevcut.
Tütün yanmadığı sürece köz yenileyip içebilirsin yanana kadar
Sigara içiyorum yıllardır , bir kere içtiğim nargile yıllardır içtiğim sigaraya bedeldi 2 gün kendine gelmedim , içmeyin sakın.
ben 1 saatten biraz daha fazla içebiliyorum :) oduman tavsiye ederim eve alcaksan ☺️
Nargile Sigara kullanmıyorum ilgi alanlarım olmadığı için bilemem 😊
İçmem, Sağlığa çok zararlı olan bir şeyi neden üstüne para veripte içeyim bedava olsada içmem ben salakmıyım?
bilmem 1-2 saat arası, gerçi zaman zaman beynim buharlaşana kadar da içtiğim oluyor.
Joker hakkımı kullanmak istiyorum. @Andron sence kaç saat içilir? Ben içersem 3 4 saat içilir diyorum...
@Andron çok yaşa sen be 😄
Arkadaşlarla 3-4 saat içmiştik üstümüz başımız full kokuyordu otobüse bir bindik sanki yürüyen oda spreyi :D
15 dk içerim tadı ve dumanı tatmin ediciyse boğaz yakmıyorsa
İçmiyorum ama bir saatten sonrası tehlikeli diye biliyorum kömür içiyorsun artık.
Çok sık nargile içerim en çok' ta anason ve divident-nane tercih ediyorum ve bence 45 dakika ile 70 dakika arasi
ben 3 saatte içiyorum
Kalitesi çok iyiyse 2 saat bile içilir
Zıkkım iç ucunda ölüm var knk
tutku ben sende tutuklu kaldım dön bana
ben nargile kullanmıyorum
Ben hiç içmedim içmeyi düşünmüyorum.
Hiç içmedim daha önce
Sigaradan çok daha zararlı
30 dkkadan sonra içesim gelmiyor
hayatımda içmedim hiç anlamam reis..
Seri köz getircilerden degilim sevmem
Birazdan gidip 3 saat içmeyi planlıyorum
Bazen 2 köz btiriyom.
Nargile içmedim içmem
Aralıksız içersen kısa zamanda selan verilir.
Ben max 2 ile 3 saat icerim
Nargile bana göre değil
Hiç içmedim. İçmeyi de düşünmüyorum 😀
2-3 saat içiyorum tütün iyi olunca
Bitene kadar içiyorum dakika tutmuyorum 😊
Hiç içmem kafam döniy
1-1.5 saat b0ku çıkmasın.
Limonlusu nasil bilen?
Keyfime bağlı
@Limerencee_ 😂😂😂
Nefes almadan içeriz 😂😂
Siteye bir girdim direkt karşıma çıktı bu soru. Bu bir mesaj mı?😂😂 yokederiz o nargileyi.
Bu kesinlikle bir mesaj bizim nargile içme zamanımız gelmiş 😂😂 Yutarız onu yutarız.
Paran varsa akşama ic
İçme yaaa
Kullanmıyore✂️
Kullanmıyorum.
Hiç içilmese daha iyi
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Nee saati sevmiyorum
İçmem tadı nasıl
Nargile içmiyorum
Maks 2
2 3 saatte içiyoruz