1 şişe şarap,1 duble rakı ve 1 bira içtim. Saat sabah oldu ama midemden dolayı uyuyamıyorum. 2 saat önce alkol içmeyi bıraktım. Uyumazsam kaç saat içinde alkolün mideye etkisinden kurtulurum? Midemde bir sorun olduğunda kusamıyorum ve uyuyamıyorum, bu iki öneriyle gelmeyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Edit:Arkadaşlar sabah midem ve kafam biraz bunaldı ama gece çok su içtiğim için aşırı derecede olmadı. Alkol alırken size de önerim vücut su kaybedeceği için o suyu almanızdır.
Kafani suyun altina sok biraz biseyler atmıştır mideni bastırın. Varmidir bilmiyorum ama metpamit diye mide bulantisi ilaci var varsa iç biseyin kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Midende sıkıntı varsa o kadar içmeseydin o yüzden sende bu öneriyle gelme bize ağzınla içseydin
Ağzınla içseydin diyorsunuz ya ben herhangi bir insanı rahatsiz etmedim yüksek ses dahi cikarmadim sadece herkesin zamaninda yaptığı gibi kendi limitimi aştım ve burada önerisi olan arkadaşları dinlemek istedim. Yaptiginiz yorumun yanlis olduğunu umarim anlatabilmisimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafani suyun altina sok biraz biseyler atmıştır mideni bastırın. Varmidir bilmiyorum ama metpamit diye mide bulantisi ilaci var varsa iç biseyin kalmaz
Midende sıkıntı varsa o kadar içmeseydin o yüzden sende bu öneriyle gelme bize ağzınla içseydin
Ağzınla içseydin diyorsunuz ya ben herhangi bir insanı rahatsiz etmedim yüksek ses dahi cikarmadim sadece herkesin zamaninda yaptığı gibi kendi limitimi aştım ve burada önerisi olan arkadaşları dinlemek istedim. Yaptiginiz yorumun yanlis olduğunu umarim anlatabilmisimdir
Midem sorunlıymuş madem bu kadar içip zarar vermeme gerek yoktu anlamında ağzınla içseydin dedim yoksa jimşn ne nasul ne kadar tipi beni ilgilendirmez
6 saatte geçer. Soğuk suyun altına girersen şimdi bile geçebilir
şu an bende öyleyim club den 1 saat önce çıktım miydem ağrıyo
ortalma 7 saat
6 saatte
Şekersiz kahve