Dr. Oetker Vitalis müslilerin reyonuna bir geldim, çeşit şenliğinden başım döndü. Karışık meyveli, 🍎 duble çikolatalı, 🍫 ballı 🍯 ve cranberrie’liyi anladım da, bir de üstüne kavrulmuş cranberrie ve ballı yapmamışlar mı 😋 işte orada gözüm döndü 😁 Merak ettim siz denediyseniz hangisini beğendiniz, neden? Sabah sabah alışverişteyim evet, güne çok erken başlayınca normal, lütfen yadırgamayın ☺️☺️
Kahvaltıda müsli tüketenler Dr. Oetker müsli çeşitlerinden hangisini önerirsiniz?
Vitalis Sütlü-Bitter Çikolatalı Çıtır Müsliyi daha önce denemediyseniz kesinlikle ilk fırsatta deneyin derim kahvaltı öğününü daha çok seviyorum onun sayesinde :))
En sevdiğim market reyonu desem kesinlikle yalan olmaz 🤩 Dr. Oetker Vitalis Müsli çeşitlerini ben de severek tüketiyorum. Sade yulaf alsam da meyvelerle zenginleştiriyordum zaten ama Dr. Oetker Müsli sayesinde damak tadıma uygun olan birçok seçeneğe ulaşabiliyorum. Bilmeyenler de bu lezzetten mahrum kalmasın, faydalarından sonuna karar yararlansın diye bilgi vermek isterim :)
Dr Oetker Vitalis Nedir, Ne İşe Yarar?
Dr Oetker Vitalis Nedir, Ne İşe Yarar?
Dr Oetker Vitalis'i sağlıklı kahvaltı yapmanın en pratik yolu olarak özetleyebilirim aslında :) İçeriğinde kurutulmuş meyveler, tahıl, çikolata gibi farklı lezzetler yer alıyor. Damak tadınıza uygun olanı içeriğine göre hemen bulabiliyorsunuz. Ayrıca Dr Oetker Vitalis yulaf, çavdar ezmesi ve buğdaydan üretiliyor.
Şeker ilavesi içermiyor ve tahıl oranı %52. Yani Dr Oetker Vitalis sayesinde gün içerisinde tokluk süreniz artıyor ve daha enerjik hissediyorsunuz :) Sağlıklı bir kahvaltı yapmış kişi günü de zinde geçirecektir zaten değil mi?
Vitalis Kaç Kalori?
Vitalis Kaç Kalori?
Vitalis Müslinin Multi Meyveli Çıtır Müsli çeşidi 452 kcal bulunuyor, çeşitlerine göre kalori miktarı da değişmektedir. Ara öğünlerinizde ya da kahvaltınızda ekmek tüketmek yerine Vitalis Müsliyi tercih edebilirsiniz. Ben güne bir kase Dr Oetker Vitalis ile başladığımda hem daha enerjik hissediyorum hem de tokluk sürem uzuyor :) Genellikle sütle karıştırarak tüketiyorum ama yoğurtla da çok lezzetli oluyor.
Dr Oetker gerçekten dünyanın en iyi markası. Özellikle müsli konusunda çığır açmış bir tadı var. Fırınlaşmış yulaf tadı hissediliyor. Benim alıp yemeye doyamadığım bir çeşidi var oda ballı bademli olanı
Yurtdışında daha fazla çeşitleri olabiliyor ama genelde ordan da bu çeşidini alıp yerdim. Tavsiye ederim
Bilinenin aksine müsli tüketmenin birden çok faydası var aslında hem lif hem de vitamin-mineral bakımından zengin olan müsli süt veya yoğurt ile birlikte tüketildiğinde yararları daha da artıyor ben olsam meyveli olanı tercih ederdim 😊 Günaydın..😍❤
Bende geçenlerde keşfettim bunları.😍Diğerleri sıradan geldi ama bende şu kavrulmuş cranberry ve ballıyı denedim. Bayıldım benim damak tadıma çok uydu. Ve bence multi meyveli olanda çok lezzetli görünüyor. Markete gittiğimde ondan deneyeceğim.
Bilinenin aksine çok sağlıklı olan müsliyi türk halkı olarak pek tüketmeyiz, oysa içeriğindeki yüksek lifler, omega-3, ptoteinler ve vitaminlerle çok sağlıklıdır. Ben kahvaltılarımda çoğunlukla karışık meyveli ve ballı müsli tüketiyorum.
Ben meyveli olanını tercih ederim ponçiğim. Hem sadece kahvaltı değil kendime diet tatlı hazırlayacağım zaman da çok sağlıklı az kalorili bir seçenek oluyor😍
Sade yulaf ezmesini un haline getirip omlete ekliyorum. Özellikle çocuğum okula gitmeden yiyor ve beslenme saatine kadar acıkmıyor. İçinde ilave şeker olmayan ürünler almaya dikkat ediyorum. Bir de fiyat sıkıntısı var. Kutusu ortalama 19 TL bu ürünlerin ve içindeki malzeme 450 gr. Ne kadar tüketilebilir ki?
benim kahvaltıların olmazsa olmazlari arasina girdi cok severek tuketiyorum hatta tatli bile yapiyor 😂 meyvelerle zenginlestirince tadindan yenmez oluyor dr. ortker markasini senelerdir kullaniyorum hicbir urununden pişman olmadım vitalis de dahil yararlarina gelirsek icerisindeki lif ve vitamin bakimindan zenginli yetiyor
Müsli sözde sağlıklı ama icinde şeker dolu. Eti nin Yulaf ezmesini kullanıyorum içine meyve kuruyemiş katıyorum. En azından sabah kendimi rafine şeker ile bogmuyorum.
Çikolatalı olanlar çok güzel oluyor. Fakat tercihimi hep sapsade olan ince öğütülmüş yulaf ezmesinden yana kullanıyorum. Müsli gibi gıdalarda şeker oranı yüksek oluyor. Tadını bu kadar güzel yapmasalar keşkeeee😂
Hiç sevmem nefrette etmem. İş arkadaşım Dominik sürekli at gibi bunlarla beslenir spor yapar. Çikolatalısı vs iyi değilmiş fitness için meyveli veya sade olanını tercih et
Bi ara aldım ama devamlılığını getiremedim. Benlik değilmiş bu tarz beslenmek. Bana böyle taze beyaz peynir, sucuklu yumurta, mis gibi çay, etli zeytin, reçel vs gerek. 🙈 yazarken canım çekti yahu 😂
Yulaf hepsinde aynı yulaf. Meyvesinide sen kat, o kadar pahalı ürünler almaya gerek yok. Kuru meyveyide sevdiklerini al. Ben kuş kondurmadıklarını düşünenlerdenim…
Hiç denemedim tavsiye ediyor musunuz? Bazen kahvaltı yapamadan evden çıkmam gerekiyor ve atistirmayi sevmedigim için ac kalıyorum tadı güzel mi benim için önemli yemeyi çok seviyorum 🙈
kahvaltıda yediğim tek kahvaltılık gevrektir dr oetker vitalis double çikolatalı olanla ballı bademli yerim kahvaltıda ama çikolatalı olan bir adım önde benim için
Ben de bayılırım çok güzel anlatmışsınızz
Çok şekersiniz Zehra hanımm 🤩
Vitalis Sütlü-Bitter Çikolatalı Çıtır Müsliyi daha önce denemediyseniz kesinlikle ilk fırsatta deneyin derim kahvaltı öğününü daha çok seviyorum onun sayesinde :))