Yeme & İçme Kuru fasulye ve pilav kadar uyumlu, birbirini güzel tamamlayan yemekler var mı, varsa neler? TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kuru fasulye ve pilav kadar uyumlu, birbirini güzel tamamlayan yemekler var mı, varsa neler?Şaşırmayın! Nohutla bulgur pilavının da birbirine yakıştığını düşünüyorum. Yanında da cacık, bir de biber turşusu. :p#TutkununKırmızıTonu <3 Kuru fasulye ve pilav kadar uyumlu, birbirini güzel tamamlayan yemekler var mı, varsa neler? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk yemek kültürü hiç bir ülkede yok.. Yaşasın Ne mutlu Türküm diyene!. Bu menünün yanına birde kuru soğan ekleyelim hani şöyle bir yumrukla çıkan soğanın cücüğünüde ekledik mı tamamdır .. Herkese afiyet olsun mis mis 😍 0 0 Yorumla
Milkandchocolate Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Tonbalığı-makarna browni-süt browni-vanilyalı dondurma balık-ekmek omlet-yulaf pilav-tavuk yoğurt-meyve yoğurt-ıspanak yoğurt-taze fasulye yoğurt-bulgur 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen benim dişi versiyonum çıktın ya bulgurla biber turşuna bayılırım cacıkla harika oluyor ya belki birgün tavuklu pilavcıda karşılaşırız. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Baklava-dondurmaKöfte- Ayran (içecek geri ama )Simit-Krem peyniri 1 0 Yorumla
ıagreewithyou Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Ya şeyi çok seviyorum ben ama menü olcak buKaynatma patates ve tuz ayrılmaz ikiliEn güzeli de salçayla pişmiş bulgur pilavı üstüne döner, marul havuç vs salata 0 0 Yorumla
Troubleman Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Beyaz Peynir - KarpuzBalık - TurşuÇiğ köfte - AyranYağ - Bal 1 0 Yorumla
puipéad Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Tavuk sote +makarnaCips+kola.Tavuklu pilav +ketcap 0 0 Yorumla
PervasizDusunce Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 47% +1 yıl Vardır tabii olmaz mı :D vardır da ben bulamadım şimdi :D 0 0 Yorumla
karanlık_cosmos Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Köfte ekmek Patates köfte Tahinle pekmezTavuk pilav Patlıcan biber kızartam Simit peynir Ispanak yoğurt Dolma yoğurt 0 0 Yorumla
Hileram Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl kuru fasulye sevmem ama yesil faye güzel oluyor pilavlı ya da karni yarik 0 0 Yorumla
ben_fero Takip Et Xper 6 Yaş: 119 , eic 41% +1 yıl Barbun ya bulgur pilavı da uyumlu makarna da olabilir 0 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı. Etli nohut ve pilavKarnıyarık pilavYani pilav herşeye ayak uyduruyor aslında 0 0 Yorumla
Bllyilmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Karpuz peynir, evet biliyorum yemek denemez ama tad uyumu olarak bu. 0 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Nohut sulusu - bulgur pilavı 🙂 fukara yemeği ama mükemmelSoğan çorbası-su-somun yemem ama 0 0 Yorumla
07mehmet28 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Reçel ve peynir sıcak ekmeğin üzerine tereyagi da olabilir 0 0 Yorumla
MERTT_9 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Pilav kofte balik rakı yaprak sarmasi cacik. nohutlu pilav tavuk 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl bencede yok amadevamıkuru pilav, cacık, kuru soğan :) 0 0 Yorumla
Röpteşambır Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 66% +1 yıl Benim için her yemek bir uyumun parçası. 😋 1 0 Yorumla
cesur-kiz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl Karnıyarık, pilav ve cacık üçlüsünü tek geçerim 😇 0 0 Yorumla
kemal_aydin Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Benim için bunlar birbirini tamamlamıyor 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. künefe cektı canım peh 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. O ile ben mesela, ama bilin bakalım ne eksik? 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kara lahana sarması ve manda yoğurdu 0 0 Yorumla
AvokadoluMocha Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Var, köfte ve patates kızartması mesela. 0 1 Yorumla AvokadoluMocha +1 yıl Nasılsın?♥️Uzun zamandır konuşamadık. Yorumla
Commentatorgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Barbunya pilav 😁 nohut pilav, fasülye pilav 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karpuz Peynir :D 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Midye-bira 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar