Ev yapımı daha iyi tabii, tadı daha yoğun, doğal. Ama hazır da kullanıyorum işte, zaman olmayınca pratik oluyor. Annemlerin yaptığı salça varsa onu kullanırım, yoksa marketten alıyorum. En iyisi ev yapımı ama her zaman imkan olmuyor, o zaman kaliteli bir hazır salça iş görüyor. Sen evde mi yapıyorsun?
ben ikisini kullanıyorum ama! ev yapımı olacak salça dediğin fabrikasyon ve bilmediğim bir yerden almam kesinlikle, Pul biber, isot, salça ve biber salçasını urfadan alıyorum sürekli, Eskiden tedarik sıkıntım vardı. Şimdi yeni bir site keşfettim ürünlerimin hepsini sitesinden alıyorum.
Ev yapımı salça tabiki. Babaannemle beraber yaparız her yaz. Canım ninemden öğrendiğim en yadigar şey. Ben çocukken sıcacık tandır ekmeğinin üzerine sürerdi ve yanında da ayran 😋 özledim o günleri acısıyla tatlısıyla çok güzeldi salça 😋
ev yapımı tercih ederim ama bittiği zaman falan hazır salça da iş görüyor. tabii ev yapımı salçanın çiğini ekmeğe sürsen bile ziyafetken hazır salça bence sadece iyice kavrulduğunda lezzet veriyor.
En İyi Cevaplar