Ben denedim.. olmuyor. Oturup bir yerde keyifle yemek yiyemiyorsun mangala gidemiyorsun.. ilk bssta problem degil gibi dursa da orta vadede ciddi problemler cikiyor. Ocakbasina git.. karsinda su icip sana bakan bir sevgili.. ben et seven kadin severim arkadas.
Vejetaryen beslenen biri herhangi bir kimseye göre daha ileridedir, akıl olarak ve düşünebilme yeteneği olarak, çok daha ileriye gitmek isteyen biri vegan da olmalıdır, böylece kişi bir canlıyı yemekle edindiği bozulmuşluğa dur diyebilir ve ondan kurtulabilir, insan genlerinin en ileri safhada bozulmasının en başlıca nedeni etobur oluşudur, sonra herhangi hayvansal gıdalardır, bunlar yemeye son verildiğinde kişi kendisini yeniden yaratma yoluna girmiş olacaktır.
Geçmez yaa geçsede çok zor olur ben ADANALIYIM birlikte bol kimyonlu ciğer veya şırdan vs. sakat at yiyemedikten sonra dadı çıkmaz o ilişkinin normal herkesin tükettiği hayvansal gıdaları geçtim ben kirpi tavşan da yiyorum atalarımın yediği gibi sağlıklı temiz bir at bulsam atı bile yerim ve daha önce yemişliğim var, biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. Birlikte ömür geçmez yani çok zor.
Şahsen , Ona ayrı yemek bana ayrı yemek her gün her gün ugrasamazdim ben kusura bakmasın kimse 💁 kendi hazırlayıp kendisi yiyecekse olabilir bir de evde pisirdigim yemeklere karismayip kokularindan rahatsız olmayacaksa gelsin kabul😂😂
neden geçmesinki.. ben et tavuk balık tuketmıyorum.. yedıgım sadece ve sadece sucuk ve pastırma.. sız onun yedıgıne klarısmazsınız o sızınkıne karısmaz olur bıter.. ayrıca fazla et saglıklı degıldır!
geçer, çevreye acayip duyarlı insanlar olurlar. sürekli yeni bir bilgi sayfası gibi etrafınız da dolanırlar. genelde maddi durumları ve kariyerleri iyidir. :)
şu an beraber olduğum insan vegan ama hiç sorun yaşamadık yemek konusunda benim beslenme şeklime saygı gösteriyor ben de onunkine saygı gösteriyorum birbirimizin alışkanlıklarını eleştirip değiştirmeye calismiyoruz
Yeme icme aliskanliklari farkli olan insanlarin dunyaya bakislarida farkli olur. Dunyaya farkli bakan insanlarin dunyalari zaten bir olmaz. dunyalari bir olmayan insanlar kendi dunyalarina dogru yol alir
Bana müdahale etmediği sürece yaşanır neden yaşanmasın kimse kimse için kendi yaşamından ödün vermemeli elbetteki uyum sağlanabilir ama tamamen değişmek çok şey istemektir
Eti çok seviyorum bunları yemeyen biri de ne biliyim yani, ilerleyen zamanlarda et yememesinden ötürü ağızda başlayan hastalığı düşünmek bile istemiyorum.
sahsen dana etli hamburger, odun atesi doner-ayran, mangal, citir lavasli adana durum, et+sarap gibi hastaliklarim olunca bunlari karsilikli paylasacak biri olmadiktan sonra degil omur gun gecmez...
mangal yok, dürüm yok, adana yok, gaziantep yok ben böyle ilişkinin ortasına sıcak lavaşı alıp ciğerleri cart diye çekerim. (bol sumaklı soğan ile :D )
Kesinlikle geçmez. Gidiyorsun bir lokantaya ya onu da geçtim bir dönerci olsun. Gidemiyorsun. Adana, urfa, iskender... Kebablarından mahrum kalıyorsun. Ben Doğuluyum ve doğuda yemeklerimizin %95i etli yemek. Gelde bu etli yemekleri yemeyen birisinin karşısına otur yemek ye. Yok Kardeş Sevgili olmak geçer mi değil, Sevgili olur mu? Olacak soru. En iyisi vejetaryen, vejetaryen birisi ile sevgili olsun🙂
Herkes kendi istediğini yiyecekse geçer ama aynı evde, iki farklı yemek yapmaya uğraşamam. Bu yüzden zor...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır geçmez, et ve süt ürünlerini çok severim, insanin gelisiminde de çok önemli faydalari vardir, çocuk gelişimi içinde oldukça onemlidir. oyle kişilerde sık sık vitamin eksikliği ortaya cikmakta , özellikle b vitamini
2
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Et, süt, peynir, yoğurt, ayran salam, sucuk... Bunlar olmadi mi hayatin anlami mi olur, özellikle bizim gibi bir kültürde.
En İyi Cevaplar