18 yaşındayım ve şeyi duydum devlet genç girişimcilere hibe veriyormuş sanırım bende bunu degerlendirmek istiyorum. Annem ev hanımı. Bunun en büyük getirisi tarhana erişte salça vb ürünleri kendimiz yapıp satabiliriz. En büyük destek annemden gelecek maddi manevi sürekli yardım edecek. Elimde böyle bir imkan varken en uygun iş yeri şarküteri diye düşünüyorum. Bilgisi olanlar biraz bilgi verebilir mısınız? Dizayn olsun iş hakkında olsun yardımınıza ihtiyacım var
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle senin hevesini kırmak istemem ama ticaret hayatı çok zor hele ki şu zamanda... öncesinde ticari tecrüben yoksa eğer hiç bulaşma derim... kaldı ki hemen öyle baitçe vermiyorlar o hibeyi çok çok zorlu süreçleri var
00 Yorumla
+1 yılÖyle kolay değil i salça ve diğer ürünlerin üretim sertifikalari olması lazım resmi kayıtlı işyerlerinde ayrıca devlet para vermiyor sana al aç diye açıyorsun masrafları yapıyorsun 5-6 Ay sonra veriyor sana
00 Yorumla
Hibe almak biraz zor iş. Alsanda çekişme çok. büyük marketlerin fiyatı dolayı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
20 yaşında iş yeri açtım el sanatı üzerine ama bir pok vermediler o iş yaş
02 Yorumla
Soran+1 yılSarkuteri günlük yaşam el sanatlarına para vermez bu ülke ama yiyecek asli ihtiyac
- +1 yıl
Öyle hibe almak kolay mı ya ne projeler ne teminatlar gösteriyorlar onları alabilmek için senin gibi binlerce kişi yapar onu tatmin edici bir girişim projesi göster hadi gösterdin aldın öyle iş yeri açıp işletmek basit iş değil yıllar geçmesi gerekiyor iş yapabilmek için ama hevesin kırılmasın aç gör neyin ne olduğunu
Önce bir hibe garantisi al sonrası kolay
011 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kolay?
Soran+1 yılAma ilerleyebilir mi a101 bim falan var. Telaşlı bir surec ya
Soran+1 yılNe yapsam karar veremiyorum
Soran+1 yılYa ailemizde esnaf var bunun bilincindeyim ama yuru mu bilemiyorum
Soran+1 yılBizimkiler kasap falan şarküteri yok ki hic
Soran+1 yılKim o
çok torpil gerekiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz