Zeytinyağlı enginar candır. Tadı da güzeldir. Ama kılçıksız olcak. Direkt karaciğeri yeniliyor. Karaciğerin ilacıdır kendisi. Doktorlar karaciğer yağlanması durumunda (ALT&AST değerleri yüksek çıktığında) direkt ilaç olarak önce kolesterol diyetini arkasından da bol bol enginar yenmesini tavsiye ederler.
Başıma birşey gelmeyecekse; enginara talibim. Deli gibi severim bolcada tüketirim bol limonlu ve garnitürlü şöyle oyhşş. Ben "karnabahar" diyorum. Herhalde kokusu ceset kokusundan sonra 2 sırada yer alır.
Zıkkımin köku sanırım. Zira yemek ne diye sorsan oyle cevap verirler bir de neden böyle diyorsun diye sorsan elinin körü oldu derler. Yani bu iki deyimi soyutken somuta çeviren kadınlara selam olsun.
farklı bişey yapayım denildiği için karman çorman şeyler ortaya çıkıyor ve erkerler bunu sevmiyor. Genel de basit ve bilinen yemeklerden yana erkekler bence
Valla ben yaparsam o yemeği sevdiririm gelecekteki eşime😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Esimin yemedigi seyleri pisirmem kendisi kapak ıspanak sevmiyor yemeklerde nane ve kekkde sevmez firinda karnibaharda sevmez o yuzden onlaro kendime özel yaparim ona baska yaparim
En İyi Cevaplar