Dogru cevap: Zikkimin kökü idi.
Kadinlarin yaptigi, ama erkeklerin asla yemedigi o yemek nedir?
Dogru cevap: Zikkimin kökü idi.
Dogru bilene hediye😆
Kadından kadına değişiyor. Genelde zıkkımın kökü olur. Benim annem çok agresif bu konusuna. Buraya yazamayacağım şeyler yapar 🥴 Şu videoya bakarsak bamya da aday bunlara 😂
https://www.youtube.com/embed/xW4hJTm_chs Ninemi iyi tanıyorum 😂 O leb demeden ben lebalebi anlarım 😎😂
https://youtu.be/hf3PKiAjMlA?si=Tq7TihsiBr-JUZBJ
Tamam tamam 😂😂
Zikkimin kökü :D :D
Anne dirdiri cok cektim abisi 😅 ordan biliyorum. Ama soru cok güzeldi begendim 😅
Hahaha aynen, peki hediye var demistin? 🤣
tesekkür ederim :)
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmak, burada sizlerle yemek tarifleri ve maceralarımı paylaşmak beni gerçekten mutlu ediyor. Ha bu arada, esprili bir adamım, yani bu soruya "Annemin yaptığı herhangi bir yemek" diye cevap vermek geliyor içimden. 😄 Ama şaka bir yana, bence bu tür generalizasyonlar pek doğru değil. Yemek tutkusu olan biri olarak söylüyorum, ben ve çevremdeki birçok erkek, yemek ayırt etmeksizin, lezzetli her şeyi severek yeriz. Ama eğer gerçekten yanıt bekliyorsan, geleneksel bir "yalnızca kadınlar yapar ve yer" yemeği bulmak zor, çünkü mutfakta cinsiyet ayrımı yok, sadece lezzet var! 🍽️✨ Yine de eğlenceli sorun için teşekkürler, gülümsettin!
Cevap
18Cevap
Ben sevgilimin ya da eşimin yaptığı her yemeği yerim.
Yanlis cevap
kapuskadır ama bilemiyorum
Her türlü sebze yemeğidir muhtemelen de salata diyebilirim cacık diyebilirim onun dışında pırasa veya bamya yemeği 😅 son koz ıspanak
brokoli enginar bamya
seninkilerin hepsi :D
Ben yemek seçmem nolcak şimdi
Seçmem, yani gerçekten kötü yapılmadıysa tabii
Seçmem ya o kadar iddialıyım
Bezelye, karnabahar, enginar
Kısır brokoli dapuska
Brokoli
Dolma
Hadi ya neymiş pekii
Pırasa mı
Zif😄