Yeme & İçme Şırdan, işkembe gibi yemekleri yiyen kadınlar neden erkeksi damgası yiyor? ChocolateChef Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Geçen burada bir soruda gördüm. Bu tarz şeyler yiyen kadınları yermişti. Böyle bir saçmalık nasıl olabilir? Bir kadının yemek zevkini nasıl erkeksi olmasına bağlıyorlar? Şırdan, işkembe gibi yemekleri yiyen kadınlar neden erkeksi damgası yiyor? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sacmalamis her kim ise. Hem salon kadıni olup hem şırdan yiyemez miyim 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl hahahah mesela Şahika Koçarslanlı :D Yorumla
ϻerii_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İşkembe çorbasını severim, şırdan denedim pek beğenmedim. Beğenseydim yerdim. Kimin ne düşündüğü umrumda değil, aynen ben erkeğim ahahsh 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl hahahahahha Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yeni gelinin tuttuğu gibi tutuyor yazık jsjsjKimsenin yemesine içmesine karışmam. Dileyen dilediği gibi davranır. Kime ne 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şırdan, işkembe yiyip de “Erkek” damgası yiyen bir kadın görmedim henüz 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de seçen bir soruda görmüştüm o kadar Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şırdan hiç yemedim işkembe ise çorbayla aram yoktur ama kokoreçe aşığım mesela ya da diğer sakatatları yiyebiliyorum 0 0 Yorumla
Kahvelioğlan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl @Matmazellz mumbara bir şey dememişler en azından ama dövebilirsin sen bu tipleri lslsşdşdşdşdşd 1 0 Yorumla
_Carmen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Alakası yok herkesin damak zevki ayrı isteyen istediğini yer buna da bir şey diyemezsiniz artık. 1 0 Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Damak zevki ben yemem ama yiyen birine afiyet olsun der geçerim 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erkeksiler mi değiller mi bilemem ama mideleri iyi kaldırıyor hayret verici. 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Damak tadının kızı erkeği olmaz. Sanki yarasa avlıyıp yiyiroz ne abartılır ya 0 0 Yorumla
gökyüzününbekçisi Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Isteyen istedigi damgayi vurabilir ben sevdigim seyleri yemeye devam ederim. 0 0 Yorumla
EskilerdenKalma Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cünki sirdan pipiye benziyor diye hayvaninin pipisi saniyorlar. 0 0 Yorumla
emiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ne alaka. Hiç böyle bişey görmedim duymadım bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Yaşamasınırkımızz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çünkü erkeksi bir prenses şırdan yemez lahmacun yer💅 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl hahahah katılmıyorum buna ya :D Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. İşkembe sevilmez mi ya şaka olmalı bu🙈🥰 2 2 Yorumla VusLaaaaT +1 yıl Tam aradığım tarz ☺️☺️☺️karşılıklı işkembe kokoreç yiyeceğim kişi☺️ Yorumla avicenna90 +1 yıl ☺️☺️🙏 Yorumla
kelebek2225 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Saçma bir algı. Ama ben hiç yiyemem.😶 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de yiyemem ama bence de saçma algı Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Cidden bunu yemek midesizlik 0 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl seveni çok ama kadın erkek ayrımı yapmak saçma Yorumla ichwillsieg +1 yıl Ben kadın erkek ayrımı yaptığımı nereden çıkardın midesizlik dedim sadece Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Valla ben yerim, erkeksi desinler napiiim 😀 1 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben yiyorum kimse bana öyle birsey demedi 0 0 Yorumla
Uzaklarda34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ne güzel yiyor işte tam benlik hatun 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Öyle damga yapanlar gereksizler 0 0 Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İlk defa böyle bir şey duydum ama çok saçma 0 0 Yorumla
redkit_089 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Çok saçmaymış neden böyle demişler acaba 0 0 Yorumla
tiriniyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Çünkü erkeksi 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ama ne alaka, neden erkeksi oluyor? yemek bu Yorumla
II_Kullanici Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl İşkembe her neyse de şu Şırdana hiç ısınamadım. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Toplum algısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sacmalamis her kim ise. Hem salon kadıni olup hem şırdan yiyemez miyim
hahahah mesela Şahika Koçarslanlı :D
İşkembe çorbasını severim, şırdan denedim pek beğenmedim. Beğenseydim yerdim. Kimin ne düşündüğü umrumda değil, aynen ben erkeğim ahahsh
hahahahahha
Yeni gelinin tuttuğu gibi tutuyor yazık jsjsj
Kimsenin yemesine içmesine karışmam. Dileyen dilediği gibi davranır. Kime ne
Şırdan, işkembe yiyip de “Erkek” damgası yiyen bir kadın görmedim henüz
ben de seçen bir soruda görmüştüm o kadar
şırdan hiç yemedim
işkembe ise çorbayla aram yoktur
ama kokoreçe aşığım mesela ya da diğer sakatatları yiyebiliyorum
@Matmazellz mumbara bir şey dememişler en azından ama dövebilirsin sen bu tipleri lslsşdşdşdşdşd
Alakası yok herkesin damak zevki ayrı isteyen istediğini yer buna da bir şey diyemezsiniz artık.
Damak zevki ben yemem ama yiyen birine afiyet olsun der geçerim
Erkeksiler mi değiller mi bilemem ama mideleri iyi kaldırıyor hayret verici.
Damak tadının kızı erkeği olmaz. Sanki yarasa avlıyıp yiyiroz ne abartılır ya
Isteyen istedigi damgayi vurabilir ben sevdigim seyleri yemeye devam ederim.
Cünki sirdan pipiye benziyor diye hayvaninin pipisi saniyorlar.
Ne alaka. Hiç böyle bişey görmedim duymadım bilmiyorum.
Çünkü erkeksi bir prenses şırdan yemez lahmacun yer💅
hahahah katılmıyorum buna ya :D
İşkembe sevilmez mi ya şaka olmalı bu🙈🥰
Tam aradığım tarz ☺️☺️☺️karşılıklı işkembe kokoreç yiyeceğim kişi☺️
☺️☺️🙏
Saçma bir algı. Ama ben hiç yiyemem.😶
ben de yiyemem ama bence de saçma algı
Cidden bunu yemek midesizlik
seveni çok ama kadın erkek ayrımı yapmak saçma
Ben kadın erkek ayrımı yaptığımı nereden çıkardın midesizlik dedim sadece
Valla ben yerim, erkeksi desinler napiiim 😀
Ben yiyorum kimse bana öyle birsey demedi
Ne güzel yiyor işte tam benlik hatun
Valla yerse yesin bana ne :D
Öyle damga yapanlar gereksizler
İlk defa böyle bir şey duydum ama çok saçma
Yoo bende çok seviyorum
Çok saçmaymış neden böyle demişler acaba
Ben erkeğim ben bile yemiyorum sen düşün artık
Çünkü erkeksi
ama ne alaka, neden erkeksi oluyor? yemek bu
İşkembe her neyse de şu Şırdana hiç ısınamadım.
Saçma algı
Toplum algısı
Saçma bence o damga. sonuçta damak zevki.
Yemiyor.