Merhabaa 🌸
Bunaltıcı sıcakların olduğu yaz günlerinde sporunuzu spor salonunda mı yoksa açık alanda ferah bir şekilde yapmayı mı tercih ediyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Bunaltıcı sıcakların olduğu yaz günlerinde sporunuzu spor salonunda mı yoksa açık alanda ferah bir şekilde yapmayı mı tercih ediyorsunuz?

Gezmekten, eğlenmekten ve sonra da sızmaktan spor yapmaya vaktim kalmıyor.
Zaten spor yapmaktan da nefret ediyorum. Kilo verme ihtiyacım yok. Tabi ki daha da fitleşmek için spor önemli onun için de adam tutup masaj yaptırıyorum.
Spor salonuna gidicem yazilip. Ama acik alansa yapilcak bi yerde yasamiyorum. Kultursuz bi yerdeyim. Bağcılar da kaldirimda bile yuruyemiyorsun parklar desen millet kaykay parkinda bile cocuk kaydırıp burasi cocuk parki diyen zihniyetler parklarda cimenliklerde yayilip koyun gibi oturuyolar mangal nargile sigara. Sen o4da spor yapmaya kalk tecavuzcu muamelesi görürsün
Tesekkur ederim @VişneliBrowni_
Spor salonu genelde
Cevap
16Cevap
Ben kış aylarında da açık aşan tercih ediyorum ama salon lüks değil ihtiyac bence
Kesinlikle katılıyorum.
Fitness salonunda
Terasta minik bir spor salonu kurdum orada takılıyorum.
Yazın yüzmek, biskiket sürmek doga yürüşü dısında sporlar benin için yazın yapılmaz
spora göre değişiyor
Biz tarlada çalışarak yapıyoruz bu sporu 😄
Alın teri o da 😅
Dışarıda yapmak ölüm gibi Çukurova bölgesinde yaşayanlar anlar ne demek istediğimi o yüzden spor salonu
Hic bir şekilde yapmiyorum
Bu da bi tercih 😅
Yogun bir tempoda calisiyorum o yuzden
açık alanda yapıyorum ben sporumu
Yaz kış farketmez hep dışarıda yürüş yapıyorum
Evde veya açık alanda spor salonu sevmem
genelde basket oynarım.
Sabah 6/30 sahinde koşarım
Açık alanlarda yapmak daha güzel
Açık alanda
Evin salonunda
Evde