Spor Evde mi spor yapıyorsunuz, spor salonunda mı? UyuyanSakine Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Spor yapmak için tercihiniz hangisi oluyor? Yoksa ikisi de değil de açık hava mı? Malum havalar da ısındı :D Evde mi spor yapıyorsunuz, spor salonunda mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Çok fazla zamanım olmuyor ama evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendi çapımda 1 0 Yorumla
AngelKiss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Evde yapmayı tercih ediyorum veya açık alanda. Spor salonuna gitmeyeli uzun zaman oldu. 0 0 Yorumla
moonth Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Değişiyor bazen kızımdan dolayı evdeBazen koşu 🏃♀️ 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim evde de sadece egzersiz yapıyorum 0 0 Yorumla
TommyVercetti35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben evde kolay kolay o disiplini sagliyamiyorum , bu yuzden genellikle salonu tercih ederim 😖 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Salonda ama aslında evde de sayılır. 0 0 Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Her İki Yerde Orman, Ev, Salon Farketmiyo 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 584 cevap paylaştı. Evde spor sevmiyorum, salon iyidir 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Spor konusunda 474 cevap paylaştı. Şu sıralar hiç bir yerde yapmıyorum.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dışarda😂 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 412 cevap paylaştı. Evdw 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok fazla zamanım olmuyor ama evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendi çapımda
Evde yapmayı tercih ediyorum veya açık alanda. Spor salonuna gitmeyeli uzun zaman oldu.
Değişiyor bazen kızımdan dolayı evde
Bazen koşu 🏃♀️
Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim evde de sadece egzersiz yapıyorum
Ben evde kolay kolay o disiplini sagliyamiyorum , bu yuzden genellikle salonu tercih ederim 😖
Salonda ama aslında evde de sayılır.
Salona gidiyorum ama evde de yaparım
Her İki Yerde Orman, Ev, Salon Farketmiyo
Evde spor sevmiyorum, salon iyidir
Şu sıralar hiç bir yerde yapmıyorum..
Spor yaptığımızı kim söyledi size jsjsj
Salonda
Spor salonu
Dışarda😂
Evde yapıyorum
Spor salonunda
Evde.