Miss gibi açık hava varken spor salonu bana göre degil sanırım 😂
Açık hava
Spor salonu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Miss gibi açık hava varken spor salonu bana göre degil sanırım 😂
İyi geceler :) ben sporu her zaman için salonda tercih ediyorum çünkü salonda spor yapmak benim için daha güzel oluyor ama 1 yıl önce üyeliğim bittikten sonra tekrar yenilemek istemedim. bunun yerine şu an evde bazen de dışarıda spor yapıyorum aslında belirli bir seviye geldikten sonra gerçekten de anlamı kalmıyor yani nerede spor yaptığınız değil aslında düzenlilik önemli oluyor. ama açık hava da spor oldukça güzeldir Açık havada spor yapmak, kapalı alanda spor yapmaktan daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur. Bunun nedeni, açık havada daha fazla hareket etmeniz ve daha fazla terlemenizdir. Açık havada spor yapmak, kalp sağlığınızı iyileştirir. Kalp atış hızınızı ve kan basıncınızı düşürür ve kan akışını artırır. Açık havada spor yapmak, kemiklerinizi ve kaslarınızı güçlendirir. Bu, osteoporoz ve kas kütlesi kaybını önlemeye yardımcı olur. Açık havada spor yapmak, ruh halinizi iyileştirir. Stresi azaltır, mutluluk ve enerji seviyenizi artırır. Açık havada spor yapmak, uyku kalitenizi iyileştirir. Daha hızlı uykuya dalmanıza ve daha iyi uyumanıza yardımcı olur. Açık havada spor yapmak, bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Hastalıklara yakalanma riskinizi azaltır.
valla dogru tespit
@pnrakgl 🧚♀️☺️
Saldım şu aralar spor yapmıyorum. Açık havada spor yapanlarda leş gibi kokuyor , yürüyüş yapıyorsun yanından koşarak geçiyor ağır ter kokusu felan keyif kaçırıcı
Öylede işte nede olsa duş alacam kafasıyla dikkat etmiyorlar.
Açık hava da yaparım biraz fazla ıssız görünüyor yalnız 😅 korktum
Seni görmek ne kadar güzel canımm, hoş geldin 🥰
Yazın açık havada, kışın spor salonunda güzel oluyor. He uzun ssüredir spor yapıyor musun dersen, hayır yapmıyorum.😂
Bence de 🌼
Cevap
39Cevap
İstemsiz aklıma geldi 🤐
4 yıldır açık havada ve spor salonunda yapmış birisi olarak söylüyorum ki evde yapıyorum. Ekipmanlarımı eve aldım evde yapıyorum
@xxSertaçılıcalıxx sen kimi tehdit ediyon siqiq
Engellemiyim diye hesabı dondurmuş ama gg byeee :3 eski sevgilim sağa girsin
Açık havada yapılan sporla
Ağırlık çalışmak aynı değil
Spor bi düzen
Her dalı var hepsi farklı karistirmayin
Yıllardır spor salonuna gidiyorum. Sağlıklı olmak ve öyle kalmak için. Ayrıca vücudumun şeklini korumak için. Spor salonu bunu daha rahat bir şekilde sağlıyor ama bunun dışında kafama eserse hava da güzelse müzik dinleyerek yürüyüş yapıyorum birkaç saat.
Aslinda temiz havada disarda olmasi tercihim ama hava kosullari ; sicak, gunes, yagmur, kar cogu zmn buna engel olabilmekte. O yuzden spor salonu daha mantikli
Yalan söylecek halim yok geceleri bazen yürüyüşe cıkıyorum kulaklık takıp müzik eşliğinde daha iyi oluypr
Salonlar tarzım değil ev ve doğada tercihim.
💚☀️
Salonda yaparım parkta sivri sineklerle sen yap sporunu
Açık havada yaparsam gireceğim şekiller yüzünden fazla dikkat çekebilirim
Sadece koşu yapıyorum haftada 3 kez oda sahilde. 3 ay kadar salona gittim. Benlik değil
Asgari ücret karşılığı yaparım.😅Amele gibi çalıştığım için spor yapmaya pek enerjim kalmıyor.
Valla ağlanacak halime ben de gülüyorum.😂
Öyle muzzam bir ülkeyiz.
Hiç yapmam 😂
👏👏
Sertaçışıcalı derdin ne? Hakaret ediyon?
Önceden spor artık garaj
Açık havada napcam:)
Açık havada yapılan sporu daha çok seviyorum
Açık hava değilde hafif güneşli bir hava güzel oluyor
Salona yeni başladım iç dış fark etmez
Her ikisinde de yaparım.
Acik havada yuruyus kosu guzel
sabah yürüyüşü orman akşam sporu salon
hiç yapmam benlik değil
Hiç salona gitmedim bugün akşama kadar yol yürüdüm
Ruh halime göre değişiyor
salonda yapıyorum mecburen
Evde yapıyorum genelde
Ay evet salon çok sıcak oluyor ya 🙄
Evde koşu bandında 😄
Spor salonunda yaparım
Çok uzun süreli yapamıyorum, yoruluyorum.
Spor dediğin açık alanda yapılır.
salon bazen evde erkipmanlarla.
Evin salonunda
Açık hava gibisi yok ya
Açık hava her zaman için iyidir.
Yapmıyorum da yüzmeye gitmek istiyorum
Açık hava iyi kapalı alan beni geriyor.
Acık hava guzel spor salonunu sevmem
Spor salonuna gidiyorum
en sevdiğim
Açık havada.
Açık hava