Merhabaa 🌸
Bence kamp yapabilmek için doğal ve güzel manzaralı bir ortam olmalı. Sessiz sakin.. Deniz manzaralı olursa daha bir güzel olur. Gece ateş yakıp başında oturup sohbet etmek daha bir keyif katar.
Merhabaa 🌸
Bence kamp yapabilmek için doğal ve güzel manzaralı bir ortam olmalı. Sessiz sakin.. Deniz manzaralı olursa daha bir güzel olur. Gece ateş yakıp başında oturup sohbet etmek daha bir keyif katar.
kamp başlı başına bir kendi başının çaresine bakma sporudur.
uyma, yeme, korunma,
çadırsız, uyku tulumsuz, mangalsız, çay semaversiz, müzik çalarsız, olta, olmazsa olmazlarım
Semaver ve mangal güzel fikir 😊
hiç kamp yapmadıgım için hiçbişey aklıma gelmiyor
Cevap
21Cevap
Valla sanirim siz kamp yapmadiniz? hani gece böyle eglenip evine gelmek çok güzel. Fakat orada uzun vade konaklamak çok kötü bir şey. Resime bakinca özeniyor olabilirsiniz fakat hiç te öyle olmuyor. Wc yok duş yok afedersiniz insan mala bağlıyor. Bir de gece yerden yüksek olduğu halde yataginiz, bir. bakiyorsun ki üstünde böcekler var. yani diyelim ki buna katlandiniz... wc ve duş çok büyük sorun sakin denemeyin derim
Olumsuz bakarsak tabii öyle ama ben olumlu yönlere odaklanma tarafındayım 😊
Ya kuzum ben geçen sene fena çuvalladım bu yüzden.. kampin ne olduğunu anladim piknik yapmaya benzemiyor. Hemde karavan kiraladik 5 arkadaş rezillik cektik
Sizlik değilmiş demek ki 😅
Valla öyle 😂😂
kamp denildiğinde aklıma direkt çadır geliyor
bir de gece yakılan ateş ve marshmallowlar :D
Dimi bak marshmallowları unuttum 😅
bir de ateş başında akdeniiiz akşamlarııı bir başkaaa o lu yooor şarkısını hem çalıp hem söyleyebilen biri lazım :D :D
Kene aleyhine ilaç
Bir kere okul gezisinde kene ısırdı beni. Bir şey olmadı ama olabilirdi de.
Her yıl kamplarda binlerce böcek tarafından ısırılıp sebepsiz yere en iyi ihtimal alerji kazanan insanlar var.
Doğa o kadar masum değil yani
Şu anda bir çok yerde kamp alanı hariç kamp yaptığında sorunlar ile karsilasiyorsun birçok ilde ormanlık alanda tes yakmak ormana görmek yasaklandı...
kamp alanı olmalı yoksa jandarma gelip ceza kesiyor
Kesinlikle kaliteli bir çadır ve uyku tulumu yoksa sabahları felç geçirmiş gibi uyanıyorsun.
Kamp yapmanın olmazsa olmazi, çadır, ateş, gitar ve bize eşlik edecek arkadaş 😊
Çadır, ihtiyaçlarla dolu fonksiyonel bir kampçı çantası ve mat, gerisi her türlü ayarlanır.
Kamp sandalye ve masası , kamp bölgesi genelde soğuk olur battaniye , kişisel temizlik malzemesi, ilk seferde aklıma gelenler bunlar
mangal olsa ii olur
Kafayı kampa taktın sende
Napıyım merak ediyorum 😅
Kamp ocağı aldım yeni knk daha denemedim ama işimi görür lazım olursa söylerim 😄
Tamamdır 😅
Hazırda prezervatif bulundurulmalı bakkal market bulamazsınız 😂
Komik miydi?
hiç yapmadm ama güzeldir
Bendee ama denemek istiyorum
İsveç ocağı harika oluyor
çay olmaz sa olmazimdir. kamp yaparken
Kamp ateşi çadırı olmazsa olmaz
Kampcilar hahahahahaha
Ateş başı gece sohbeti
Eve geri dönüş için seyahat rotası oluşturmak
Mangal yakmak