Ailemle yarın kampa gitmeye karar verdik fakat ne alacağız hiç bilmiyoruz çadırımız ve kamp masamız var sadece ama yiyecek içecek muhafaza etmek için dolabımız yok kap kacak ne alsak ne gider hiç bilmiyoruz beni bi aydınlatın nolur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok eksiğiniz var. Piknik seti alın, kap kaçak isi tamam
Işık alın gece için
Ateş yakmak için çalmak
Usumemek için battaniye
Yiyecekler için a101 de gördüm dün hava geçirmez box. İçine yiyeceği koyup buz atmalısınız.
Tüp
Çatal bıçak mutlaka unutulmasin01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Yemekleri muhafaza edeceginiz çanta almalısınız şu ısılı olanlar var ya içi normal çanta olanlardan degil adını unuttum şu an onu alıp yiyecekleri ona koyun ki bozulmasın. Hava sıcak çünkü. Termos alın kesinlikle ve buz işinize yarar. Islak mendil peçete çakmak tüp yemekleri pişirmek için tava bardak tabak fener
00 Yorumla
- 1 yıl
Kamp yapmak için gerekli malzemeler arasında çadır, uyku tulumu, mat, kamp yatağı, kafa lambası ya da el feneri, katlanır sandalye ve masa, kamp bıçağı gibi malzemeler yer alır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- a1 yıl
Tebrikler öncelikle, ailesiyle böyle aktiviteler yapan insanlar birbirine çok bağlı geliyor gözüme, hoşlandım 😍
Bu içerikte hem BiBilenimiz hem de birkaç KScanımız önerilerde bulunmuş, işine yarar umarım.
00 Yorumla Elektriksel açıdan söylüyorum bunları arabanızdaki aküden 12V 60 amperlik bir güç çıkışı sağlayacaktır size ve arabayı boşta çalıştırırsanız tekrar şarj edecektir dinamo bu sizin için iyi birşeydir inverter alıyrsanız eger DC To Ac 3 lü priz çekip istediğiniz gibi elektronik aletlerinizi kullanabilir ve şarj edebilirsiniz dikkatli olan inverterin bir kapasitesi olur. ve acil yardım kiti almayı unutmayın her ihtimale karşı doğa tehlikelidir
00 Yorumla- 1 yıl
Konserve götürdüm baya iş görüyor bozulmaz, su ısıtıcısı powerbank sinek kovucu, kamp yerlerinde deniz genelde kötü deniz ayakkabısı el feneri
00 Yorumla - 1 yıl
alışveriş yapın aktif olarak bir yerden :D yoksa zor gibi
00 Yorumla Kesinlikle balta çakmak kiprit bıçak düdük alın ve ayriyeten su alın fazlaca damacana
00 Yorumlane kadar kalacaksınız?
08 Yorumla- Soran1 yıl
3 diye planladik ama duruma göre bakacağız
- Soran1 yıl
jdhfkshfkd bizde biraz biliyoruz o yüzden duruma göre bakacağız
- Soran1 yıl
:((
- Soran1 yıl
Bi ara takiplesirsek yazarsın
- 1 yıl
Kamp yerinde var hersey
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl