Merhabaa 🌸
Sizce yüzmek kilo verdirir mi? Ben sadece yüzerek vücut yapan insanlar görmüştüm.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
Sizce yüzmek kilo verdirir mi? Ben sadece yüzerek vücut yapan insanlar görmüştüm.

Yüzerek kas geliştirilmez, o kaslı yüzücüler yüzmenin yanında salona da giden insanlar.
Yüzme kalori yakmak için en mükemmel sporlardan biri ve deli gibi yağ yaktırır
Yüzme aynı anda en çok kas çalıştıran spor dalı olarak geçiyor. O kadar çok kasında aynı anda çalışması tabikide ciddi kalori kaybı oluşturur.
Tabiki yüzmek kilo verdirir kas bile yaptırır😅
2 sene önce yaz tatilinde 2 ay her gün yüzmüştüm 6-7 kilo vermiştim hiç diyet falan yapmadan
Vücudu sıkılaştırarak vücudun şekillenmesine katkı sağlar ancak kilo vermek için doğru beslenme de şarttır. Doğru beslenme olmazsa kilo verdirdiğini söyleyemeyiz.
Zaten beslenmenin payı çok büyük
Kesinlikle, beslenme düzeni sağlandığı sürece yüzmenin etkisi yüksek olacaktır.
Cevap
26Cevap
Evet verdirir
Yüzme nin vücuttaki bütün kasları çılıştırdığını biliyorum kilo verdirir heralde. Aaaaa ben bu yüzden bu kadar zayıf olabilirmiyim acaba
en baba sporların başında yer alır yüzmek. yeme ve içme düzenine de dikkat ediyorsa eğer kişi ciddi anlamda kilo verebilir
yüzmek ve ip atlamak en iyi yağ yakma ve kilo verme sporudur
aynı zamanda yüzmek vücudu şekillendirir ve omuzları genişletir
Beslenme yüzme kilo verdirir şekillendirir. Şu dünyada en sevdiğin şey ne deseler kesinlikle yüzmek derim aşığım yüzmeye
Bende özellikle denizde derinlere ama tuzlu sudan nefret ederim gözlerimi yakıyor bu yüzden Karadeniz diyorum
Diğer taraf da benim mi yazılarımı okuyamiyordun anlamadım :) o yuzdem burdan yazayım dedim
Karadeniz çok güzel gerçekten hem de hızlı yuzuluyor. Marmara ve Karadenizden başka denizde yüzmedim henüz ama Karadeniz favorim kerpe gibi güvenli olan plajlari
Oooo evet kefken özellikle Capri plajına aşığım özellikle
Katiliyorum
Haftaya yine oradayım bir kaç gün önce İzmir focadaydim yeminle 10 takika suda durmadım capride 11 de girip akşam 17nde çıkıyordum denizden :) capri plaji çok maceralı :)
Tatile Ege'ye gitmemek gerek o zaman
Yani her yer böylemi bilmem ben ama ben kendimi bildim. Bileli yuzerim ama dediğim gibi kerpe çok başka böylesi bir yeri ilk defa gördüm
Çok güzel dipten çok hızlı yuzuluyor en çok o yüzden seviyorum hızlı şekilde teknik değiştirerek yüzmek çok daha kolay orada
Aynen bak bir de şey dikkatimi çekti ben capride burnumdan dışarı hava verirken egede bunu yaparken çok zorlandım nerdeyse 5.7 metre dibe dalan dipte gezen ben egeden 2 3 metreye bile dalamadim :))
Tuz hayat karartır bu arada hiç o kadar derine gitmedim plajdan çok uzaklaştım ama tüplü dalış merak ediyorum aslında ya
Aynen bende hep bir hayalim var bu sekilde
Onu tam bilmiyorum da vücut yağlardan tamamen kurtulunca ideal kilo seviyesine gelince yüzerken kuş gibi oluyor insan yüzdükçe yüzesi geliyor.
Verdirir. Birden fazla kas grubu aynı anda çalışıyor. Ama diyet şart. Beslenmeye dikkat etmedikten sonra spor biraz hikaye.
Yemeğine dikkat edersen zayıflarsın. Yüzmek vücuttaki bütün kasları çalıştırır
Böyle bir deneyimim oldu. Kilo verdirmeye çok yardımcı.
Kesinlikle ama suya girip saatlerce beklemek değil yüzmek gerek
evet bence
Olabilir ama omuzların genişler.
Fit tutar. <3
Şekillenmeye baya faydası var
Evet verdirdiği söyleniyor
Hareket, kalori yakma açısından olabilir
Yani Hareket Olduğundan Etkisi Olabilir
Vücudu şekle sokar güzel kalori yaktırır.
Verdirir ama aletli egzersizle desteklemelisin.
Kalori harcıyorsun kilo veriyorsun.
Kilon gayet normal yüzüp yorma kendini
Bence etkisi illaki var
Acayip derece de aciktirdigjna göre zayiflatir
Yüzmek en iyi spor 💪
Evet,3 saat sürekli yüzmek gerekir.
Kilo vermeye çok iyidir yüzmek doğru
Verdiriyor
beslenme
verdirir
Yokk
Evet ve forma sokar