Spor Yaz sıcağında futbol oynanır mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yazın futbol oynanmaz diyenler? Güncellemeler+1 yıl Yaz Futbolu Yaz sıcağında futbol oynanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yazın futbol oynanır da güneşin altında oynanmazinsanın beyni sulanıryazın akşamüstü futbol güzel olur 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden yaz, kış, yağmur çamur gece gündüz oynardım. Futbolculuk hayalim vardı 0 0 Yorumla
ByAldolan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl En keyifli zamanlardır gün batımına doğru futbol oynamak için 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Akşam ise oynarım. Zaten akşama serinliyor. 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sıcaklığı yüksek olan taraflarda oynanmaz. Hele Adana'da hiç oynanmaz. 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Kar yağarken bile oynuyorlar sicakta da oynarlar kesin😂 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Bence oynanır eğlenceli bile olur hatta. 0 0 Yorumla
iAmRamazan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ben her hafta sonu halı saha maçı yapıyorum futbol [ spor ] için yaz kış farketmez 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bu sıcaklarda yürümek bile istemiyorum futbol asla 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Futbola kalbi ile yaklaşan birisi için sorun yok 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erkekler yaz kış demeden oynar bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
su futbolu oynanabilir canım
yazın futbol oynanır da güneşin altında oynanmaz
insanın beyni sulanır
yazın akşamüstü futbol güzel olur
Eskiden yaz, kış, yağmur çamur gece gündüz oynardım. Futbolculuk hayalim vardı
En keyifli zamanlardır gün batımına doğru futbol oynamak için
Akşam ise oynarım. Zaten akşama serinliyor.
Sıcaklığı yüksek olan taraflarda oynanmaz. Hele Adana'da hiç oynanmaz.
Kar yağarken bile oynuyorlar sicakta da oynarlar kesin😂
Bence oynanır eğlenceli bile olur hatta.
Ben her hafta sonu halı saha maçı yapıyorum futbol [ spor ] için yaz kış farketmez
her havada oynarım :)
Oynanır tabii
Bu sıcaklarda yürümek bile istemiyorum futbol asla
Futbola kalbi ile yaklaşan birisi için sorun yok
Oynanmaz Yaz sezonuna girmezler
Erkekler yaz kış demeden oynar bence
Erkek 50derecede bile oynar
Sıcak havada dikkatli olunmalı
Arada oynarım
Yaz sıcağında yaşanmaz bile
Zor olur
neden olmasn