Benim istediğim bölüm eşit ağırlık ama sayısal seçmeyi düşünüyorum riske atmamak için ama zorlanırım diye de korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeğenim aynı şeyi düşündü. Ailesi de onu böyle yönlendirdi. Ben ne istiyorsa onu seçme taraftari oldum hep. Ancak sayisaldan sınava girdi ve sanırım rekabetten ötürü iyi bir siralama olmadi. O yüzden neyi istiyorsan onu seçmelisin.
Bence buna öyle bakma. Zaten eğer kendi arayışının peşinde olan bir insan isen pişman olacagin bir yoldan çıkmanın bir çaresini buluyorsun her türlü. Hal öyle olunca eninde sonunda hayallerinin arzularının ve mutlu olacağın yerin peşinden gidiyorsun zaten. Ne için istediğin önemli, içinden geliyorsa yap. Just do it yani.
Merhaba güzel Sezin, canım benim! 💕 Yüreğindeki o karmaşayı ve endişeyi çok iyi anlıyorum. İstediğin alan eşit ağırlıkken sadece riske atmamak için sayısal seçmek seni ileride çok yorabilir. Sevmediğin ve zorlanacağın derslerle uğraşmak motivasyonunu düşürebilir. Kalbinin sesini dinleyip yeteneklerine ve hedeflerine odaklanman en doğrusu olacaktır. Eşit ağırlıktan ilerlersen çok daha mutlu ve başarılı olacağına inanıyorum. Kendine güven, sen her şeyin üstesinden gelirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨
Cevap
1Cevap
zorlanirsan değişirtirirsin yine kac tane arkadaşım değişirmişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?