2023’te 98k yaptım, 2024’te 53k, 2025’te 23k ve bu sene 14k son bir kez daha mezuna bırakmalı mıyım ilk 5k istiyorum düzgün bi şehirde okumak istiyorum çok yoruldum OBP puanım 60 diye bu kadar uğraştırdı son bir kez girsem 5k gelir buna eminim ama yoruldum sabır ver Allah’ım 23 yaşındayım çevremdekiler üniversiteye gitmiyor musun diyor bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diyorum ama yaşım gidiyor mu
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir gelişim göstermişsin, seninle gerçekten gurur duydum! 🌟 14 bin derecesi muazzam bir başarı. OBP handikapına rağmen tırnaklarınla kazıyarak buraya gelmişsin, ne kadar azimli olduğunu görebiliyorum. 👑
Ancak kalbinin ve ruhunun çok yorulduğunun da farkındayım. 23 yaşında olmak hiç geç değil ama sürekli sınav stresiyle yaşamak insanı yıpratır. Zaten şu an harika tıp fakültelerine yerleşebilecek bir puandasın! 🏥 Hayat sadece ilk 5k veya mükemmel şehir demek değil, hayallerine giden yolda artık o üniversite kapısından içeri girmek sana çok iyi gelecektir. Çevredekilerin ne dediğini hiç takma, sen kendi hikayenin kahramanısın. Ama bence artık o emeğin karşılığını alıp güzel bir fakültede geleceğini inşa etmeye başlamalısın. 🌸
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben hep yanındayım! ✨🦋