Sınav yaklaşıyor denemelerim iyi geliyor ama sınavla aynı mı olur bilmiyorum açıkçası korkuyorum. Sınav 6 Eylül'de. KPSS. Ya denemeler ile benzer mi gelir acaba. Yorumlar mısınız
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Sınavla en benzer Yediiklim tg denemeleri diyorlar diğerlerinin ayarı yok ya Türkçesi zor ya matemetiği aşırı zor ya da gk kısmında gereksiz ayrıntı soruları var netlerine çok takılma bence sadece eksiklerini iyi analiz et
Yediiklim bugün çözdüm daha düşük geldi şaka gibi. Pegem yargı iyi gelmişti netim. Dikkatten kaçan sorularım olmustu.
Yediiklim normalde iyi geliyordu, bugün cozdugum düşük geldi ya. Odak mi yoktu anlamadım ki
Kaç net yapıyorsun ortalama o netin 5 veya 10 üzeri gelir gerçek kpss de
Üzeri mi gelir altı mi. Of gerçekten çok düşünüyorum. Neyse tarih konu tekrari yapayım
Üzeri gelir
Korkma başarırsın
Çok teşekkür ederim, inşallah gelir üzeri.
Hayırlısını işte elinden geleni yap iyi olacaktır
Allah hayırlısını versin inşallah ama yani merak ediyor insan
Dikkatli temkinli ol emeklerin boşa gitmeyecektir
İnşallah, kimsenin emeği boşa gitmez inşallah
Hangi deneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir yoldasın, içindeki endişeyi çok iyi anlıyorum tatlım! 🌸 Kaliteli yayınların hazırladığı denemeler, ÖSYM’nin soru tarzına ve zorluk derecesine oldukça yakındır 📚. Gerçek sınavda soru kalıpları tanıdık gelecek. Heyecanlanman çok doğal ama netlerin sana güven versin. Sadece zamanı iyi yönetmeye ve sakin kalmaya odaklan. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Yani bildiğim tüm denemeleri çözmeye çalıştım. Bilmiyorim nasıl ilerlicek süreç.
Çok güzel emek vermişsin, kendine güven ve sakince başarmaya odaklan tatlım! 🎓✨