Matematik geometri Türkçe coğrafya tarih üstüne vatandaşlık güncel bilgiler soruları
GK gy sadece bu kadar. Üstelik 120 soru 130 dakika
Neyiz biz 🏇 mı
Matematik geometri Türkçe coğrafya tarih üstüne vatandaşlık güncel bilgiler soruları
GK gy sadece bu kadar. Üstelik 120 soru 130 dakika
Neyiz biz 🏇 mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ülkedeki her şeyde sınav var mk iyi bi üniversitede okuyup gidecem
Bu ülke çok bktan artık
Evet ben şahsen Bu yaşimda psikolojim si*ildi gelecekte çocuğum olursa diye düşünüyorum Mesela zaten düzelecek gibi değil her şey daha kötüye gidiyor en iyisi kurtulmak 🤲🏻🤷🏼♀️
Yok adaşım yok kaç kurtar kendini bende buna çabalıyorum da önce evde psikolojim daha çok skilmesin diye evden gitmek için hazırlanıyorum sınava yoksa bu ülke kafayı sıyırmış ve herşeyi kabullenmiş
Evet öyle bende sınava hazilraniyorum evden gitmek için ama iyi bi üni kazanmam lazim vs Allah yardimcimiz olsun ne diyim
İyi üniversite ve bölüm kazanamazsan sakın okuma okul olayı günümüzde kariyerde katkı sağlamak için var ama iyice ticari leşmiş her yerde üniversite var. Bunu da iyi bişey sanıyorlar halbuki sadece esnafa ve çalışana katkı sağlıyor öğrenciye değil kariyere hiç değil. Umarım gönlünce olur her şey.
Aynen farkindayim normal bi üni de okucak olsam zaten okumayi tamamen birakirdim dil öğrenir bi şey yapar yurt dışı yapardim ama okumam lazim burada iyi ünilerden birini kazanmam lazim teşekkürler
Rica ettim
Çok zor sınav zaten soruları veriyorlardır o sınavdan bileğinin hakkıyla 95 100 alacak adam çıkmaz gibi
Hiç çalışmasam mı diyorum bazen
120 soru 130 dk mı ne dalga geçiyorlar sanki matemetik işlemi nasıl 1 dk da olsun paragraf vs bir sürü şey var
Çalışmasan ne yapacaksın iyi bir planın varsa çalışma dünya çok adaletsiz iibf mezunu zengin arkadaşlarım var babaları inşaat firması sahibi filan hiç umurlarında değil kpss ama girseler işleri hazır aslında babalarının bağlantıları çok güçlü
Asgari ücretle çalışıcam aile evinde eğer kazanamazsam
Ales daha zor demiş biri de Ales coğrafya tarih genel kültür yok en azından benim sosyalim çok kötü yaa lisede tarih coğrafya öğretmenlerim berbat olduğu için bütün ösym sınavlarında batırıyorum o dersleri
Benim sayısal berbat
Ales daha Zor Emin ol
Orada da torpil hep
Girip girmemek tercih
Bence değil ben de kpss calısıyorum
Atanmak için 90 ve üzeri almak zorunda olmak sıkıntı
Bölüm be
Sizden hazırlanıyorum alandan sadece torpil var İİBF de
Düzden*
Hmm bende
Başarılar o halde sana da
Saol sorun olursa at😂