Soruma hoş geldiniz,
Mesela eskiden şöyle düşünürdüm ama artık böyle gibi. 😅 Örnek olarak, kulağıma küpe oldu, çok sevmemek, önemsememek, hayatımın merkezine koymamak, huzuru ve mutluluğu ona bağlamamak!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
Mesela eskiden şöyle düşünürdüm ama artık böyle gibi. 😅 Örnek olarak, kulağıma küpe oldu, çok sevmemek, önemsememek, hayatımın merkezine koymamak, huzuru ve mutluluğu ona bağlamamak!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimseye güvenmemem gerekmediğini. Bugün sana ölüyorum bitiyorum diyen yarın seni öldürüp bitiriyor. O kozu kimsenin eline vermemek gerek, her şeyi abartmadan tadında yaşıyorum artık.
Çok sevmek, karşı tarafın yaptığı her şeyi kabullenmek demek değilmiş. Doğru insanla sevgi savaş gibi hissettirmemeli. Sevgi, insanın kendinden vazgeçmesi pahasına sürdürülmemeliymis Birini sevmek güzel ama kendi huzurunu, sınırlarını ve değerini kaybediyorsan orada sevgiyle birlikte kendini de sorgulamak gerekiyor.
Güzel bir bakış açısı, katılıyorum, bence de değildir her şeyi kabullenmek filan. Doğru insanla sevgi her an her halükarda barış gibidir hatta Alice harikalar diyarında gibi olmalı. 😅
Sorun sıkıntı illa olur ama çözülür çözülmeli, imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. 🌸
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yaparsa mutsuzluk bahane olmalı..
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum müthiş emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Teşekkür ederim
EyvAllah 🌸 Gönlünce olsun
İlişkilerimde bir problem yaşamadım. Hepsini yolu gönlü açık olsun. Bitiren ben olunca insan kusur arayamiyorr 😸
Hiç canın yanmadı mı yani 😅 üzülmedin mı hak etmedim lan bunu demedin mi 😅
Bende bitirdiklerimde pek kusur aramıyorum gerçi de bitirdiklerim umrumda değil zaten 😂
Yanmadı, zaten yakan biri ilk tansima sürecinde ele veriyor. Ben hissetmediğim biri ile de olmam , aşk basiit değil çünkü.
Beğenmediğin davranışını fikrini hiç çekinmeden söyleyip aşağıla
Aşağılamayı sevmiyorum 😅ama haklısın beğenmediğimiz şeyi söylemeliyiz kesinlikle 😅
Başka başka 😅
Birde ilişkinin düzgün yürümesi için kendinden ödüm vermek, bunları herkesin aşması lazım
Valla ben ödün vermem daha önce çok verdim çokça canım yandı 😅
Anamdan emdiğim süt burnumdam geldi 😅
https://m.youtube.com/watch?v=hfGcdSylDIg
Benimde maalesef
İnanırım 😅ne diyelim canları cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅
Yarına kalır yanına kalmaz derler..
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
Bizi aldatan bizden değildir. Hadisi şerif
Elbet eden bulur 😅 yaktığı kadar yansınlar 😅
Balık baştan kokar. İçinden yok bundan olmaz diyorsan olmaz
Katılıyorum, çok güzel düşünce. 😅 İnsan iyi yönden bakmamalı, neyse o, bazen sevince hep iyi düşmeye çalışıyoruz. 😅Toz kondurmamak gibi 😅
Realist olacaksın olmuyorsa olmuyordur
Öğrendim öğrendim. 😅Bende öyle diyorum artık. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yok. 😅
Olura bakmalı olana bakmalı. 😅
Gönlünce olsun 🌸
Hoşbuldum valla ben kendi adıma söylüyorum hepsi ayrı bir tecrübe ders verdi günün sonunda hepsi aynı yere baglandı fazla değer soytarıyı padişah eder yani suç onlarda değil onlara ederinden fazla değer veren de
Hoş gördüm. 🌸
Valla bende çokça ders aldım. Ansiklopedi olacak neredeyse. 😅
Her biri yeni şeyler öğretti. 😅
Ama güzel şeyler öğreten yok. 😅
Evet evet, fazla değer soytarıyı kral eder. Lanet olası pislükler kahrolasılar yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅
Zaten en çok kendime kızıyorum 😅hak ettiği kadar sevmeliymiş, öğrendim acı oldu ama öğrendik 😅
Başka başka yok mu 😅
Ağzından bal damlıyor yine adamım çok şey var da hesap kapanır zaten yeni geldim yapma bunu bana 😂🤭
Teşekkürler sizin güzelliğiniz 😅hoş geldin de acaba önceden tanışıyor muyduk 😅valla nick yeni 😅
Tanışıyoruz tabi yeni gelmedim geri geldim yoksa bu sohbeti böyle kuramam biliyorum seni videolarını sinirli kurye🤭😂
Hımm 😅Eski kullanıcı adın neydi peki sorun olmayacaksa 😅
Aslında efendiyim de sinir ediyorlar işte 😂 tersimde çok pistir 😅enlerde yaşarım her şeyi sjdjd
youtube.com/shorts/QdQjD7JNYiY?si=N2tJUUKvhJ-df5hS
Eski adı burdan yazmıyım biliyorum deliliğini elini kolunu kırardın en son evi ayırmıştın şimdi nasılsın
Bu sitede Öğrettiler Sağ olsunlar kaç kişiyle tanıştım fake çıktı erkekler beni kandırdılar
Aaa ne tesadüf bende bu sitede çok şey öğrendim. Benimde buradan buluştuğum ilk kız fake çıkmıştı. 😅 Görüntülü konuşmak şartmış. 😅Ders olarak ne çıkardın peki 😅
Gerçekten mi ya.
Kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim mesleği yaşı fotoğrafı sesi her şey yalanmış Ben de ta ki görüntülü konuşmak istediğimde Anladım bunu her şeyi itiraf etti
Vallahi billahi, hatta sonradan öğrendim evli çıktı çocukları varmış. Çok çirkindi, yaşından çokça büyük gösteriyordu, onunda mesleği işi yalandı sanırım, şey doğru olan hiçbir şeyi yoktu küpeğin 😅
Onun yüzünden hesabımı silmiştim fenomen, kendi kendine takılıyordu hesap açmış adıma 😅aşk yaşıyordu 😂
Ben buluştum kafede en ücra yere oturmuş, mecbur kaçamadım oturduk yedik içtik sonra evine yakın bir yere bırakmıştım 😅 insanlık ölmedi 😂
Ya daha neler neler var burada valla artık kimseye güvenmiyorum
Her yerde var reelde de sanal fake çok. İnsanlar göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes Melek rolünde oynuyor. 😅
En güzelini yapıyorsun. 😅
Ama kimseye güvenmiyorsan gelecek nasıl olacak?
Sosyal medyadan tanışmaya karşıyım yani Real'de değil
He iyi o zaman 😅 gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 😅
Şu an senin sevgilin var mı
Hayır yok, 2 sene önce ayrıldım. Ekstra tanıştıklarım oldu da 1 hafta 2 hafta sonra şutladım. 😅
Yuva kurmak istiyorum ben 😅devir kötü kaba olmazsa hep peynirler çıkıyor karşıma 😅
Hala bir ders çıkarmış degılım ben yaslanana kadar bole gıdecegım
Senin yaşlarında bende öyleydim 😅canım yansada yine inandığım gibi olsun isterdim hayallerimdeki gibi ama çok canım yandı 😅
İnsan önce kendini sevmeli çokça 😅hiç ödün vermemeli tolerans göstermemeli 😅
baştan ne hissediyorsan sonu o olur
Katılıyorum 😅Başka yok mu
bu kadar yeterli dostum shshd
EyvAllah 😅 gönlünüzce olsun 🌸
İlişkim olmadı daha
Peki çevrenden dizi film gözlemler hiçbir şey yok mu? 😅
Dizi film ne alaka
Bilmem, ben izlediğim dizi filmlerde mesela kavga ediyorlar, adam kötü davranıyor ya da kadın, ufacık şeyleri sorun ediyorlar, ben bunları yapmam diyorum kendi kendime ya da şöyle olmalı böyle olmalı diyorum içimden 😅
Dizi filmi geç 😅 boş ver en iyisi 😅 gönlünce olsun 🌸
Onlar gerçek değil zaten
Cok sevmek yasaklanmalı
her sey cıkar iliskisi