Soruma hoş geldiniz,
Mesela eskiden şöyle düşünürdüm ama artık böyle gibi. 😅 Örnek olarak, kulağıma küpe oldu, çok sevmemek, önemsememek, hayatımın merkezine koymamak, huzuru ve mutluluğu ona bağlamamak!

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma hoş geldiniz,
Mesela eskiden şöyle düşünürdüm ama artık böyle gibi. 😅 Örnek olarak, kulağıma küpe oldu, çok sevmemek, önemsememek, hayatımın merkezine koymamak, huzuru ve mutluluğu ona bağlamamak!

Çok sevmek, karşı tarafın yaptığı her şeyi kabullenmek demek değilmiş. Doğru insanla sevgi savaş gibi hissettirmemeli. Sevgi, insanın kendinden vazgeçmesi pahasına sürdürülmemeliymis Birini sevmek güzel ama kendi huzurunu, sınırlarını ve değerini kaybediyorsan orada sevgiyle birlikte kendini de sorgulamak gerekiyor.
Güzel bir bakış açısı, katılıyorum, bence de değildir her şeyi kabullenmek filan. Doğru insanla sevgi her an her halükarda barış gibidir hatta Alice harikalar diyarında gibi olmalı. 😅
Sorun sıkıntı illa olur ama çözülür çözülmeli, imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. 🌸
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yaparsa mutsuzluk bahane olmalı..
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum müthiş emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
EyvAllah 🌸 Gönlünce olsun
sevgilinizi hayatınızın merkezine koyup tüm çevrenizi ona göre ayarlamayın, sevgilinizle bolca vakit geçirin ama onsuz takıldığınız insanlar da olsun yoksa o gittiğinde yalnız kalırsınız. bunu o istediği ya da zorladığı için değil kendi isteğinizle yapsanız bile sonunda pişman oluyorsunuz. benim için en büyük ders bu oldu, onunla birlikte ortak arkadaş gruplarım ve takıldığım insanlar da gitti, tavsiyemdir.
Çok güzel yazmışsın, emeğine sağlık, evet katılıyorum. 😅
Önceden hayatımın merkezindeydi üç kız arkadaşımda. 😅 Üçüncü de yeter artık dedim. 😅
tipine bakınca anlaşılıyor öyle biri olduğun abi, çok güzel sevdiğin yani
aman diyim sen güzel sevmeyi bırakma, sev sevil çok mutlu yaşa ama hak edene de hakettiği değeri ver inşallah
Teşekkür ediyorum kardeşim senin güzelliğin, Allah razı olsun. 😊
Güzel söz söylemek sünnettir. 😊
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
Amin amin inşaAllah 😅hak ettiği gibi sevmeye çalışıyorum kim olursa 😅
Eskiden hep aşkıma torpil yapmak isterdim dünyamdı o benim ağzımdan çıkan bir sözü ya da onun ağzından çıkan bir sözü hiç havada bırakmadım ama olmayınca olmuyor muş. 😅
Hani kimseyle zorla birlikte olmuyoruz, hani ben adım atmış olsam amenna ama onlar geldi girmek istedi kalbime 😅
Üzüldüğümde kadın kız değil emeklerim ömrümmm boşa gitti
Allah senden de razı olsun 🤗 çiçek gibi naif bir kalbin varmış keşke ehline denk gelseymiş ama canın sağolsun en azından kötüyü düşünmeden, aman sevgimi göstermeyeyim hissettirmeyeyim şöyle böyle olur demeden kendin olmuşsun. kendin olmayı seçmişsin, kalbini açmak istemiş ve açmışsın, güvenmek istemiş ve güvenmişsin 🌸 "kimseyle zorla olmuyor onlar geldi girmek istedi kalbime" diyorsun bu cümlem yüreğime dokundu... emeklerim boşa gitti diye üzülme, boşa gider mi hiç? senin hayatına girip çıkan insanlar böyle sevilme şansını başka bir yerde bulabilirler mii? belki geç olmuştur ama elbet anlamışlardır değerini, kıymetini o yüzden canını sıkma hiç 💕
Amin inşaAllah tüm güzel insanlardan razı olsun Rabbim. 😊
Çocuksu bir kalbim var benim. Çocuk gibi saf ve masum severim ama adam gibi de korur kollarım, sahip çıkarım. Laf söz ettirmem. 😅
Lise de kendi kendime sevdiğim kız vardı. Uzaktan severdim onu. Ben kendi kendime sevmeyi severdim hep tamam mı! 🌸
Sınıftan bir erkek onu ağlattı, ağlamasına sebep oldu. Ben o çocuğu ormana götürüp, kafasını gözünü kırdım. 🌹
Kendi kendime sevsemde korurdum ya 👻
Annesi geldi çalıştığım yere bir kaşar için kavga mı ediyorsun dedi bir tane çaktım annesine git dedim kocan gelsin çocukların gelsin benden büyük iki abisi vardı. Anneme şikayet etmiş beni. Oğlun beni dövdü diye.
Anne dedim sevdiğim kıza kötü söz etti. Yine olsa yine vururdum. 🌸
Evet hep uyarırlardı beni böyle sevilmez, böyle olmaz, böyle de yapılmaz, bu kadar da olmaz ama ne bileyim içimden geldiği gibi sevmek istedim. 😀
Bir de becerikliyim elimden geliyor yapabiliyorum niye yapmayayım ki diyordum. 🐕
Hani insan sevdiği için bence elinden geleni yapmalı, yoksa sevmiyorum demenin sevmenin ne anlamı var ki? 🫣
Şey derdi bana 😇niye bu kadar çok seviyorsun, üstüme düşüyorsun, oysa daha da çok sevecektim oysa tahmininden daha da çok seviyordum. 🦋
Alışmışlar kötü sevilmeye sıradan sevilmeye 🌸
Benden önce aldatılmıştı, terk edilmişti...
Canı yanmıştı yani, canı yanmasın istedim hep. 😅Mesela bir gün kahvaltı hazırlıyorum, abur cubur aldım kek börek poğaça aldım, sofrayı kuruyorum, çaydanlığı yıkıyorum çay koyuyorum. 😂O ağzında sigara 😂ay diyor her şeyi de sen yapıyorsun 😂😅😂
İçimden gülesim geldi 😂yardım etsene anasını satiym 😂😅😂
Sonra yardıma geldi ama gözüm onda dolap kapağına çarpacaktı başını tuttum korudum. Bana vurdu dolap elime vurdu. Acıdı ama onun canı acımadı da olsun. 😅
Sende çok güzel yazıyorsun he 😅samimi içten yürekten yakışır. 🌸
Şey ilk iki kız arkadaşım pişman oldu çokça geldiler de ama iş işten geçti. 👻
Bu üçüncü kız arkadaşım uzak mesafe idi valla bilmiyorum durumu nasıl napıyor 😂keşke yakın olsa görseydim onunda belasını bulduğunu 😅
Anlar tabi ki 😅bana şey diyordu işte sert ol sertliğini sert halini görmek istiyorum bana kız derdi 👻ulan insan sevdiğine niye kızsın ki 🌸
İnsan gibi konuşamıyor muyuz? 🥳
Bir gün bana telefonda bağırıyor çağırıyor sakin konuştuğum için bana kızdı niye bağırmıyorsun, niye sakin konuşuyorsun diye😂elim ayağıma dolaşıyordu 😂👻😂
iyi yapmışsın eline sağlık ellerin dert görmesin.🌹
hem bebek gibi seven hem adam gibi sahip çıkan adama ömür verilir canımız feda!
boş ver iyi ki de kimsenin düşüncesini takmadan içinden geldiği gibi sevmişsin. 🌸 sevmek çok zor iş öyle küçümsenmeye alaya gelmez, asıl bu en büyük yetenektir.
daha önce hiç düzgün sevilmemişler demek ki alışmışlar sıradan sevgilere nerden bilsinler ♥️ hasretiz böyle sevenlere keşke bize de denk gelse de kıymetini bilsek...
güzel yazdığımı senden duymak çok onurlandırdı doğrusu 🥳
maço sevdaları batsın bebeği gibi kıyamadan seven adamı bulucam bir de laf mı edicem! töbe haşa benim ne haddime bir gün onların sana yaptığını ben birine yaparsam köküm kurusun gömsünler beni mezarımı derin de kazıp
EyvAllah Küçüğüm 🌹senin güzelliğin yine gene..
He valla bebek gibi severim, gözümü ayırmam, bıkmam, sıkılmam, usanmam.. ama işte herkesi öyle sevmemek gerekiyormuş. 😊
Hatta çoğunluğu Alaaddinin sihirli lambası gibiydim be 😅
Ne dilese ne istese 😅
Valla ben ağzıma sıçtı, anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi yine de seviyordum onu 😅ne bileyim her insan hata yapar diye düşünüyordum 😅düzelir diye bekliyordum 😅
https://m.youtube.com/watch?v=hfGcdSylDIg
Akıllandım ama artık öyle sevemem olmaz yani yeter artık ya 😂valla yeter artık 🫣göz pınarlarım kurudu be 😅
Mesela hediye alıcam, kapalıydı üçüncü kız arkadaşım, bir sürü şal aldım, sonra büyük peluş ayı, sonra melek kolye takı seti, sonra küçük prens gül küresi, küçük prens küresi, müzik kutusu, dönen bir şey var müzik çalıyordu ponçik bir şey, koliledim gönderdim. 😅
Instagram da face de dizide filmde bir şey görüyorum. Ulan bu aşkıma yakışır diyordum almak istiyordum kaydediyordum..😅
O bana hiç hediye de almadı😂param yok diyordu 😅 parasını ben vereyim dedim sen seç ödemesini ben yapayım dedim 😂 başından bonesini çıkardı verdi 😅 azıcık saçlarını verdi. Saçlarını hep üstümde taşırdım. Bonesini de boyunluk ya da koluma takardım. Sorarlardı bu ne aşkım verdi derdim. Ben atmadım da annem atmış. Sinir olmuş sanırım bittikten sonra işte😂
Sevilmemişler de peki ya sen sen sevildin mi güzel?
İncindin mi yoksa?
Şey dedim hep, sevgimin çeyreği kadar sevilsem yeter, çünkü benim sevgimin çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük..
Gönlünce olur inşaAllah dilediğin her şey 😊yazmak bile bir emektir kaç satır yazıyorsun. Emek vermeyi verenleri seviyorum. 😊
Sevindim. 🌸🌹
He ya maço seviyorlar ağırbaşlı filan olamam öyle. 😅Ama sevdiklerimi korurken biraz sert oluyorum ama korumak için 😅 insanlık için yani 😅 mahalle abisiyim ben 😅
Her şeye de maydanoz olur müdahale ederim 😅Tatar Ramazan benim 😂😂👻
Tövbe tövbe ağzından yel alsin, ağızdan çıkan söze dikkat etmeliyiz. 🌸 Güzel şeyler konuşalım güzel mesaj verelim evrene evren evren 👻😅👻
Güzel seveceksin, hak ettiği kadar seveceksin, mutlu olacaksın 🌸murpy yasası çekim yasası iyi iyiyi çeker diyorlar 😅iyi şeyler olsun
kurban olsunlar senin mahalle abiliğine bayıldım sana 😆
daryl dixonu boş ver şevkat yerimdarsın artık sen 🥰 benim en büyük crush 🫠 gelmiş geçmiş en iyi dizi karakteri, en iyi mahalle delisi ve en deli aşık, anca filmlerde dizilerde olur derdim de gerçekte de oluyormuş demek 🌹
yazmak bence de emektir insanlar genelde ruh sömürücü ömür törpüsü bir hareket olarak görse de, okumaya üseniyor ama biz yazmaya üşenmeyiz, sevmeye üşenmediğimiz gibi 🥳
senin de her şey gönlünce olsun kanım çok kaynadı sana fokur fokur çısssss 🌹 hadi allaha emanet delikanlı mahalle abisi
Heheeh eyvAllah 😊sağ ol 🌸var ol 🌹
Bende bayıldım yazmana kişiliğine 🌸sana işte 😅
Şevkat Yerimdar izler severim anamda sever 😅
Olur olur 😅🌸😅öyle severim ki köpek görse utanır yahu 😅kimse yokken de seviyorum sevmeyi aşkı 😅ama en çok hayallerde seviyorum insan evladına pek yakışmıyor tabi genel olarak 🌸
Tabi tabi öyle görenlerin canı cehenneme yahu 🌸😅🌹ben bayılıyorum valla hoş oluyorum 🌸 değerli hissettiriyor 😊
Öylesine kıl olurum yani uzak ırak olsun 😅
Sende şiir gibi konuşuyorsun 🌹😅🌹
Amin inşaAllah teşekkürler 😊Allah'a emanet ol 🌸😅🌸 cici bak kendine kendin gibi hoş kal hoşçakal 🌸🌹🐕👻yine gel 🐕🌸👻
Ellerimde çiçekler
youtube.com/shorts/KAXSjf4daVA?si=iLcAYDsKHaoPtTye
hoooppp şarkıyı da kaptık bu dünya tatlısı adamdan 🌸 önceden çilejlisütburger isimli hesabım vardı uzunca zaman, onu silmiştim de yeni hesap açarken arkada o şarkı çalıyordu ben de bu ismi koydum hoşuma gitti 💐
sen de sağ ol var ol canımsın eyyyvallahh 🐕♥️🥳
çilej değil çilek diye düzeltelim 🍓
Çocuksu kalbin var galiba seninde 😅 karakterin çocuksu. 🌸
Çileklisütburger sanki hatırlıyorum görmüşlüğüm var gibi 😅
Güzel şarkı 😅ben yaşar yaşatırım o şarkıyı 😅bence de hoş nick
🍓 EyvAllah 😅🌸😅👻🐕o zaman napıyoruz 😅 gidiyor musun 😅🐕😅 herkes canın olmasın, canın da yanmasın. 😊
Canım canına can olsun,
Canım, canın canımın bir parçası.. (SNR) 🐕
çocuksu kalbim ve karakterim var evet ama zaten yaş olarak da çocuk sayılırım😆
görmüşsündür illa ben seni görüyordum yorumşarda denkleşiyorduk arada ama böyle uzun konuştuğumuz olmamıştı hiç bu da ilk olsun😄
herkes canım olmaaz 👻 benim canım olmak herkese nasip olmazz🌸
hadi kendine iyi bak hoşçakalll canımınici🥳💐 byeeeee
varlığım varlığına armagan olsun da diyelim tam olsun 👻👻👻
En sevdiğim çocuksu insan 😅kendim gibi olan 😃hem çocuklar saf ve masumdur düz 😅 içinden geldiği gibi çocuksu insanlar da öyledir 😅
Evet bu ilk oldu ben uzun zamandır aktif değildim. Hani nickine eski nickine aşinayim ama profile baktım 😅ilk defa gördüm sanırım 🌸😅🌸
İlkler güzeldir son olmayacaksa sonsuzluğa atılan adımsa 😅
Sende kendine kendin gibi bak cicili bicili 😅 hoşçakal hoş kal hoşnutkal hoşluklarla kal 😅
Benimde varlığım varlığına armağan olsun 😅ne mutlu yürekten sevenlere 😅ne mutlu vatan millet İstanbul 👻👻 böööh sjdjdj
😅😅😅
iliskilerimde genelde fazla heyecana kapiliyorum cok cabuk baglaniyorum. bundan sonra baglanmam diyorum ama yine baglanirim yani
Heyecan karakterdendir diye düşünüyorum. 😅
Bende çok heyecana kapılırdım, kapılıyorum. 😅
Çok çabuk bağlanırım bende. 😅
Ama bunlar yanlışmış ağır olur sonuçları ben erkeğim de sana ağır gelmez mi 😅
Bağlanma 😅evet sende o potansiyel var 😅doğru güzel insan çıksın karşına o zaman yanlış olmaz çok güzel olur 😅
yani bilmiyorum ya. kotu bi sey tabi ki. umarim kiymet bilene
Her şeyi bilmek gerekmiyor zaten filozof olmaya da gerek yok. Yeteri kadarı iyi. 😊
Çok kötü çok, minnak kalbin var boyundan çok çok çok küçük. 😂
Amin 💐
Hav ar yu Yarennn 😅Sen var ne yapmak 😅oralarda havalar nasıl olmak 😅
iyiyim sen nasilsin
tesekkur ederim
Allah iyilik versin 😅 iyiyim bende azıcık yoruldum ama çalışmaya devam 😅 misafirler vardı gitti bende elektrikli bisiklet hazırlıyorum sil baştan diziyirum sistemini tesisatını 😅 yakmışlar 😅çay 😅polis akademisi 😅komedi djdjdj
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın djddjdj
aliyorum diksiiin ahshahshs
kolay gelsin o zamann
Hehehee 😅🌸😅 Teşekkür ediyorum 😅yeni bir gün oldu 😅
Onu bitirdim testlerini yaptım 😅gün içinde gelip alırlar 😅
Tünaydın bende sana kolaylıklar diliyorum 😅 istesindir herhalde 😅
yok yok izinliyimm, gezdim biraz bugun ahshahs
Ne güzel 😅en sevdiğim gün izin günleri 😅 benimde annem ve yeğenim geldi kahvaltıya 😅yeğen PC de oyun oynuyor şu an GTA San Andreas biz film izliyoruz 😅
Arabayı bitirsem bende gezcem 😅
umarim cabuk halledersiin o zaman
Teşekkür ediyorum 😅 birazdan geçeceğim arabaya 😅çocuk çok genç çok gelen giden çok 😂 diyorum sessiz durun yeter 😂😂 sesleniyorlar sürekli 😂
bilgisayari verince susarlar ya zaten ahshahs
Evde üç bilgisayarim var tabletim var birlikte oyun yapıyoruz dövüş savaş maç filan 😅annem de bilse keşke
Katlanır aynayı an itibariyle bitirdim 😅
Çok yoruldum çay yapmıştım kapı önünde komşulara abur cubur git gel vs vs
iyi yapmissinn
Senin sevdiğin değil seni sevenle olmalıymışsın. Ben birinin peşinden koşmuştum baya bu arada o da benden hoşlanıyodu (bi arkadaşına söylerken duydum) sonra ona yazdım işte bana bem kimseden hoşlanmaz demezmi neyseki o zamanlar çok takmadım üzülmedim. Bi de benden hoşlanan bi çocuk vardı yapamadığım soruları anlatayım falan diyodu. Daha sonra keske ona kötü davranmasaydım diye çok düşündüm ama çocukluk işte şimdi olsa 2. seçerdim
kesinlikle kimseyi hayatın merkezine koymamak gerektiğini öğrendim tam olarak dediğin gibi. koyduğun an kendi alanını kaybediyorsun ve her şey bozuluyor. kendi antrenman düzenim ve hedeflerim hep birinci sırada kalmalı, bunu anladım.
Çok güzel bir seçim, vücudun da on numara 😅hep spor niyetim vardı da hiç kısmet olmadı 😅
Bende kendimi koydum 😅 hobilerim 😅ailem😅
Cevap
10Cevap
Ederinden fazla değer soytarınin g@tünü kaldırır kendini kral sanır. Onun için fazla sevmiyecek fazla değer vermeyeceksin ki ilişki yürüyüsün.
Çok güzel söylüyorsun abla canları cehenneme lanet olası pislikler 😅
Valla bilmiyorum 😅bir iki hafta sürüyor işte 😅
Çok kısa sürüyormuş, Rabbim iyilerle karşılaştırsın 😀
Hehehe abla ya 😂😅😂peynir çıkıyor bir de eskisi gibi tolerans yok sıfır tolerans 😅 şans yok görmezden gelmez yok en ufak hata da sektör ediyorum 😅
Yalnız olurum kafam rahat olur daha iyi 😅 çekemiyorum kimseyi 😅çok çektim daha önce yeter anasını satiym 😅😂😅
Sen Napıyorsun nasılsın abla 😊
En iyisini yapıyorsun.
Ben aynı her şey yolunda teşekkür ederim
Sevindim abla 🌸 ricalar ve teşekkürler 🌸 gönlünce olsun
Kimseye güvenmemem gerekmediğini. Bugün sana ölüyorum bitiyorum diyen yarın seni öldürüp bitiriyor. O kozu kimsenin eline vermemek gerek, her şeyi abartmadan tadında yaşıyorum artık.
Gerektiğini* bu arada
Hiç kimseye mı güvenmeyeceğiz? Hiç mi? He valla lafta sözde hep sensiz yapamam olamam derler senin için ölürüm yakarım yıkarım derler ama fos fısss..
Katılıyorum kimsenin eline vermemek gerek, kimse şımarmasın, herkes yerini bilsin.
En güzelini yapıyorsun darısı başıma inşaAllah. Emojisiz yazmak ne zormuş. 😅
Güvenmeyin, ağzında bal olan arının totosunda iğnesi vardır. Herkes her haltı söyler de yapar da yeter ki ters düş, yeter ki eline fırsat geçsin.
Niye emojisiz kfkkd
Güvenmiyorum zaten hıh, ya hiç kimse azıcık güven vermiyor ki. Güzel benzetme ya da gerçek arı iğnesi. XD
Ya ben sözünün eri insanı severim. Ağzından düşen sözü havada bırakmayan sinirliyken bile kendim gibi..
Şey, sen emoji sevmiyorum demiştin de ona istinaden. XD
Doğru sevmiyorum öyle her cümlenin ardına emoji konmaz sjsjs mersi gösterdiğin özenden dolayı
Hıhi, hatırlıyorum, görür görmez de aklıma geldi. Hehehe rica ederim ne demek. Hoş gelmiştin ve şimdi, güle güle, hoşçakal. Hoş kal iyi bak kendine.
Profilin her zamanki gibi müthiş diyecektim de sanki bu daha güzel hoş. Pırrrrr fenaaaaaaağ... Sjsjsjd
Teşekkür ederim tekrar:)
Ricalarımı fırlatıyorum 😊
mal olanlara değer verme tepene çıkarlar :D
Mal hafif kalır onlara 😅tüm kötü şeyler onlar djsjd
Aynen 😅
Tecrübeyle sabittir kendimi onemsemeyi önce ben demeyi kendimi merkeze koymayı... herkesin işine yaradığı kadar olduğunu. kimse içinde kendini üzmeye degmedigini... geç olsada anladım. herşeyin farkındasın aslında acaba iyi olmayı insan olmayı secerlermi diyeydi her şey.. insanlık bizde kalsin.. bundan sonra hak ediş meselesi...
Hem güzel hemde üzücü Ebru Hanım. 🌸
Canı gönülden katılıyorum yazdıklarınıza. Bende tecrübe ettim maalesef çok kötü şekillerde. Öğrendim mı bilmiyorum ama öğreniyorum işte. Deniyorum. 😅
Valla seçmiyorlar kimseye zorla kötülük de yaptırmıyorlar ki herkes bile isteye yalıyor canları cehenneme uzak ırak olsunlar 🌸artık insanlık da bizde kalmasın 😅 kalmamalı 😅 iyilikten soğudum valla 😅😅 insanlığın da canı cehenneme 😅oh be
Sevgi tek başına yetmiyor; iletişim, güven ve sınırlarına saygı da gerekiyor. Birini sevmek, onunla her koşulda uyumlu olduğun anlamına gelmiyor. Doğru ilişkide kendin olmaktan vazgeçmek yerine, birlikte büyüyebiliyorsun.
Çok güzel düşünüyorsunuz, emeğinize sağlık. Katılıyorum.
Bence de yetmez sevgi tek başına, içi dolu olmalı..
Sevgi tek kelime ama milyonlarca şeyi barındırıyor içinde..
Uyum şak diye olmaz da emek zaman ile olur olmalı karşılıklı fedakarlık ile...
Fazla anlam yüklememek ve söylenen sözleri ciddiye almamak.
Çünkü söylenen sözler çoğu zaman ya duyguların etkisiyle abartılmış oluyor ya da karşı tarafı etkilemek için söyleniyor.
Fazla anlam yüklememek katılıyorum da söylenen sözleri ciddiye almamak anlamadım yani! 😅
Niye ciddiye almıyoruz ki, samimiyet yoksa ciddiye almayacaksam ne anladım ben bu işten 😅
Gerçi her gün üç beş kere seni seviyorum derdi mutlu etmezdi çünkü boştu altı 😅
He doğru söylüyorsun katılıyorum cevap varmış zaten 😅 emeğine sağlık 😅
Samimi gibi söylenip abartı olan sözlere dikkat etmek lazım
Katılıyorum, zaten artık eskisi gibi değil, genel olarak samimi gelmiyor insanlar ve sözleri. 😊
Hani dizi film izlerken bile gözlerim doluyor içim acıyor. Dizi film olduğunu bildiğim halde. İnsanlar da öyle rol yapıyor. 😅
Şey ya ben normal abartı olmayanlara bile inanmıyorum artıkın. 😂
En doğrusu bu gibi geliyor bazen bana da
İnsanın ağzından çıkanı havada bırakmaması lazım. Test etmek lazım insanları ve aynı soruları bir zaman sonra yine sormak ya da soruyu farklı şekilde etmeli. 🌸
En ufak hata da sektör etmeli insanları. 😅
Sıfır tolerans, hiç şans vermeden. Ne gerek var ki 😅
Bir kez geliyoruz hayata ve kimsenin üzmesi için gelmedik anasını satiym 😅
Sınamak kısmına katılıyorum
EyvAllah 😊 gönlünüzce olsun huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 😅
Amin, teşekkür ederim 🌿 sizin de gönlünüzce olsun
İyi akşamlar:)
Ricalar ve teşekkürler 🌸Amin inşaAllah 😊
Hoşbuldum valla ben kendi adıma söylüyorum hepsi ayrı bir tecrübe ders verdi günün sonunda hepsi aynı yere baglandı fazla değer soytarıyı padişah eder yani suç onlarda değil onlara ederinden fazla değer veren de
Hoş gördüm. 🌸
Valla bende çokça ders aldım. Ansiklopedi olacak neredeyse. 😅
Her biri yeni şeyler öğretti. 😅
Ama güzel şeyler öğreten yok. 😅
Evet evet, fazla değer soytarıyı kral eder. Lanet olası pislükler kahrolasılar yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅
Zaten en çok kendime kızıyorum 😅hak ettiği kadar sevmeliymiş, öğrendim acı oldu ama öğrendik 😅
Başka başka yok mu 😅
Ağzından bal damlıyor yine adamım çok şey var da hesap kapanır zaten yeni geldim yapma bunu bana 😂🤭
Teşekkürler sizin güzelliğiniz 😅hoş geldin de acaba önceden tanışıyor muyduk 😅valla nick yeni 😅
Tanışıyoruz tabi yeni gelmedim geri geldim yoksa bu sohbeti böyle kuramam biliyorum seni videolarını sinirli kurye🤭😂
Hımm 😅Eski kullanıcı adın neydi peki sorun olmayacaksa 😅
Aslında efendiyim de sinir ediyorlar işte 😂 tersimde çok pistir 😅enlerde yaşarım her şeyi sjdjd
youtube.com/shorts/QdQjD7JNYiY?si=N2tJUUKvhJ-df5hS
Eski adı burdan yazmıyım biliyorum deliliğini elini kolunu kırardın en son evi ayırmıştın şimdi nasılsın
Güzellik salonu olan biri vardı. Nicki D ile başlıyordu. 😅 O olabilir misin? 😅
Yeni gelebildim yoğunluk vardı
Her yerim sağlam kırık çıkık yok çok şükür düzenimi kurdum evin bir odasını atölye yaptım tamir tadilat bakım aksesuar takılıyorum 😅oto moto elektrikli bisiklet motosiklet bisiklet 😅musluk sifon tamir tadilat dolap montaj vs 😅
Çok şükür iyiyim sen nasılsın 😅
Bildin evet benim sorun değil lütfen iş olsunda hep konuşuruz iyi olmana sevindim bende iyiyim kendine iyi bak şimdilik dinlen işin bitince detaylara ineriz 🤗🙏
Sevindim. Gözlerim arıyordu seni. 😅
Sevinmene sevindim. 😅Allah iyilik versin sende iyi bak kendine 😅
Olur olur da şu an müsaitim yani 😅
Sen Napıyorsun işlerin nasıl😅 var mı hayatında biri 😅 yaşın mı küçüldü senin 😂
Ruhum çocuk benim ya hiç büyümücem🤭😂 yok kimse öyle dolanıyorum sap gibi işler iyi aşk hayatı mafiş amin sende iyi ol iyi bak kendine 😅😇
Yeğenleri hastaneye götürdüm 😅park ederken bir genç tutuldu sohbete başladı anlatmaya, ayıp olmasın diye bırakamadım. 😂😅😂
Yengem geldi de çıktık 😂😅😂
Yakışır çocuksu olmak güzel 😅
Gönlünce olsun gönlüne göre olsun 😅bende de yok 😅tek başıma daha güzel gibiyim alıştım hem yalnızlığa 😅kafam rahat
boş ver kimse olmasın böyle iyiyiz üstüne düştükçe ters tepiyor çünkü haktan hayırlısı rahat ol lütfen işine bak her dâim konuşuruz Rabbim seninde gönlüne göre versin Rabbim
Verdim gitti misafir eksik olmaz olmuyor 😅
Yalnız kalmıyorum aşk harici. 😅
Evliya duası derler "hayırlısı " sıradan kullar için zor olabilir. Ben kolaylık diliyorum 😅
Hayırlısında gözüm yok 😅
Teşekkür ediyorum 😅😊😅olurrrr
Rica ederim iyi akşamlar 😇🙏
EyvAllah Beatrix 😅👻 böööh sjsjsjd
😂😂🤭
Kızlar tarafından ciddiye alınmak istiyorsan hiçbir zaman "bu adam yüzde yüz beni seviyor" düşüncesini onlarda oluşturma
Katılıyorum hocam 😅şüphe kuşku olsun hep 😅
Denge önemli. Öyle küçük jestlerle hayatının merkezine koymuş olmazsın. Örneğin eşin hamile olsa bağcıklarını bağlamaz mısın..
Bence de denge önemli. 🌸
Yaptığım jestlerin haddi hesabı yok ki. 😅
Eşim için geçerli değil yahu o eş başka 😅
Hamilelik harici kendisi bağlasın hiç görmedim sokakta ayakkabı bağcığı bağlayan erkek 😂
Ben bağlamıştım ama 😂
Hamilelik harici kendi bağlar zaten. Sen de çamaşırlarını kendin yıkarsın ahahahhahahaahha
Valla şu an kendim yıkıyorum. Temizlik bende her şey bende yalnız yaşıyorum. 😅
Evli olsam mesela hayal ediyorum yardımcı olurum da 😅yükünü paylaşırım da 😅 kendim yıkayacaksam neyime gerek kadın 😅
Böyle bir bakış açısı zaten yanlış. Bu bakış açısıyla kimseyi hayatımın merkezine koymam mı diyorsun. Koysan iyi olur 😂
Koymam koymak da istemiyorum 😅 hayatımın merkezinde kendim olmak istiyorum 😅
O da senin çamaşırlarını yıkamak istemiyordur 😂
Sanki elleri ile yıkayacak Allah aşkına 😅bu kadın ne yapmaya evleniyor 😅
Ataerkil değilim tamam ama 😅öyle de olmaz yani
Tamam o kafayla seninle evlenen olmaz zaten 😂
Toplumlar ataerkil olabilir, sen istesen de olamazsın
Benim olmak gibi düşüncem yok. 😅Kafam böyle valla kimin işine gelirse 😅 isteyenler oluyor ama peynir 😅 herkes ile olmaz evlilik ayrıldığım kız bir ay sonra evlendi 😅bana gelse ben yine istemem onu 😅 birkaç tane daha böyle oldu sjsjs
Çamaşır bulaşık temizlik kadının ilgilenmesi gerekiyor. Erkeğinde yardımcı olması gerekiyor. 😅
Kadın kadınlığını erkekte erkekliğini bilmeli
Erkeğin kadına kadının erkeğe eş'lik vazifeleri vardır 😅
Ya işte herkesle olmuyor dostum neyse iyi akşamlar 😂
Evet iyi akşamlar 😅
İlişkilerimde bir problem yaşamadım. Hepsini yolu gönlü açık olsun. Bitiren ben olunca insan kusur arayamiyorr 😸
Hiç canın yanmadı mı yani 😅 üzülmedin mı hak etmedim lan bunu demedin mi 😅
Bende bitirdiklerimde pek kusur aramıyorum gerçi de bitirdiklerim umrumda değil zaten 😂
Yanmadı, zaten yakan biri ilk tansima sürecinde ele veriyor. Ben hissetmediğim biri ile de olmam , aşk basiit değil çünkü.
Bazıları hatta çoğunluğu çok güzel rol yapıyor. 😅
Oscarlık oyuncu çok. 😅
Daha dikkat ediyorum, kanmamak için. 😅
Aşk değil de insanlar çok basit duyguları bambasit 😅
Ya zaten seven insan bittikten sonra da çabalıyorsa , rolü geçer. ayıptır demesi. ben hep böyle dönüş aldım yani menfaat sağlamadan bile insanlar sevgi için geri dönebiliyor ama benim için biten bitmistirr 🦭
Bende de biten bitmiştir. 😅
İyi ya da kötü, devamı olmaz olmamalı. 😅
Seven zaten çabalar lafta sözde olmaz olmamalı kuru kuruya seviyorum da olmaz..
Bana da dönenler oldu da ne önemi var ki istemedikten sonra 😅
şu an var mı biri hayatında 😅
Gerçek sevginin olmadığını ve kimse için hele de evli biri için hayatını mahvetmeye değmeyeceğini
Evli biri için zaten hiçbir şey yapmamak lazım uzak durmak lazım. 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür çoğunluk yalandan sevse de yürekten sevenler de var
Senin neslinden daha da az. Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef...
Ama az da olsa var demi ben varım mesela 🌸
Kimseye kendini açıklama herkes anlamak istediğini alıyor. 🥳
Katılıyorum 🌸 hepsinin canı cehenneme 😅
Zebaniler kovalasın 🤣ben uğraşamam sjdjdg
Heheeh 😂kovalayan çok olur 😅bende uğraşmak istemiyorum yoruldum 🌸yorgun yorgunummm drı drı drınım 😅
Uzun zaman oldu denk gelmeyeli Napıyorsun nasılsın 😅
tatil oldu kurtuldum derken kamp tekrar neyi çıktı kurtlamadm öğrencilerden hocalardan sen 😀
Heheeh 😅Allah kolaylık versin 🌸
Kamp nasıl peki 😅 eğlenceli oluyor dizi filmlerde ama 😅
İyiyim 😅atölye yaptım tamir hobi büyük iyi masraf ettim 😅 kendimi geliştiriyor hobilerimle takılıyorum 😅
Alıştım yalnız yaşamaya 😅sevdim de 😅
Doğru yolu bulmana sevindim sen yola çık zaten yol 👣 sana görünür 🥳✨
Sevinmene sevindim 😅kim bilir belki de 😅yolun da canı cehenneme 😅hiç umrumda değil valla 😅 kendimle mutluyum şu an başımda dört beş çocuk var 😂arabam ile uğraşıyoruz 😅
Dertler derya sen de bir Sandal 😄
Heheeh 😅çadır yapma niyetim var büyük 😅köye ahşap ev 😅çok planlar var sıralı 😅sıra ile
Hiçbir şey olmazsa yapacak canım sıkılıyor 😅
Herkesin yaş alınca hayaller yaylacılık Karadeniz'de ahşap ev 🏡😄
Benim uzun zamandır vardı da yer paylaşımı uzun sürdü 2 sene oldu yer paylaşımı 😅
Sessiz sakin güzel olur 😅beton çok para ejdjd
Maalesef shdh
He ya 😂 ahşap ucuza gelir gibi 😅hem kolay olur mimara mühendise gerek yok ben yaparım fıstık gibi 😅
Yap da görek 😀😀😀
Amin inşaAllah 😅daha önce bir ahşap tek odalı yapmıştım kulübeden büyük 😅 mobilya konusunda da iyiyim masa dolap gardrop yaparım proje çizim montaj 😅
Akşam oldu 😅 napıyonnn hav ar yu teacher 👻😅
Millete akıl veriyorum 😂😂😂 sen
Ne güzel 😅ben üç çocuk var iki yetişkin misafirler polis akademisi izliyoruz sohbet muhabbet 😂 çakma polisler izledik çok güzeldi
Senin ortam 10/ 10 benim herkes tripli vs hiç çekilmez sjsjd
Çocuklar gençler geliyor abi ev müsait mi 😂 misafirler var 😅çok şükür gelen çok 😅canım sıkılmıyor
Sende trip at 😅🌸😅
Bende çok güzel trip atar naz yaparım skdjd
Trip atmayı prenseslere bıraktık sjdjdj
Hehehe 😂onu hiç sevmiyorum erkeğin de trip atmaya hakkı vardır diye düşünüyorum 😅
Bir tek sevdiğime atarım 😅atmak da isterim yani sjdjd
Hakkı var suyunu çıkarmadan çıkaranlara prenses diyoruz zati😂
Tamam o zaman 😅😂😅bana da hep şey derler sen bokunu çıkarıyorsun abi her şeyin ortan yok diye 😂aşkta da öyleydim eskiden de şimdi inanıyorum kendime 😂
Çıkarma bokunu sen de ahahah
Elimde değildi ama artık elimde sanırım 😂
youtube.com/shorts/y1f6b-l8Zww?si=cre92B9zljHLq5t8
Çok tatlı sjdj
Hehehe bence de 😅 gezinirken denk geldi 😅bugün tost yapıyordum kapı önünde hem çocuklara hem bana 😅baktım kedi geldi biraz sucuk biraz kaşar verdim baktım gitmiyor daha da çok verdim 😂sonra baktım 5 6 kedi geldi dedim olmaz bu iş 😂bizde açız sjdjdid
😂😂😂 sen de biz gibi hep Salam veriyoz sonra mama yemiyor zilliler 😂
Heheeh 😅ya doyduğunu da anlamadım miyav miyav diyor iki kaşar daha verdim 😅onu yemedi sinir oldum 8 10 dilim sucuk yedi 😅
Kedi evi yapmayı düşünüyordum 2 şer kişilik yönetici için vermedi 😅 çokça raf dolap yaptım 😅alet kutuları yaptım 😅çöpe attım bende 😅
Komşular sinir oluyor kedilere mama verenlere 😅geçen 3. Kattan kadının biri laf attı bana herkes cama çıktı akşam üstü 18 19 gibi 😅 ağzının payını verdim millet sinema izler gibi izliyor 😅laf söz eden olmadı harici erkek olsa aşağı gel diyecektim de 😅kadındı 🤣😅🤣elim ayağım titredi kadın olduğu için içimde kaldı sinir 🤣😅🤣
https://m.youtube.com/shorts/-R_Uw7K4JhU
Benimkiler de öyle şirret zalimler 😂😂😂et vallahi ben de ediyom 😂
Bir iki tane var ya diğerleri iyi yemek getiriyorlar 😅hal hatır soruyorlar yardım lazım mı eksiğin var mı 😅 insanlara selam vermekten iş yapamıyorum 😅
Komşu bakımından seviyorum 😅ama aksiyon da seviyorum
youtube.com/shorts/dTEhhmNxhao?si=kYW0_rA_0346e2QU
Çok kiskanctim artik Konya Ovasi olmaya karar verdim 😀
İlginç 😂bu ne alaka 😅
youtube.com/shorts/TluAXni9SSs?si=zQy7y7O722W5l-J8
😅Tum iliskilerim kiskancliktan bitti nerdeyse demek ki bi yerlerde bi yanlislik yapiyorum 😀
Bende de vardı kıskançlık çokça da var yani erkek arkadaş kanka kuzen akraba filan anlamam amca dayı oğlu sevmem 😅
Babasindan kiskaniyordum ilk sevgilimi😀Yani soyledigi lafa sinir oluyordum oyle diyeyim. Zamanla torpuledim biraz kendimi ama yeterli degil galiba😅2012 yillarindaki kiskanclik anlayisiyla şimdiki cok farkli simdi torpulenmis olmsk icin g. doş olmak lazim gibi 😅😀
O kadar da değil yahu hani üvey babası değilse kıskanmamak lazım 😅
Ne söylüyordu mesela 😅
Evet evet bende eski kafaliyim zaten 😅eskilerdenim 😅
Zaman çok değişti nesil çok değişti 😅piyasa çok kötü çok😅
Bana gelmez ama dediğin gibi çoğunluk 😅
Diyordu bi seyler de sakalasiyordu ya sikintili bi sey degil aslinda benim manyaklik seviyesini anlatmak icin dedim😅Bize de gelmiyo iste ondan yalniz kaldik en iyisi g. dos olmak😀😀😅
Bende de var manyaklık 😅
Azdan az çoktan çok gider 😅
Profil fotoğrafın çok güzelmiş kanka 😅Aslan gibisin maşAllah 😅
Olan olsun bana gelmez 😅 yalnız daha rahat anasını satiym 😅 iyiyim böyle djdjd
Eyvallah tesekkur ederim fotograf bi kac senelik ama bana ait 😅Simdilerde yaslandik... Sen de yakisikli adamsin. Allah gonlune gore versin sempatiksin 😊🙏
Olsun, önemli olan senin olması. 😅
Bizde yaşlandık sakallarıma aklar düşürdü hayatımı seven kadın. 😅
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅amin inşaAllah cümlemizin kanka 🌸huzurlu mutlu ve de serin günler diliyorum 😅 🪄😊
Hepimize insallah... Tuylerin beyazlayasi varmis demek ki bende de oyle 😅Serin gunler dilerim😀🙏
EyvAllah 😅yok ya canımız yandığı içindir o sıkıntı stres😅
Belki bilirsin kadir inanır bir gece de saçları beyazlıyordu bir filmde 😅aynı onun gibi
www.instagram.com/.../
Aha böyle
Ahsjhh cok iyi ya 😀Yalniz adresin cikiyor galiba 😅
Alla alla bilmiyorum valla onu 😅 YouTube de bulamadım buradan çıktı sadece
Oyle yani bilgin olsun da 😄
EyvAllah sağolasın kanka 😅dikkat ederim 😅
Ne demek 😅🙏
Hiç bir zaman aileni arkana alarak karar vermemeyi öğrendim ben.
Valla yanlış anlamayın ama 😅ben hiçbir zaman ailemi arkama almadım ailem beni arkasına aldı 😅
Ama siz hanfendisiniz normaldir ben erkeğim 😅
Ben asla ailemi karıştırmam sevdiğime hiç kimsenin laf söz hakkı yoktur. Aileme düşen izin verdiğim tek şey, olumlu konuşmaktır. Olumsuz konuşamazlar. 😅
Konuşurlarsa mesafe koyarım. 😅
Başka yok mu 😅
Hiç kimsenin ipi ile kuyuya inmemek lazım, çıkacaksakta düşeceksekte kendi ipimizle olsun, pişmanlık olmasın 🌸
Bilmediğiniz konular var tabii.
Doğrudur. 🌸O yüzden genel üstünden gitmeye çalıştım. 😊
Yanlış söz ettiysem affola. 😊 gönlünüzce olsun mutlu akşamlar dilerim 🌸
Size de iyi akşamlar beyefendi
Teşekkür ediyorum hanfendi. 😅
Komik olan ne be =)
Aslında valla komik olan bir şey yok. Bu benim en sevdiğim emoji. 😊Yani gülücük olan. Gülümsetiyor, konuşmayı daha tatlı yapıyor gösteriyor. Mesela bazen içim acısa da görünce gülümsetiyor. 😅 öyle bir şey yani. 😊
Siz hav ar yu filan? Canınız mı sıkkın? 🌸Nickiniz güzel, Nickiniz gibi olmalısınız, gülümseyin hep, gülmek ömrü uzatır derler, kalbe de çok iyi gelir. 😊
Valla ben ım thanks =)
Ben gülmezsem kafayı yerim valla :D
Hımm, oooo, good good nice yani 😅
Allah good'luk versin 😅nice'lik versin 😅
Siz gül'ün çekemeyenler kafayı yesin 😅
ahaha işte buna çok güldüm gdfsd
Heheeh sevindim, çok yok bende english 😅 çat pat 😅
Yuuu profil and eyes' to nice'mışş gjddjjf
Teşekkür ederim ama artık özüme dönmek istiyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene <3
Ricalar ve teşekkürler. 🌸 Olurrrr, zaten lafta sözde olmaz özde olmalı. 😅
İlk geri dönüşünüz ile nokta gibi oldu mesela, ne diyeceğimi bilemedim. 😅Ama sonrası güzel oldu. 😊
Ama uzatacak bir şey yok sanırım 😅 Hoş kalın, hoşnut, hoşluklarla 😅
Başka bir soruda görüşmek üzere 🌸Sıkmakta istemem 😅
Ahahah çiçekler güzelmiş :D
Hehehe 🌸 severim çiçekleri en çok papatya mesela 🌼💮 sonra gül 🌹😅
Çiçeğin çicek sevmesi de güzelmiş. 💐
Güzelmiş de en sevdiğin çiçek nedir mesela 😅evinde çiçek var mı senden sizden başka 😅
Evimde çiçek bulundurmam çünkü hepsi dalında güzel. Ayrıca lilium yani zambak severim
Hımm, evet dalında güzel de bende saksı ile iki tane alovera var. Cilt bakımı için. 😅🌸
Zambak duydum ama bilmiyorum bakayım bir Google'dan. 😅
Görmüşüm, güzelmiş 😅
Peki öğrendiğin başka ders var mı? 😊 Çıkardığın kulağına küpe ettiğin 😅
Fazla anlam yüklememek bu insanların dengesini bozuyor duyguları tadında yaşamak lazım
Katılıyorum kesinlikle. 😅
Her şey kararında güzel fazlası zarar her türlü 😅
Beğenmediğin davranışını fikrini hiç çekinmeden söyleyip aşağıla
Aşağılamayı sevmiyorum 😅ama haklısın beğenmediğimiz şeyi söylemeliyiz kesinlikle 😅
Başka başka 😅
Valla ben ödün vermem daha önce çok verdim çokça canım yandı 😅
Anamdan emdiğim süt burnumdam geldi 😅
https://m.youtube.com/watch?v=hfGcdSylDIg
İnanırım 😅ne diyelim canları cehenneme lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅yavşuklar gevşuklar değişuklar pestopuştlar 😅
Yarına kalır yanına kalmaz derler..
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
Bizi aldatan bizden değildir. Hadisi şerif
Elbet eden bulur 😅 yaktığı kadar yansınlar 😅
Balık baştan kokar. İçinden yok bundan olmaz diyorsan olmaz
Katılıyorum, çok güzel düşünce. 😅 İnsan iyi yönden bakmamalı, neyse o, bazen sevince hep iyi düşmeye çalışıyoruz. 😅Toz kondurmamak gibi 😅
Realist olacaksın olmuyorsa olmuyordur
Öğrendim öğrendim. 😅Bende öyle diyorum artık. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yok. 😅
Olura bakmalı olana bakmalı. 😅
Gönlünce olsun 🌸
Bu sitede Öğrettiler Sağ olsunlar kaç kişiyle tanıştım fake çıktı erkekler beni kandırdılar
Aaa ne tesadüf bende bu sitede çok şey öğrendim. Benimde buradan buluştuğum ilk kız fake çıkmıştı. 😅 Görüntülü konuşmak şartmış. 😅Ders olarak ne çıkardın peki 😅
Gerçekten mi ya.
Kimseye güvenmemem gerektiğini öğrendim mesleği yaşı fotoğrafı sesi her şey yalanmış Ben de ta ki görüntülü konuşmak istediğimde Anladım bunu her şeyi itiraf etti
Vallahi billahi, hatta sonradan öğrendim evli çıktı çocukları varmış. Çok çirkindi, yaşından çokça büyük gösteriyordu, onunda mesleği işi yalandı sanırım, şey doğru olan hiçbir şeyi yoktu küpeğin 😅
Onun yüzünden hesabımı silmiştim fenomen, kendi kendine takılıyordu hesap açmış adıma 😅aşk yaşıyordu 😂
Ben buluştum kafede en ücra yere oturmuş, mecbur kaçamadım oturduk yedik içtik sonra evine yakın bir yere bırakmıştım 😅 insanlık ölmedi 😂
Ya daha neler neler var burada valla artık kimseye güvenmiyorum
Her yerde var reelde de sanal fake çok. İnsanlar göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes Melek rolünde oynuyor. 😅
En güzelini yapıyorsun. 😅
Ama kimseye güvenmiyorsan gelecek nasıl olacak?
Sosyal medyadan tanışmaya karşıyım yani Real'de değil
He iyi o zaman 😅 gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 😅
Şu an senin sevgilin var mı
Hayır yok, 2 sene önce ayrıldım. Ekstra tanıştıklarım oldu da 1 hafta 2 hafta sonra şutladım. 😅
Yuva kurmak istiyorum ben 😅devir kötü kaba olmazsa hep peynirler çıkıyor karşıma 😅
Ahahahahahaahha
Yaaaaa
Nedennnnn
Mesela iş yerinde kasiyer aradı annem hastanede beni almaya gelir misin diye arabam ile. 😅Sohbetimiz yok merhaba kolay gelsin en fazla, almaya gittim. Evine bırakmak için. Elimi dahi uzatmadım yanına gittiğim de. 😅
Evine bıraktım ertesi gün dolaşalım diye çağırdı. Arabama biner minmez üstüne uzandı kafam güzel dedi. 😅
Sonra sürekli geceleri çağırmaya başladı beni, gezmek tozmak istiyor sürekli, sonra evlensek nasıl olur dedi 4 5 günde 😅
Dedim ne evlenmesi daha yeni tanışıyoruz 😅1 hafta sürmedi 😅 sektör ettim 😅 üstüme atlamasa güzel kızdı 😅
Başka bir yerde oyun ablası vardı yabancı kız bu 😅 görüşmeye başladık buna da elimi uzatmadım valla 😅ama o ikinci buluşmada uzattı ve üç kere öptü beni bizde adettir dedi 😅
Üç dört gün evine bıraktım. 5. Gün ben dedi arkadaşım ile gideceğim bugün eve dedi bende rahatsız oldum hayırdır dedim 😅ne arkadaşı biz görüşmüyor muyuz anasını satiym 😅
Yok diyor senden önce arkadaşımdı yok diyor memleketlim 😅bende bizden olmaz dedim gelemem böyle şeylere 😅
Harici 😅bir tane daha vardı, bu sanal uygulamada fabrika da çalışıyor türbanlı 😅3 5 gün olmadı tamamen soyundu 😅 buluşacaktık vazgeçtim gitmedim 😅birkaç şey yazmış görüldü bile atmadım 😅sildim direkt 😅
Yeni müsait oldum anca geldim
Vayy beee olaylara bak.
Yakın zamanda olanlar bunlar öncesi de son anlattığım türbanlı gibi 😅
Hayırlısı olsun ya Allah inşallah Herkesin gönlüne göre verir Hayırlısı olsun
Hayırlısı demek evliya duası derler sıradan kullar için zor olabilir..
Amin inşaAllah herkesin gönlüne göre olsun. Kimine dua kime de bedduadır. 🌸
Huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 🌸 Hoşçakalın
İyi güzel geceler
EyvAllah 😅
😀😃😄
Hehehe 😅😂😅 gülümsetti 😅senin hayatında var mı biri
Hayır yok benim
Peki ne zamandır yok?
Hiç olmadı ki
Sevgilim
Olmadı
Vay anasını alla alla 😅 yaşın kaç peki?
Teklif edenler olmuştur ama dimi?
Olmadı hayır
Sadece burada oldu ama fake çıktılar
Valla hiç sevgilisi olmayan kızdan da korkulur derler. 😊
Aşk nedir sana göre? Yaşın kaç demiştim haw ol dar yu😅
Bilmiyorum
Peki ya sevgi sevmek? 😅
Yaşın 18 den küçük mü söylemiyorsun 😅
Sen
Kaç
Yaaa değil 🤣
İlk ben sordum yani 😅yoksa büyükmüsün yaşından 😅ne olacak söylesen zaten gizlisin yani 😅
Olmaz işte aslaaaa
32 e az kaldı 😅
Çok iyi ya
Senin ki kaç işte anasını satiym 😅
Olmaz
Anlaşıldı, mutlu akşamlar dilerim o zamann 😊 hoşçakal 🌸
By by by
Önce kendinle olan ilişkine sahip çıkmak gerek.
Mantıklı kesinlikle 😅ilk başta anlamamıştım 😅
Hala bir ders çıkarmış degılım ben yaslanana kadar bole gıdecegım
Senin yaşlarında bende öyleydim 😅canım yansada yine inandığım gibi olsun isterdim hayallerimdeki gibi ama çok canım yandı 😅
İnsan önce kendini sevmeli çokça 😅hiç ödün vermemeli tolerans göstermemeli 😅
Herkesin sevilmeye değer olmadığını anladım
Haklısın, çoğunluğuk sevilmeyi hak etmiyor 😅tek tük çok az var hak edenler 😅
Gönlünce olsun 🌸
İnsanlar Rol Yapabilir Güvenmemek Gerekiyor
Rol yapmayan yok gibi. 😅
Kesinlikle katılıyorum. 😅
Bu arada profil fotoğrafın çok güzel çıkmış. 😅saç sakal müthiş 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅amin inşaAllah cümlemizden ve gönlünce olsun 😅
Kimse göründüğü gibi değil
Katılıyorum. Hatta bir sözüm vardı yıllar önce.
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı, oscarlık oyuncu, göründüğü gibi değiller, olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes Melek rolünde oynuyor. 😅
Günaydın 😅 mutlu günler diliyorum 😅
Erkeklere güvenmemek geretiği.
Erkeği kadını yok insana güvenmemek lazım 😅
Hiç kimseye %100 güvenme
Katılıyorum 🌸 zaten günümüzde 100 de 50 bile yok 😅
Öncelik vermeyeceksin hep arkada kalacak
Evet evet evet 😅 Gönlünüzce olsun
Hayal ettiğin her şeyi bir gün yasiyorsun
Aşk hariç bütün hayallerimi gerçekleştirdim zaten abi 😅
Ahirette de olur abi 😅ben çoktan pes ettim 😅ömrü yarıladık zati 😅 eskiden beklerdim de artık beklemiyorum keyfi bilir sjdjd
Kompile her şeyden ders aldık çok şükür
Mesela mesela örneğin 😅
Mesela mesela böyle hep seviyorum falan diyolar ama daha söz bile geçiremiyoz böyle iliski mi olur he
Benimki de her gün seni seviyorum derdi üç dört kere ama her gün gözlerimden yaş akıtırdı 😅o da ağlardı ama en çok ben ağlardım 😅o durup dururken de ağlardı 😂
Seven sevdiğini ağlatmaz ama seninkide durduk yere ağlıyorsa bilemicem dkfjd
E dün nasıldı bari eylendiniz mi. d
Bence de seven sevdiğini ağlatmaz, ağlatmamalı. 😅
Şey o ağlamayı seviyormus öyle derdi psikolojik sorunları vardı anksiyete panik vardı daha da çokca şey 😅
İyiydi kardeşim 😅 sohbet muhabbet müzik 😅çay meyve suyu djdjd
Durum vahimmiş sjdj
Allah Allah 😂öyle mi
baştan ne hissediyorsan sonu o olur
Katılıyorum 😅Başka yok mu
bu kadar yeterli dostum shshd
EyvAllah 😅 gönlünüzce olsun 🌸
Sevince tepene çıkıyorlar sevmemek en iyisi
Çok sevince tepemize çıkıyorlar sanki 😅
Hiç sevmemek de kötü değil mi?
Çok sevmemek en iyisi hatta hak ettiği kadar hatta hak ettiğinden bir tutam daha az😅
Bazen duygulara söz geçmiyor çok seviyorsun sonrası ayrılık tabi🥹
Haklısın, ama bir yerden sonra öğreniyoruz sanki öğrendim ben. 😅
Son ilişkimde kendimi geri çekerdim niye bu kadar çok seviyorsun derdi 😅bu sefer de beni sevmiyor musun ne kadar seviyorsun derdi 😂
Sonrası yine ayrılık 😅
Djdjdjdjdj bu işin denklemi yok ya 😂
He valla 😅ama doğru olan hak ettiği kadar sevmek gibi 😅 ucundan ucundan tutam tutam 😅
Hatta en güzeli hak ettiğinden bir tık az sevmem gibi 😅 şımarmasın kimse 😅
Evet şımarıyorlar aynnenn
Hıhi dikkatli olmakta fayda var 😅huzurlu ve mutlu günler diliyorum ve serin 🌸😅🌸
Bazen çok da uzatmamak lazım 😅 sıkmamak için djjdjdj
Sağolun teşekkürler🙏
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
🌺😇
Bir daha ilişki yapmamayı
Ne zamandır yalnızsın 😅
O biraz fazla olmuş sanki 😅
İlişkide benimde gözüm yok hiç olmamıştıda
Cok sevmek yasaklanmalı
Yasaklar çiğnemek güzel oluyor sanki 😅
Kaç kişi var ki zaten çok seven 😅
Ama evet çok sevmemeli 😅
Çok üstüne düşmemek
Çokça katılıyorum 😅niye bu kadar üstüme düşüyorsun derdi niye çok seviyorsun derdi küpeğin biri 😂
çok sevmek ve fazla değer vermek
Bende de kesinlikle 😅en çok öğrendiğim bu oldu 😅
:)
her sey cıkar iliskisi
Genel olarak evet, günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
Çıkarçıların canı cehenneme 😅
Bilmem
Nasıl yani bilmen gerekmiyor mu? Hiç ders almadın mı
İlişkim olmadı daha
Peki çevrenden dizi film gözlemler hiçbir şey yok mu? 😅
Dizi film ne alaka
Bilmem, ben izlediğim dizi filmlerde mesela kavga ediyorlar, adam kötü davranıyor ya da kadın, ufacık şeyleri sorun ediyorlar, ben bunları yapmam diyorum kendi kendime ya da şöyle olmalı böyle olmalı diyorum içimden 😅
Dizi filmi geç 😅 boş ver en iyisi 😅 gönlünce olsun 🌸
Onlar gerçek değil zaten
Olsun, sanki insanların yaşadığı şeyler samimi gerçek mi? Lafta sözde herkes seviyor, icraat sıfır.. 😅
Ne fark eder ki günümüzde ilişkiler de oyun gibi sahne gibi herkeste rol 😅
Burcun ne 😅
Fazla sevgi soğutur.
Öyleymiş, çok saçma ama öyle oluyor 😅
Lanet olasıcalar 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?