Genellikle aynı gelir benim aynı gelmişti hemen hemen. En yüksek yaptığın değil de ortalama netin geliyor. Bir arkadaşıma çok şaşırmıştık ama 100k bekliyorduk netleri ile 350k yaptı batrırmış sınavda
Deneme sınavlarının seviyesine göre bağlıdır bu durum. Bazı test kaynakları kolay, orta, zor olarak deneme kitapçıkları bulundurur. Özellikle 345 yayınları deneme kitapçıkları bizzat sayısı ile zor, kolay olduğu hakkında yazı belirtiyor. Bu senin temin ettiğin denemeye bağlı bir durum sadece şunu diyebilirim sana. Deneme kitapçığında çıkan soru tipleri ile, sınavda çıkan soru tipleri benzerliği vardır sadece cümleler ve kelimeler farklıdır. Eğer kendini deneme amaçlı emin bir şekilde ilerlemek istiyorsan, ÖSYM sayfasından daha önce yayınlanan deneme kitapçığını çözmeni ve çıkan sonuçlar ile kendini değerlendirmeni öneriyorum...
Belli olmuyor daha iyi de yapabilirsin sınavda daha kötü de. Mümkün olduğunca farklı yayınların deneme sınavlarını çöz. Aynı yayında takılı kalma. Soru çeşitliliği görmek çok önemli.
Merhaba, ben bu tarz sınavlara çokça girmiş bir insan olarak şunu söyleyeyim. ÖSYM sınavları hep bir tık daha zor oluyor yani istediğiniz kadar deneme çözün, size sınav anı soru veya soru şıkları çok farklı gelebilir. O yüzden bir tık zorlanabilme ihtimaliniz her zaman var ama sizin yapmanız gereken şey, sonuç ne olursa olsun çalışmayı bırakmayın, farklı kaynaklardan soru çözün ve sınav anında da her şeye hazırlıklı olun ama içiniz rahat bir şekilde girin. Fazlasıyla yeter, zaten iyi bir sonuç çıkar yani merak etmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...