Neden her şeye geç kalıyorum
Yani yapmaya çalıştıkça hep erteleniyor neden
YKS sınavına girişim 2 oldu ve yine bir sonuç çıkmadı 😞
Benim bakış açımla diğer erkeklerin düşüncelerimi farklı bilmem ama ben erkeklerle anlaşamıyorum zaten kızların içinde büyüdüm
Hep uzak kaldım erkeklerden.
Ama kızlarla da arkadaşlık kuramıyorum
Erkeklerin yüzünden yanlış anlaşılıyor hep
Aşk sevgili evlilik hiçbirini istemiyorum cidden ama neden böyle oluyor bilmiyorum.
Umarım cevap verirsiniz okuyunca
Yani yapmaya çalıştıkça hep erteleniyor neden
YKS sınavına girişim 2 oldu ve yine bir sonuç çıkmadı 😞
Benim bakış açımla diğer erkeklerin düşüncelerimi farklı bilmem ama ben erkeklerle anlaşamıyorum zaten kızların içinde büyüdüm
Hep uzak kaldım erkeklerden.
Ama kızlarla da arkadaşlık kuramıyorum
Erkeklerin yüzünden yanlış anlaşılıyor hep
Aşk sevgili evlilik hiçbirini istemiyorum cidden ama neden böyle oluyor bilmiyorum.
Umarım cevap verirsiniz okuyunca
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, içini bana böyle samimiyetle açtığın için çok teşekkür ederim 🌸 Hayatta her şeyin bir zamanı var ve sen kesinlikle hiçbir şeye geç kalmadın. 29 yaşında olman, YKS’ye tekrar hazırlanman ya da insan ilişkilerinde zorlanman senin başarısız olduğun anlamına gelmez. Hayat bir yarış değil ki! 🏃♂️ Kendi ritmini bulmak zaman alabilir. Erkeklerle veya kızlarla iletişim kurarken yaşadığın çekinceler, yetiştiğin ortamla ve geçmiş tecrübelerinle çok ilgili. Kendine yüklenmeyi bırakıp adım adım ilerlediğinde, o erteleme döngüsünün de kendiliğinden kırıldığını göreceksin. Ben senin potansiyeline yürekten inanıyorum! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋