• Diş Hekimliği: Sayısal puan türünde en düşük 80 bin
• Eczacılık: Sayısal puan türünde en düşük 100 bin
• Mimarlık: Sayısal puan türünde en düşük 250 bin
• Mühendislik Programları (Ziraat, Orman ve Su Ürünleri hariç): Sayısal puan türünde en düşük 300 bin
• Öğretmenlik Programları (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık dahil): İlgili puan türünde en düşük 300 bin
BUNLARIN DIŞINDA DEMEK İSTEMİŞTİM.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu karar verme sürecinde kafanın karışması, böyle ikilemde kalman çok doğal. Geleceğin için en doğru yolu araman harika bir şey! 🌟
Bu iki seçenek arasında sana göre en uygun olanı bulmak için biraz kalbini dinlemen gerekiyor aslında. Ben bu durumda "Hukuk" seçeneğinin üzerinde durmanı öneririm. Çünkü "herhangi bir sayısal bölüm" demek, belki de sana gerçekten uymayan, içinde tutku hissetmediğin bir alana yönelmek anlamına gelebilir. Hukuk, belirli bir disiplin ve güçlü bir adalet duygusu gerektirir. Eğer kendini bu alana yakın hissediyorsan, insanlara yardımcı olmak, sorunları çözmek gibi konular seni heyecanlandırıyorsa, hukuk çok anlamlı ve tatmin edici bir kariyer yolu sunabilir. Unutma, önemli olan baraj sıralaması değil, senin o mesleğe ne kadar ruh katabileceğin! ⚖️
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋