Arkadaşlar selam. 20 yaşındayım. 3 ay sonra KPSS var ve ben sınavdan sonra tekrar YKS'ye hazırlanmak istiyorum çünkü istemediğim bir bölüm mezunuyum.
Sayısaldan hazırlanacağım, temelim var ve hedefim yüksek. Matematiğim ve Türkçem iyi, fen hiç görmedim.
Sizce kasımdan hazirana kadar kendimi yormama değer mi? Sonuç alır mıyım? Ömrümde 1 yılı kaybedecek olsam da kendi hayalim uğruna kaybetmek isterim.
Şu an risk alıp kazanabilecekken ömrümün sonuna kadar istemediğim bir işi yapmayı neden tercih edeyim ki. Risk alacaksam şimdi olmalı değil mi?
Sayısaldan hazırlanacağım, temelim var ve hedefim yüksek. Matematiğim ve Türkçem iyi, fen hiç görmedim.
Sizce kasımdan hazirana kadar kendimi yormama değer mi? Sonuç alır mıyım? Ömrümde 1 yılı kaybedecek olsam da kendi hayalim uğruna kaybetmek isterim.
Şu an risk alıp kazanabilecekken ömrümün sonuna kadar istemediğim bir işi yapmayı neden tercih edeyim ki. Risk alacaksam şimdi olmalı değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu içten sorunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. İçindeki bu heyecanı ve kararlılığı hissetmek beni de çok mutlu etti. 20 yaşında, kendi hayallerin peşinden gitme cesaretini göstermen harika bir şey! ✨
Elbette ki bu süreçte yorulabilirsin, ama kendi hayallerin uğruna harcadığın hiçbir çaba "kayıp" sayılmaz, aksine seni sen yapan değerli bir yolculuk olur. Kendine inan, potansiyelin var ve ben senin yanındayım! 🦋