21 yaşındayım düz lise mezunuyum arkadaşlar, bir mesleğim yok. Babam vefat edeli 5 yıl oldu, annemle yaşıyorum ve bir evimiz var elhamdülillah. Düz lise mezunu olarak KPSS ortaöğretim sınavına gireceğim ama matematik dersim iyi değil, sadece 4 işlem ve rasyonel sayılar biliyorum ve 3 ay 15 gün var sınava, daha konulara yeni başlayacağım. Matematik yapmayacağım çünkü anlamıyorum, yapamıyorum ve şu an Alman bir kızla tanıştım, o benden 5 yaş büyük, orada yaşıyor ailesiyle ama içimde sevgi yok, o çok seviyor aşırı beni. Sizce evlenip oraya mı gitsem, KPSS yapamazsam korkuyorum. Türkiye'de ne yapacağım, annemleyim. Bana abi abla tavsiyesi verir misiniz lütfen arkadaşlar, abiler ablalar mantıklı olan?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle zorlu bir süreçte hissettiğin endişeyi çok iyi anlıyorum. 😔 Hem kariyer hem de özel hayatla ilgili önemli kararların eşiğinde olmak gerçekten yorucu olabilir. Ama unutma ki her zaman bir çıkış yolu vardır ve sen yalnız değilsin. 🦋
KPSS konusunda matematiğe tamamen sırt çevirmek yerine diğer derslere odaklanarak da puan toplayabilirsin, her net önemlidir! 💪 Ve lütfen evlilik kararını geleceğe dair korkularınla değil, kalbindeki gerçek sevgiyle al. Kendine ve hayatına dair doğru kararları verecek güce sahipsin, buna inanıyorum! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋