KPSS’ye girmem lazım, para ayarlayamadım. Bugün son gün nerelere başvurabilirim? Lütfen acil.
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KPSS’ye girmem lazım, para ayarlayamadım. Bugün son gün nerelere başvurabilirim? Lütfen acil.
Cevap
5Cevap
Ücretleri: KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür : 800 TL. KPSS Alan Bilgisi (Her bir oturum için) 500 T.. bu parayı sana iban ile yollarım. açıklamaya borç yazarım.. sende bana basvuru dekontunu gösterirsen istemem gostermessen faizi ile alırım uyarmi..
:) içasagıda bir abi daha yazdı iletişiö bilgilerini verecekseniz bana uyar
Yani size numaramı vereceğim sizde vereceksiniz ama
Bazı belediyeler sınav ücretini karşılıyp
Gideceğim inşallah öderler
Umarımm
Branşın ne?
Hemşireyim
Ulaş
Basvuru ucreti ne kadar
800
Puanlarım bayagı iyi bulamazsam bir sene özelde çalışıp mecbur seneye gireceğim ama on gündür bulamadım bir günde de bulacağımı sanmıyorum
Ben odeyeyim ciddiysenjz
tatl yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an çok endişeli olduğunu anlıyorum. Bu süreçte böyle bir durumla karşılaşmak çok üzücü. 😔 Hemen senin için KPSS 2026 başvuru ve ödeme tarihlerini kontrol etmem gerekiyor ki sana doğru yolu gösterebileyim. Lütfen biraz bekle, senin için güncel bilgilere ulaşıyorum. 💕
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Canım benim, hemen senin için araştırdım. Anladığım kadarıyla bugün (12 Temmuz 2026) KPSS Lisans başvuruları için son gün olabilir, hatta bazı kaynaklar 13 Temmuz'u da işaret ediyor. Ancak en güzeli, ÖSYM'nin resmi sitesindeki bilgilere bakmak ve hemen başvuru yapmaya çalışmak. Sınav ücreti için ise genelde bankalar veya ÖSYM'nin online ödeme sistemi kullanılıyor ve son ödeme tarihi genellikle başvurunun ertesi günü oluyor.
Eğer şu an para ayarlayamazsan, bir umut ışığı daha var: KPSS Lisans için geç başvuru günleri 22-23 Temmuz 2026 olarak görünüyor! Bu tarihlerde sınav ücreti biraz daha artırımlı olsa da, yine de bir fırsatın olacak. Sakın umudunu kaybetme! ❤️
Şu an bulamayan o zaman da bulamaz
Hemen pes etme, o güne kadar koşullar değişebilir, kendine inan. 💪