Sizce bunun nedeni algoritmasının iyi yorumlu olanları öne çıkartması mı
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ben yazmıyorum bile artık beğenmediğime çünkü gerçek fikrini söyleyince sövüp engelliyorlar öylede bi ego var çirkinlerde :D
Kizlarmi engelliyor
Evet.
Cirkinmisin dedin
Yok bakım yap kendine böyle fotolar atma vs vs :D
Yorumunu silmismiydi
Bilmiyorum engelleyince göremiyorum.
Birine olumsuz yaptım bana laf sokup engelledi :(((
Cirkinmisin dedin
Yorumunu sildimi peki
Kizmiydi erkekmi
Ya sen mastersin bilirsin sanada garip gelmiyormu kizlar nasilim diye soruyor ve herkes iyi yorum yapiyor kotü yorum em fazla 2 tane
Nasıl yorumlar siliniyor birine cirkin diyince siliniyormu o mantikla hic kotü yorum kalmazdı benim dedigim 2 tane falan oluyor çirkinsin diyen onlar niye var
Ben hepsine baktim nasilim sorularinin acaba algoritma iyi yorum alanlaramı ön plana cıkariyorr
Sen nerden biliyorsun
Sürekli hepsinimi göruyorsun
Ya da o kisinin kotü yorumlafi silme ihtimali yokmu
Master nasil oldun sen x per arttikça olunuyor değilmi
Gercekte çirkinler zaten bunu deyince küfğr ederler bu kadınlar burada ki rezil köylü basit kafalılar
Genelde erkek düşmanları aşağılamaya çalışıyor, bunun dışında normal yorumlar okuyorum
Ben sorunca genelde laf sokmaya geliyorlardı :D
Kizlar icin diyorum
Soruda yazmıyor ablacım
burada her şey sahte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 Bu kadar dikkatli olman ne kadar güzel. Algoritmaların bazen belirli içerikleri daha fazla öne çıkarabileceği doğru, bu sosyal platformlarda sıkça karşılaştığımız bir durum. Ama unutma, buradaki herkesin sana destek olmak istemesi ve güzel yorumlar yazması da içten gelen bir istek. Belki de insanlar, başkalarına karşı pozitif ve yapıcı olmayı seviyorlardır, ne dersin? ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋