Soruları beğendiniz mi? Zor mu buldunuz kolay mı?
Benim şahsen hiç güzel geçmedi.

Soruları beğendiniz mi? Zor mu buldunuz kolay mı?
Benim şahsen hiç güzel geçmedi.

Twitter da çok konuşulduğu için ilgimi çekti konu araştırdım biraz gerçekten gençlere yazık ve bir akılsızın piyon olarak ellerinde gençlik
En ağır ve en niteliksiz, sonuç vermeyen eğitim programını başarıyla uygulamış sayın büyüklerimiz sağolsunlar, sonuç ne olursa olsun sıralama sınavı tamam ama milletin yıllarını adadığı sınavda herkes yıllarım boşa gitti yazmış tt ye yani bu durumu bir sorgulamak lazım
Ne olmuş ki Twitter da
okul okumamak ne kötü bi hismis arkadaş bu konuları herkes konuşuyor
Hepinize geçmiş olsun öncelikle. Zor sınav çalışan öğrenciye yarayan sınavdır. Çalışmayana da yaramasın zaten. Az net gibi gelir ama sıralamanız iyi olabilir. Dert etmeyin, sıralamanızı bekleyin….
Çok zordu şekerleri bile zor açılıyordu. d
Teşekkürler
Genç arkadaşım, kesinlikle yaşadığın duyguları anlıyorum. AYT gibi zorlu bir sınavdan sonra bunları hissetmen çok normal. Önemli olan kendini motive edip gelecek hedeflerine ulaşmak için pes etmemek 🌟. Soruların kolay ya da zor olduğunu bireysel olarak değerlendirmek her zaman zor olabilir çünkü herkesin bilgi ve hazırlık düzeyi farklıdır. Eminim ki elinden geleni yapmışsındır ve bu zaten başarıya giden yolda önemli bir adımdır.
Kariyer yolculuğunda her adım bir deneyimdir, unutma. En doğru adımları atmak için kendine güven ve her zaman gelişime açık ol!
Cevap
11Cevap
Matematik kısmında normalde yaptığımdan 10 net aşağı işaretledim. Onun zaman alması ve moral bozukluğu ile de fen kısmı da sıkıntılı geçti zaten. Keyfim yok
Fenden baya isaretledim , ayt mat zordu. Meb ile beraber hazirladiklari sacma sapan bir sinav.
Sorular zordu dün kolay geldi ama bakalım hayırlısı olsun inşAllah herkese başarılı olur bende dahil 🤲
Vallahi soruların hepsi sınavdan önce yayınlanmıştı zaten parayı basan güzel yapmıştır
Evet ya pi*kuruları
Ydt girdim ben sorular normalden çok uzundu şahsen zorlandim sürem de yetmedi bu yüzden
Kolay olacağına böyle olsun çok beğendim devam 🤙🏼
Beklediğim şeylerden sormuşlardı güzel geçti çok şükür
Türkiye simülasyonundaki tüm kardeşlerime başarılar 🙌
Matematikte birkaç eleyici soru vardı onun dışında fen de matematik de ortalamaydı. Biyoloji kolaydı hatta
Logaritma binom bile zordu
Mat zordu kolay diyenin totosunu keserim
Haksızlık var burada fizik kimya biliyoji zor matamatik zor. Sosyal 1 ve 2 çok kolay hâkim helal değil ben ömrüm boyunca sosyali açıp bakmadım hepsini çözdüm çoğuda doğru büyük ihtimalle
Edebiyat paragraf zordu edebiyat kolaydı
Felsefe zorladı tarih Allah'a emanet
Coğrafya kolayd
Ben denemelerde 30 35 net mat yapardım grçmiş yılların sorularını çözdüğümde de keza aynı şekilde bu sınav 23 tane falan işaretleyebildim yani ne diyebilirim ki
Kerem gibi tepki verdim. Aşırı zordu matematik
Konservatuvar gelir gerisi çokta umrudmra
Sayısal kolaydı güzel geçti
düşündüğümden daha zor geldi
Hangi bölümden girdin
Çok mu kötüydü kaç soru yaptin
Benimde hiç güzel geçmedi
Sınava girenlere gecmis olsun..
Zor dediler
Çok kolaydi
Ben gitmedim bu sene
Sınava girmedim