YKS2026 Bugün TYT'ye girenler, soruları nasıl buldunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Zor muydu, kolay mı? Güncellemeler+1 yıl Ne ekersen onu biçersin. Art niyetli cevaplar silinir. Bugün TYT'ye girenler, soruları nasıl buldunuz? Cevapla TYT Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Edebiyat basitti tarihte normal cografya basit felsefe cok basitti biyoliji de kolay mat zor geometri filan of 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Türkçe de 4 kaynak bitiren türkçeyi yemiş bitirmiş biri olarak ektiğimi biçemedim. 0 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Türkçe normaldi fen zorladı feni daha kolay bekliyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sınav salonların yarısı boştu 0 1 Yorumla alexa22 +1 yıl Alla alla niye ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Edebiyat basitti tarihte normal cografya basit felsefe cok basitti biyoliji de kolay mat zor geometri filan of
Türkçe de 4 kaynak bitiren türkçeyi yemiş bitirmiş biri olarak ektiğimi biçemedim.
Türkçe normaldi fen zorladı feni daha kolay bekliyordum
Salamancalar sınava girmez
sınav salonların yarısı boştu
Alla alla niye ki
Gözümüz yaşlı
Ortaydı bence