AYT soruları nasıldı? Benim için berbattı. Özel üniversiteler tutmazsa mezuna kalacağım. Sizin AYT nasıldı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AYT soruları nasıldı? Benim için berbattı. Özel üniversiteler tutmazsa mezuna kalacağım. Sizin AYT nasıldı?

AYT yorumlarına bir de ben ekleyeyim.
3 kere sınava girmiş ve şu an tıp fakültesinde okuyan biri olarak; genel olarak matematik TYT sorularında yeni bir çağ başlamış sanırım. Matematiksel sorular yerine paragrafa yönelik uğraştırıcı sorular gelmiş. Böylece kek diyebileceğimiz ilk baştaki üslü sayılar ve rasyonel sayı soruları bu sınavda yokmuş. Bu yeni yaklaşım sonucunda öğrenciler 135 dakika verilmesine rağmen sınav yetiştirmede zorlanmış.
Genel kanım, süre olsa bütün sorulasın çözüleceği yönünde. AYT olarak da bakarsak, matematik bölümünün ciddi anlamda zorlayıcı olduğunu ve bunun fen sınavına da etki ettiğini görüyoruz. Bu bakımdan bence yüreğinizi ferah tutun çünkü bu bir sıralama sınavı. Siz yapamadıysanız herkes yapamayacak. Denemelerdeki netlerinizden 5-10 net aşağıda gelebilir ama beklediğiniz sıralamadan da 5-10 bin yukarı da gelebilirsiniz.
İçimi ferahlattin valla sağol
mezuna kalalım mı pek, yoksa özel üniler tutarsa direkt gidelim mi? ben başta mezun kalmayı düşünüyodum çünkü 6 tane mat2 yapabildim 21 fen biraz sözel yaptım tyt de 16 mat1 yaptım 34 türkçe 11 tarih 13 fen yaptım normalde ilk oturumda 350 civarı alıyodum ama bu sınavda şok oldum o matematiği görünce zaman olsa herkes yaparsı ama işte panik oldum elimden bu geldi mezuna kalıcam sanırım beni özellerde almaz
bilmiyorum o senin tercihin. bem sadece tıp fakültesine odaklanmıştım tıp bölümü istiyordum. çalışacaksan mezuna kalabilirsin. ama mezun senesi diğer senelerden kesinlikle daha zor bunu bil. ama amacına ulaşmanın verdiği mutluluk da paha biçilemez. bunları düşünerek kararını ver.
@atrioventriküler Beni yanlış anlamazsanız birkaç şey sormak istiyorum. Daha önce üniversite bitirdiniz mi ve şu an kaçıncı sınıftasınız? Teşekkür ederim.
Twitter zor diyenlerden yıkılıyor ama bir sorular açıklansın bakacağım.
Genel olarak soru çözümünün zorluğundan ve süreden şikayet ediyorlar. AYT nasıl geçti 2022 yorumları hep öyle.
AYT nasıl geçti yorumlarını merak ediyorsanız, bir de ben ekleyeyim.
Çok kötüydü. Sorular fazlasıyla zaman çalan sorulardan oluşuyordu. Sorular kolay denebilir ama çözmesi uzun sürüyordu. Yine şıklar birbirine çok yakındı. Kimse kazanmasın diye yapmışlar gibi :/
tek tesellim o
Benim de berbat. Çok zordu sorular, bir de uzundu. Çözmesi uzun sürdü, sürem yetmedi. Çoğu kişi de bundan şikayetçi.
Cevap
10Cevap
Ben sizin yerinizde olsam yurt dışında okurum. Mesela Güney Kore
öyle geçti gitti. bizde arkasından ökküz gibi baktık
Bence sınav ve gelecek puan içinize sinmediyse bir sene daha hazırlanmak en doğrusu olur.
Bilgim yok kimseye de sormadim kolaymiydi diye senin ki nasil gecti
Güzeldi buna da şükür özel ünileri de düşünüyorum.
Benim tyt kötü ayt iyi geçti
Ztn ben önlisans okuycam galiba
matematik biraz değişikti
Çok zordu yaa, hiç umduğum gibi olmadı 😏
barajı geçersem aydına gidicem :d
Manken ol
kötü
Efsane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar