Beklediğimden kolaydı ya da normal yaptığımdan iyi yaptım diyen var mı? Benim her zaman ki denemeler gibi geçti, süre sorunu yaşadım biraz. Matematiği sona bırakmıştım.
Ben kalıcam bir sene daha, çok süper geçmedi benim. Özellikle matematiği geliştirmek istiyorum. Matematikten kaç soru yaptın sen tıp istiyordun değil mi?
Bende neredeyse o kadar yaptım, ama yanlış çıkanlar da olacaktır o yüzden düşecek netim. Ama ben derece yapmak istiyorum bu yüzden mezuna kalıcam. Türev integral geri gelecek ama olsun😃
Derece benimde hayalim. Yaz bir yer git diyenler oluyor ama içime sinmeyen bir sonuçla da gitmek istemiyorum. Konular çıkarıldığı için limit türev integrali hiç görmedim ben. Baştan öğrenmek durumunda kalıcam ama fark etmez. Tek isteğim hatalarımı telafi edebilmek
Derece hedefin varsa kalmalısın bence, hem sen ilk defa giriyordun değil mi. Ben şimdi de kalırsam ikinci mezuna kalışım olacak. Olsun, limit türev integral da her türlü halledilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim de pek değişik bir şey olmadı, her zamanki denemelerim gibi geçti. Ama geçen seneye nazaran kolaydı, Türkçe özellikle.
Yığılma olur mu sizce?
Mezuna kalmak mantıklı mı?
Bu sene yığılma olur diye düşünüyorum, konular da çıkarıldı ya ondan
Ben kalıcam bir sene daha, çok süper geçmedi benim. Özellikle matematiği geliştirmek istiyorum. Matematikten kaç soru yaptın sen tıp istiyordun değil mi?
Evet. Tam saymadım ama 20-30 arası soru cevapladım sanırım
Bende neredeyse o kadar yaptım, ama yanlış çıkanlar da olacaktır o yüzden düşecek netim. Ama ben derece yapmak istiyorum bu yüzden mezuna kalıcam. Türev integral geri gelecek ama olsun😃
Derece benimde hayalim. Yaz bir yer git diyenler oluyor ama içime sinmeyen bir sonuçla da gitmek istemiyorum. Konular çıkarıldığı için limit türev integrali hiç görmedim ben. Baştan öğrenmek durumunda kalıcam ama fark etmez. Tek isteğim hatalarımı telafi edebilmek
Derece hedefin varsa kalmalısın bence, hem sen ilk defa giriyordun değil mi. Ben şimdi de kalırsam ikinci mezuna kalışım olacak. Olsun, limit türev integral da her türlü halledilir
Hem okul da yok daha rahat çalışırsın. Tabi bu sene açığa geçtin mi bilmiyorum
Açığa geçmedim ama sonradan geçmediğime pişman oldum.
Ben bireysel kafama göre çalışmakdan keyif alan bir insanım. Okulda pek olmuyor o yüzden
Birde hiç limit türev integral görmeden üniversiteli olmak istemiyorum açıkçası. Onlarında tadı başkadır eminim ki
Aynen bu sene bende dershaneye gittim ama pek bir verim alamadım. O yüzden bu yıl evden youtube den çalışıcam
Kolaydı
Tebrik ederim
Kaç sorı yaptın mattan
Saymadım ama baya boşum var. Sonlara doğru zaman çok hızlı geçti.
30 tane yapmış mısındır
Zannetmiyorum🥺
20?
Vardır evet
Umarım istediğin yer tutar
Kaç yaşındasın
Pek zannetmiyorum maalesef. 18 yaşımdayım
boş ver ya seneye tekrar denersin o zaman
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!