Tüylerimi boncuk ağda ile alacağım fakat daha önce hiç kullanmadım. Boncuk ağda kullanan var mı, boncuk ağda yorumları neler? Boncuk ağdayı deneyen varsa deneyimini benimle paylaşırsa çok sevinirim.boncuk ağda yorumları
Boncuk ağda yorumları neler, kullanıp memnun olan var mı?
Ben 1 ay önce aldım, aldıktan sonra pişman oldum ama kullanmayla alakası varmış. Ağda makinesini en yüksek ayara getirip iyice eritikden sonra ayarı düşürüyorum yoğunlaşmaya başladığında uyguluyorum ama tabi cildimi yakmadan :) aşağıdan yukarı, uzama yönünün, artık nasılsa sürdükten sonra kırmadan yavaşca çekiyorum bu benim başarısızlığım dan kaynaklı sanırım yavaşca çekmezsem kırılıyor ama yavaşca çekincede acıtıyor. Seç beğen al 😄 sonuçta alıyor ama sir ağda alma konusunda daha iyi, jilet kadar olmasın sjjsjsj şöyle açıklayayım. Jilet>sir ağda>boncuk ağda tabi kıl köklerim beslenmesin gür çıksın diyorsanız net boncuk ağda bunun dışında çözemediğim bir şey kalıntılar nasıl temizlenir? Isıtıcının kazanını nasıl temizlerim? Gibi gibi... Umarım yardımcı olurum :)))
Boncuk ağda birçok kadın tarafından tercih edilmekte.
Boncuk ağda ne işe yarar?
boncuk ağda
Boncuk ağda, ağda çeşidi olarak oldukça tercih ediliyor. Boncuk ağda diğer ağdalara oranla daha rahat ve az acı veriyor. Ayrıca diğer ağdalardan daha pratik. Tüylerini alma konusunda da oldukça iyi. Şeker içermediği için kıl köklerini de beslemiyor.
Boncuk ağda yorumları neler?
boncuk ağda yorumları
Boncuk ağda kullanıcı yorumları olumlu yönde. Birçok kişi sir ağdaya oranla boncuk ağdayı tercih etmekte. Daha acısız, pratik ve rahat olduğu için boncuk ağda yorumları sayesinde kendine uygun boncuk ağdayı tercih edebilirsin.